Veeee Topluğun Bu Kadarı:D
-
allah belasını versin :-)
bunların tedavi edilmesi lazım ya....
-
Bunlarin babalarina aciyorum ,oglum var diye dolaniyorlar amk :S
-
onlar kendilerini şanslı sayıyorlar
neden
çünkü ikisinide tadıyorlar ya kendilerince işte siz tek biz çift......... işte bu yüzden kendilerini ön plana çıkarıyorlar... bunları küfürden başka bişe haklamaz ne yapalım bunları şimdi ki offffffffffffofffff
-
demirel bunu yazdı:
-----------------------------onlar kendilerini şanslı sayıyorlar
neden
çünkü ikisinide tadıyorlar ya kendilerince işte siz tek biz çift......... işte bu yüzden kendilerini ön plana çıkarıyorlar... bunları küfürden başka bişe haklamaz ne yapalım bunları şimdi ki offffffffffffofffff
-----------------------------
dildolarına jilet koyalım:D -
ne sheker şy o öyle heuheuehu :))) (ibna)
-
vay şekeymiş :) ulan tbtdede varmı boyle adamlar acaba
-
Arlong bunu yazdı:
vay şekeymiş :) ulan tbtdede varmı boyle adamlar acaba
Ne o hacım yoksa ayartacan mı ? :) -
a.q bide bu lavuğa yorum yapıolar..kime weriosa wersin bize ne!..ama o.ç işte.. bide Türk olcak..k.bakmayın bende sewiyesizleşeceğim..babasını sikiim bunun ben!..
-
Keyr00t bunu yazdı:
çok yapmacık bence ilgi toplayabilmek için yapılmış bi oyun o resimlerdende gay sitelerinde bi sürü bulursunuz zaten :)
-----------------------------ne işin vardı gay sitelerinde hocam ? :D
RoadMaster bunu yazdı:
üzülme deilde sonucta hastalık bu.dışlamak yada küfür yazmak ne biliyim ya işte.(bana oglanları savunma felan yazmayın sapına kadar 22.4 cm)
-----------------------------road mastere katılıyorum bizene adam topsa kendi halinde düzülüyo.ama stres atmak icin böylelerine küfretmek güzel oluyo :)
-
nerden buldunuz lan bunu demeyi geçtim..isyanım var anasını satıyim..kızlar da böylelerine bakar hep:) geçen bir tane daha böyle bir profil görmüştüm.bunun kadar feminem bir gay'di ve listesinde yüzlerce kız vardı.böyle adaletin...