Veri Kurtarma (Fotoğraf)
-
Selam arkadaslar. Gecen hafta sonunda dugunum vardı ve telefonla fotoğraflar çekilmiştik. Fotoğraflar telefon hafızasında kayıtlı duruyordu. Telefon Samsung Wave 2; Normal sekilde telefonda iken önizleme yapabiliyordum. bluetooth ile farklı bir telefona ya da bilgisayara yollayabiliyordum. Fotolarda problem yoktu.Taaki telefondan hafıza kartına taşı dedim ne olduysa o andan sonra oldu. pc ye taktıgımda aşağıdaki gibi problem olusuyor. ne yaptım ne ettim olmadı düzelmedi gitti.
Sizden yardım bekliyorum çok önemli dügün fotolarım var bilgisi olan varsa duzeltirse sevinirim.
-
-
imlegend bunu yazdı:
-----------------------------Attribute changer bir çözüm sunabilir. En azından denemiş olursun.
-----------------------------
yok hocam faydası olmadı
Fotoğraflardan upload ettim. deneyecek olan varsa bakarsa sevinirim.
-
jpeg'leri bmp veya png formatına dönüştür bak bakim
-
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------jpeg'leri bmp veya png formatına dönüştür bak bakim
-----------------------------foırmat olarak her türlüsünü denedim. psd den tut wordde actım explorer ile actım. her bokunu yaptım cıx farklı bişey var bunda olmuyor bir türlü.
-
//Edit
Yetki problemine benziyor.
Güvenlik sekmesinden everyone (herkes) olarak tam yetki verince düzelecektir.
Dosyaların olduğu klasörde bahsettiğim işlemi yaparsan yetki tanımı tüm fotolara yansıtılır, sorunun çözülmüş olur.
"Takıldığın yer olursa işini hızlandırmak için teamviewer ile yardımcı olabilirim."
//
-
efsane_212 bunu yazdı:
-----------------------------Güvenlik sekmesinden everyone (herkes) olarak tam yetki verince düzelecektir.
Dosyaların olduğu klasörde bahsettiğim işlemi yaparsan yetki tanımı tüm fotolara yansıtılır, sorunun çözülmüş olur.
-----------------------------http://netload.in/datei5bF2DDwHx1/Appallosa.Fotolar.rar.htm
linkle attım. bir bakarsanız. dediginizi anlamadımda.
-
Dosyayı rardan çıkarırken hata veriyor.
Başka bir yere upload etme şansın varsa bakabilirim. -
ben rardar çıkardım fotoları yalnız hiç bir şekilde açılmıyor bir çok program denedim hiç biri açmadı
-
efsane_212 bunu yazdı:
-----------------------------Dosyayı rardan çıkarırken hata veriyor.
Başka bir yere upload etme şansın varsa bakabilirim.
-----------------------------538 737 833
nf88t1
team acık bir geliver haci.
-
malesef bu dosyaların düzelmesi bu haldeyken mümkün değil, dosyalar
? ÃÖû 5 Uª ? ÃÖû 5 Uª ? ÃÖû 5 Uª ? ÃÖû 5 Uª ? ÃÖû 5 Uª ? ÃÖû 5 Uª ? ÃÖû 5 Uª ? ÃÖû 5 Uª
şeklinde sabit verilerle dolu. jpegler ÿØÿà JFIF kodu ile başlar. Tavsiyem recuva veya ontrack recovery kullanman