Veliefendi Hipodromu Yikilacak
-
Türkiye'de kumarın ilerlemesini sağlayan (iddia vs..) AKP hükümeti mi Hipodromu yıkacak (:
hadi canım sende, abartma -
çırpıcı çayırına el atacaklar yani.. çinganları ayıklasın onlar önce.. bok götürüyo ortalığı tabi deresi var götürür hıaamına .. ona bi sistem yapmaları lazım
-
şehrin dışına taşınabilir hipodrom.bana göre lüks bi tutku at koşuları. hipodrom yeri istanbul açısından çok kıyak bi yer.
az biraz ağaçlandırılıp piknik yapılabilecek bi yere dönüştürülse on numara olur.
ama biraz ağaç dikip cafeleri doldururlarsa her zaman ki gibi yedi soylarına söwmeye devam...
-
Ben Çırpıcıdayım.
Çalışmalar başladı bayağı oldu.
Dere var evet ama derenin üstünü kapatıyorlar altyapı çalışmaları yapılıyor.
Tenis sahası vs. spor tesisleri olacakmış ve bir duyuma göre de giriş ücretli olacakmış parka.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama parka ücretli giriş mi olur ya tenis sahası vs. tamam onlar zaten ücretli de normal parkı bilemiyorum...
-
amk bursadakini yıksalar keşke
at manzaralı odam var aq. jokeyler kadar yaratıcı küfür eden bi başka meslek grubu yoktur sanırım. sabah antremanları bomba oluyo.
çalışan kürt barzoları zaten ayrı konu. mahallede içine girmedikleri villa kalmadı.
komple ateşe vereceksin içindekilerle beraber çok berbat yerler hipodromlar.
-
bi kaydırak iki salıncak al sana park hey allam bunların park anlayışı bu
-
120 futbol stadı kadarmış okadr büyük olduğıunu düşünmemiştim hiç :|
-
Ali Agaoglu parkin yapilacagi bolgeyrle yakin bi yere site yaptiriyormus
-
Andrei bunu yazdıBosphorusPasha bunu yazdıThe_Cure bunu yazdıBosphorusPasha bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
eminim çünkü. veliefendinin bişeyi varmış ne olduğunu bilmiyorum o bitecek ve imar la alakalı bir konu daha var onuda halledip
vay amk. bu yorumu yazdın, seyin sey olacagına inandın ama oradaki habere inanmadın öyle mi.
epic.
konuşmayı canlı dinledim ve bir kelime geçti arada kelimeyi şey diye nitelendirdim bumu sorunun ?
-
iyi olur at peşinde kumar oynamaktan iyidir