Vestel Olmaz Olsun!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    captan86 bunu yazdı:
    -----------------------------

vukuat bunu yazdı:
    bu numarayı arayıp 0 800 219 01 12  şikayette bulunacaksın o servisi ikaz edicekler hani çalıştık ta biliyoruz.

kardeş en son ne zaman çalıştın o senin verdiğin numara değişeli çok oldu hala bir çalışan olarak :)

askerden sonra sanırım bi 3 sene oldu. arayıp açık çagrı bırakırlardı sorunu seve seve çözerdik.

yunusozturk.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captan86
    captan86's avatar
    Erkek
    vukuat bunu yazdı:
    captan86 bunu yazdı:

vukuat bunu yazdı:
    bu numarayı arayıp 0 800 219 01 12  şikayette bulunacaksın o servisi ikaz edicekler hani çalıştık ta biliyoruz.

kardeş en son ne zaman çalıştın o senin verdiğin numara değişeli çok oldu hala bir çalışan olarak :)

askerden sonra sanırım bi 3 sene oldu. arayıp açık çagrı bırakırlardı sorunu seve seve çözerdik.
    yeni çağrı numarası 444 4 123  bu arada kayserinin neresinde ikamet ediyon ben istanbuldayım ama aslen kayseriliyim

herşeyi denerim ama yapabildiklerimi yaparım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

captan86 bunu yazdı:

vukuat bunu yazdı:

benm başıma 3 sene önce geldi sinirden laptopu parçalıyordum nerdeyse anakart orjinal kithsui die bi marka

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    vestel,casper,aidata,exper hepsi aynı bok bunların
    bunların ne mal alınır ne hizmet beklenir
    milleti kandırıyorlar anca
    çin mallarına kendi markalarını yapıştırıyorlar sürüyorlar piyasaya
    casper'ın bayisinde çalıştım, en adi anakartları,markasız ramleri hepsi bunlarda

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

ben hiç biyerde calısmadım ama yinede tüm teknik servislerin aq

zamanında kvk da bana cok cektirmişti sikayetvar.com a yazdım direk nokiadan aradılar cözdüler :D

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByKuTsaL
    ByKuTsaL's avatar
    Erkek
    vestelin web sıtesınde sıkayet kutusu dıye bır yer vardı tam olarak hatırlamıyorum bı bak ıstersen baktın care yoq dava acarsın sende

Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Komik olma dostum vestel anakartı kendimi üretiyor sanıyorsun.Bana çin malı olmayan bir anakart bulsana...İntel asus filan bunlar japonmu sanıyorsun

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    ya arkadaşşım .. çin istedigi ürünü istedigi kalıtete üreten ülke buna emin ol :) vestelden laptop alınırmı ya sende yani o kadar laptop varken gıt sen vestelden al:D kusura bakma ama blincsiz kullanıcı bu olsa gerek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek
    ya kardeş seni delimi şey yapmış ya insan vestel beko arçelik vs aynı fabrika ezikliğinden mal alırmı başka yerden alsaydın  vlla geçmiş olsun ne diyim ancak siteye gir şikayet formu doldur pc eline geçtikten osnra yine sorun olursa bu saydıklarından tüketici haklarına başvur

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    necroshine bunu yazdı:

soldat bunu yazdı:

ya murıdler kafayı yemek uzereyım. ben gecen hafta bugun Vestel Top-Notch 154SP-T93-UD8P laptop umu servıse werdım. sorun olarak da bılgısayar hıc acılmıordu. bugun gıttım we anakartın degıstıgını, sorunun gıderıldıgın soleyıp pc ı teslım ettıler. yurda gelıp baktım kı (ogrencıyım yurtta kalıorum) pc nın anakartı vestele aıt deıl. bıldıgın adi çin malı anakart (1) ardından baktım kı benım ekran kartım 512 mb idi ama aldıktan sonra 256 mb olmus (2) son olarak ta dıkkatımı ceken bılgısayarın hıc bı led lambası yanmıor. ne power, ne şarj, ne hdd (3)

işte bu 3 sorundan dolayı pc ı cantasına koydugum gıbı solugu servıste aldım. adama her boku soledım. bıraz karıstırdı pc ı we daha sonra bılgısayara reset attı fakat bı daha acılmadı pc ve yenı ıslem kaydı alarak tekrardan servıse aldılar. olay bundan ıbaret sımdı bu şerefsizliği onlara odetmek ıstıorum. bılgısayarımı orjınal parcalarıyla we calısır halde almak ıstıorum. bana akıl verecek ve yardımcı olacak tum murıdlere cok tesekkur ederım...

vestelin web sitesinden sikayet bolumune doktur. ilgileniyorlar. affetmezler. 3 kez teknik servisten donerse sorun devam ederse orjinalini talep edebiliyorsun sanirim
    evet 1 yılda 3 kez değişik sebep olursa 4 kez sonra yenisini talep veya ucret iade isteyebilirsin.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
Toplam Hit: 6074 Toplam Mesaj: 32