Vestel Tv Screen Mirror Sorunu
-
-
Aynı ağa bağlı olmak zorundalar, buna dikkat ettiniz mi
-
Evet 2 cihaz aynı wifi ağına bağlı
-
youtube dan dener misin birde ordan görüntü alırsan uygulamayı kaldır tekrar yükle
-
yok youtube denedim ordanda olmuyor.cihazımda herhangi bir root rom işlemleri yok.orjinal cihaz.kaçakta degil.ee tv de yeni sorun ne anlamadım.başka cihaz ( lenovo a7000) anında baglanıyor.
-
hocam o zaman yol yakınken servisi ara yeni alınmış ürünleri 1 ay geçmeden yenisiyle değiştiriyolar
bizde farklı bir durum olmuştu anakartla ilgili bir problem önemsemedim 33. gün aradım değişim yapmadılar ama servise gönderip arızayı giderdiler 1 haftafa servisle uğraştık farklı marka anakart takmışlardı
-
Tv yazilimi guncelle . En son surumu yukle hata duzelecektir.
-
hocam dediğin sanırım wireless display özelliği.
başka tv markalarında oluyor mu bilmiyorum ama vestel tvlerde genellikle bazı samsung modellerini beğenmeme gibi bir durumla karşılaştım. en dandik telefonlar bile bağlanıyor ama nedense bazı samsunglar bağlanmıyor. Telefon veya tv içerisindeki wifi modüllerin donanımsal veya yazılımsal uyumsuzluğu olsa gerek.
-
Bende öyle düşündüm formlarda baya okudum samsungu beğenmiyor yada telefonun yaziliminda bi eksiklik mi var herkes dert yanıyor bu konuda.sorunun tv de olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa hiç bi cihaz baglanmaz
-
olay tvde değil, samsungta. bende a101 de satılan bir ucu pc ye bir ucu tele uyan usblerden almıştım. sony ve htcde çalışırken, 2 farklı model samsung görmedi bu aleti.
-
Bencede sorun telde çözüm bulamadım zaten