Ve Linderoth GS"Da
-
İsveç li futbolcu Linderoth galatasarayla 3 yıllık sözleşme imzaladı
FC Kopenhagen de forma giyen oyuncu 1 sene önce isveç de en iyi ortasaha oyuncusu seçilmişti
mevkisi: ön liberal
ot: haber bana ait
-
o kim la :S
-
futbolcu
-
manav olmasın ..
-
e-toLqa bunu yazdı:
-----------------------------
futbolcu
-----------------------------büyüksün!
-
hala hala gece gece hiç güleceğim yoktu... susun olm bi ya :)
-
yok pezevenk a.k
-
ya adama boş yere dır dır etmeyin açmış bi konu işte.yok manavmış,yok zartmış zurtmuş hep laf edenlerde fb li o aldığınız moruk r. carlos falan linderoth dan kötü oynarsa o zaman görürüm ben sizi. adamın futbolunu görmeden konuşmayalım.adamın daha bi maçını izlemişliğiniz yoktur a.q
-
gs hersene yaptıgı gıbı parasını cope attı bence :D
futbolcu dıye turkıyeyı hıc bılmeyen tanımayan alısamıcak oyuncuları getırıyolar ve hem paraya hem futbolcuya yazık edıyolar
bkz FB =)
-
TIGER_07 bunu yazdı:
-----------------------------
ya adama boş yere dır dır etmeyin açmış bi konu işte.yok manavmış,yok zartmış zurtmuş hep laf edenlerde fb li o aldığınız moruk r. carlos falan linderoth dan kötü oynarsa o zaman görürüm ben sizi. adamın futbolunu görmeden konuşmayalım.adamın daha bi maçını izlemişliğiniz yoktur a.q
-----------------------------moruk r. carlos euheuhe dajkdhfaskjhfkjashfaslf :D ölüsünü dahi alamayanlar varken şükür biz en azından morugunu alabilioz :D
neyse bakalım buda inamotogillerden cıkmasın :D
-
Ayrıca topicle alakası yok ama Tuncay'da Middlesbrough'ya gitti.
Buda haberin ayrıntıları...
Linderoth Galatasaray'da
Galatasaray, İsveçli orta saha oyuncusu Tobias Linderoth ile anlaştı. 

NTVSPOR ve Ajanslar Güncelleme: 00:15 TSİ 13 Haziran 2007 Çarşamba Galatasaray, yabancı transferinde ilk anlaşmayı İsveçli futbolcu Tobias Linderoth ile yaptı. Sarı-kırmızılılar, Danimarka Ligi takımlarından Kopenhag'da forma giyen 28 yaşındaki Linderoth ile 3 yıllık anlaşma sağladı.
Linderoth bu akşam saat 17.00'de İstanbul'a gelecek ve Perşembe günü saat 10.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sözleşme imzalayacak.Danimarka'da 2 sezondur şampiyon olan Kopenhag takımının orta saha oyuncusu, 2006'da hem İsveç Milli Takımı'nın hem de Kopenhag takımının en başarılı oyuncusu seçildi.
Bir dönem Everton forması da giyen 1.76 boyundaki Linderoth, savunmaya dönük olarak orta sahada görev yapıyor.
KULÜBÜNE VEDA ETTİ
Transferi ile ilgili FC Kopenhag kulübünün internet sitesine konuşan tecrübeli futbolcu, ''Kopenhag'da ben ve ailem, lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi heyecanını tadarak mükemmel zaman geçirdik. Burada kulüp ve taraftarlar benim kalbimde çok özel bir yer tutuyor'' diye konuştu.