Veresiye Proğramı
-
s.a önerebileceğiniz ücretsiiz müşteri takip proğramı varmı??
-
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
bunu kullanıyoruz ücretsiz güzel
-----------------------------tmm bi bakim tşk..
-
kaç aydır bunu kullanıyorum gerçekten harika hem de beleş...
-
acikgoz bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
bunu kullanıyoruz ücretsiz güzel
-----------------------------tmm bi bakim tşk..
-----------------------------bu banlanan pikacu ile akrabalık varmı? meraktan soruyorum :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
bu banlanan pikacu ile akrabalık varmı? meraktan soruyorum :)
-----------------------------O pikaçu 2009 kayıtılı la.. :)
-
harbıden de teknolojıde careler tükenmıyormus :D
-
NmC bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
bu banlanan pikacu ile akrabalık varmı? meraktan soruyorum :)
-----------------------------O pikaçu 2009 kayıtılı la.. :)
-----------------------------hoca benim reneye zamanında söyleyip bütün üyeliklerimi birleştirene kadar her 6 ayda bir üyelik açıyordum
açıkgoz soyismi dikkatimi çekti
-
datakent.com daki güzel.
-
Tekir açık kaynak kodlu özgür bir “Ön Musabebe ve Ticari Otomasyon” yazılımıdır. Yazılım LGPL lisansı ile ücretsiz kullanılabilmektedir.
Kullanıcı kullanımının kolay olması ve kurulum maliyetinin azaltılması amacıyla web arayüzü kullanılarak geliştirilen bir yazılımdır. Tekir'in kendisi gibi geliştirme ve çalışma ortamı ihtiyaçları içinde özgür yazılım ürünleri tercih edilmiştir. Java ile geliştirilen Tekir bu sayede platform bağımsız olarak Windows, Linux gibi farklı sistemlerde aynı şekilde çalışabilmektedir. Sunucu kurulumu dışında kullanıcı sistemlerine kurulum yapılmadan sadece mevcut internet tarayıcılar ile sunucu üzerinden kullanılır. Bu sayede kullanıcısına yerel ağ veya uzak ağ'dan erişime imkan vermektedir.
Kullanıcı grubu olarak küçük ve orta boy işletmelerin temel ön muhasebe ihtiyaçlarını karşılaması başlangıç olarak hedeflenmiştir.
Bu işletmelerin ihtiyacı olan seviyede cari, stok, hizmet kartları ile bunlar ile çalışabilecek sipariş, irsaliye ve fatura işlemleri gerçekleştirilebilir. İşletmenin irsaliye ve fatura basımları hazırlanacak şablonlar ile uygulamadan pdf olarak basılabilirler.
Finansal olarak cari ve banka hesapları ile tahsilat-tediye işlemleri nakit, çek ve senet seçenekleri ile yapılabilir.
Rapor olarak girilen bilgilerinin görüntülenebileceği cari, kasa, banka ve stok bölümleri için hareket ve durum raporları mevcuttur. Raporlama yetenekleri zamanla gelişmeye açıktır.
Tekir'in kurumsal olarak destek, bakım ve geliştirme ihtiyaçları gerektiğinde Uygun Teknoloji tarafından sağlanabilmektedir.
Detaylı bilgiler için www.tekir.com.tr sitesini incelemeye devam edebilirsiniz.
-