Ve Fox Hala Aşıktır.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

onu ilk merdivenlerden sınıfa doğru ilerlerken görmüştüm. o an okadar uzun bir süreymiş gibi geçtiki,.halbuki 5 metre filan yürümüştüm.
    sınıfın kapısı açık ve tam karşımda duruyordu. ben elimde kitaplarla ilerlerken mahcup bir şekilde sırasına bakıyordu. aşık olmuştum.
    evet ilk görüşte. hep hayalini kurduğum sevdiğimdi o. o 5 metreyi ilerlerken okadar yoğun duygular hissettimki, aşık oldum,sevdim.
    ve bunlar sadece 10-15 saniye içerisinde oldu. sınıfa girdikten sonra gözlerimi ondan ayırmadan sırama doğru ilerlerken en yakın arkadaşım hayatımın en kötü anını yaşattı.
    beni çok iyi tanıyan biri, en yakın dostum. yavaşca kulağıma sevgilisi var diye seslendi. halbuki ona aşık olmuştum. ona okadar çabuk aşık olmuştumki parmağındaki yüzüğü fark edemedim bile .
    bir anda ne olduğunu, kim olduğunu hatta adını bile bilmeden. kendime bile gelememiştim sabahın köründe uyanmaktan. ama aşık olmuştum.
    ve o an hayatımın en kötü anı oldu. sonra tanıştık,  konuştuk ama ben ona aşıktım. onu tanıdıkça daha fazla sevdim çünkü aynı bendi.
    okadar çok birbirimize benziyorduk ki, belkide hala unutamamın sebebi buydu. günler geçti haftalar geçti. ben iyiden iyiye alıştım. onunla geçirdiğim vakitler hayatımın en güzel anlarıydı.
    zamanın onun yanında hiç bitmesini istemediğim tek kişiydi.ismimi her telafüz edişinde yeniden ve yine ona aşık oluyordum. uyuyamaz.
    düşünemez hale geldim .düşünemez hale geldim, çünkü ondan başka bir şey düşünemiyordum. sadece o.
    kodladığım sitelerde aşkımı tüm gücümle satırlara yansıttım. her sitede onun adını andım. her yere onu yazdım , her şeye onu yazdım.
    en başta da kalbime.onun dersaneye geç geldiği günlerde vakit geçmek bilmiyordu.
    sınıfın en arkada sırasında oturan ben, saatlerce camdan yolunu gözetiyordum.
    ve büyük gün geldi çattı.
    ayrılma günü. daha birleşemeden ayrılmak. ayrılmak birleşmenin tersi.ya benimki ? onu en son deneme sınavına girerken bana el sallayışında gördüm.
    onu düşünerek girdiğim denemeden 0 çekerek çıktım. 1 hafta sonra öss ye girdim. sınavda kimseyi ve hiç birşeyi düşünmeyeceğime kendi kendime söz vererek girdim.
    ama sözümü tutamadım. hayatımı belirleyecek sınavda bile kalemi kağıdı bırakarak onu düşündüm. şimdi ne yapıyor. bu soruyu çözmüşmüdür. benki sözel fatihi, sözelden sıçmış bir vaziyette sınavı tamamladım.
    hayatımın en büyük adımını ıskaladım. büyük umutlarla seneye başlayan ben, büyük hayal kırıklıklarıyla seneyi bitirmiştim. bunu kimseye söyleyemedim.
    nasıl söyleyebilirdim ki ? onca para , harcanan emek, sadece umutsuzca beslenen aşk yüzünden heba oldu.
    ama yinede kendime kızamıyorum. çünkü haklıyım. tarifi imkansız bir sevgi. sınav bitti. koca bir yaz geçti. 2 yıllık bir bölümü kazanmıştım.
    geçen hafta vizelerde bitti. ama ona olan aşkım bitmedi. onu unutmayı çok kez denedim. ama bir rüya tüm çabalarımı yıkıp geçti. sadece oda değil kime baksam onu görmeye başladım.
    sonra onu unutmaya çalışmaktan vazgeçtim. vazgeçtim çünkü aklım başıma geldi. onu unutmak demek en güzel günleri silmek demek en güzel anıları silmek demek.
    hayatımın en güzel kısmını silmek demek. belkide hayattan vazgeçmek demekti onu unutmak.

onun yokluğu kalbimi acıtsada ,  unutmak istemiyorum. çünkü onu hala seviyorum.

içimden geldi yazmak.yazmanın insanı rahatlattığını çoğu kez okumuştum. bide böyle deneyim dedim. son günlerde aşk kategorisini de keşfetmişken buraya yazayım dedim. sadece yazdım. her hangi bir yorumda bulunmanız filan gerekmiyor. dert benim, çile benim.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

unutmanın tek yolu sanırım ölüm. ölüm harici unutmam, unutamam. sırf onun adıyla başkalarına seslenme korkusundan gül gibi kızları kaçırıyorum elimden. ayrıca buda çok koyuyor :-/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    sevmeden sevilmek kuru yük gibidir, ama sevilmeden sevmek bir dua gibi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    onun yokluğu kalbimi acıtsada ,  unutmak istemiyorum. çünkü onu hala seviyorum.

bu cümle gerçekten etkileyici..

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=51846&sayfa=7#800793

şu mesajı yazarken içimden geldi yazdım. sonra bende beğendim yazdığım şeyi :) bunun devamını onunla tamamladım.

25 kasım 2008 ve ben hala aşığım :(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

ah ah okudukça yazasım geliyor ama tövbeliyim . fakat zaman herşeyin ilacıdır bak merak etme ama 5 ama 10 yıl sonra illa unutçan ;)

We can be more, we can be much more.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    ta$akmı geçiyon olm :) 10 yıla kadar alkol komasından geberir giderim. benki alkol nedir bilmeyen adam :| aktif içici oldum :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

dert benim, çile benim

haklısın foxx ama aynı derdı tasıyan bınlerce kişi var yalnız değilsin dostum..

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek

Foxx..

benimde ba$ımdada var böyle bi bela..

kurtulamassın hacım(!) imkansız(!) cnkü bende kurtulamadım ...

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

sağolun arkadaşlar. dün akşam yine kederin verdiği ilhamla bişeyler karaladım. bu aşk insanı şair yapıyo şerefsizim.

bi ara yazacam onuda

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    En çokta ne koyuyo biliyo musunuz kızın gözlerinizin  önünde başka birine gitmesi :|
Toplam Hit: 2463 Toplam Mesaj: 17