Ve Tanrı Kadınları Yarattı
-
Tanrı kadınları yaratırken uzun mesai harcayarak yaratmış /:
musevilerin tanrı ile insanın konuşmasını anlatan kitaplarda talmud dan bir alıntı: bir kadını ağlatırken çok dikkat edin , çünkü tanrı gözyaşlarını sayar. kadın erleğin kaburgasından yaratıldı ayaklarından yaratılmadı , öyle olsaydı ezilirdi : üstün olmasın diye başından da yaratılmadı. ama göğsünden yaratıldı eşit olsun diye. kolun biraz altından yaratıldı korunsun diye. kalp hizasından yaratıldı sevilsin diye ..
tanrı ilk insanı yarattığında bu tek başına dünyayı nufuslandıramaz diye düşündü ve kadını yarattı /:
http://www.youtube.com/watch?v=r9Vt4fPK8qw
-
tanrı hı bu böle olmaz en iyisi bunuda yaratyım diye düşünüyomuymuş :( öhöhö zönk zönk
-
Tanrının amaçlarına dair söylenecekler şimdi karıştıracak yine burayı,o yüzden başka yönden ele alıyorum =))
Etrafta "Atatürkçüyüm" diye dolanan insan oranı ile kadınları aşağılamayan,
köle gibi kullanmayıp,önem veren insan oranı neden bu kadar tutarsızdır (?)
Yoksa lafta benimsenilen ilkeler,yarım kalmış kişiliklere bir teselli midir...
inancı olsun ya da olmasın cehaletin hakim olduğu beyinler oldukça kadın maneviyatı da sadece belden aşağı hüküm sürmeye devam edecektir...
-
Ve Tanrı Kadınları Yarattı , Erkeklerde Tanrı yarattı demedi :P
-
biiyerde okuduydum kadının vajinası erkegin penisi için yaratılmıştır diye
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
Ve Tanrı Kadınları Yarattı , Erkeklerde Tanrı yarattı demedi :P
-----------------------------
:D :D biraz öyle oldu galiba :) -
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------Yoksa lafta benimsenilen ilkeler,yarım kalmış kişiliklere bir teselli midir...
-----------------------------Bu cümleye imzamı atarım çok güzel bir tespit
-
tanrı ilk önce dağları yarattı ve çok güzel oldu falan deyip ardından denizleri yarattı, yine ben süperim falan derken gücünü kendine kanıtlamak için erkeği yarattı...bu başarsının gazı ile kadını yarattı, sonra da buna biraz makyaj gerek dedi ve makyaj malzemelerini yarattı :W
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------tanrı ilk önce dağları yarattı ve çok güzel oldu falan deyip ardından denizleri yarattı, yine ben süperim falan derken gücünü kendine kanıtlamak için erkeği yarattı...bu başarsının gazı ile kadını yarattı, sonra da buna biraz makyaj gerek dedi ve makyaj malzemelerini yarattı :W
------------------------ba$kanın sözlerine aynen katılıyorum . -
Videoyu izledim.
Ve bir kere daha atalarımızın neden "amı olanın imanı olmaz" lafını söylediklerini pekiştirdim :|
-
off bea kardeşim gene aynı konuları tartışmayalım yav :|