Vestel Tv Ye Sertifika Yüklenir Mi
-
meb interneti sertifika yüklemeden işe yaramıyor. bilgisayarlara ilk etapta sertifika yükleyip kullanıyoruz. Tv de sertifika olmadığı için youtube açmıyor. tv ye sertifika yükleme yolu var mı?
-
FiL3MAN bunu yazdı
meb interneti sertifika yüklemeden işe yaramıyor. bilgisayarlara ilk etapta sertifika yükleyip kullanıyoruz. Tv de sertifika olmadığı için youtube açmıyor. tv ye sertifika yükleme yolu var mı?
bilgisi olan yok sanırım servise sorsam yardımcı olmaz heralde dimi
-
mürid için uppp
-
TV'nin tam modelini yazar misin. TV rootlama isleri var, model goren bir arkadas daha iyi yardimci olacaktir.
Androit tv ve rootlanabilir olmasi gerekki, cacerts icine sertifikayi gomebilesin. -
erdem358 bunu yazdı
mürid için uppp
Allah razı olsun
-
Antikky bunu yazdı
TV'nin tam modelini yazar misin. TV rootlama isleri var, model goren bir arkadas daha iyi yardimci olacaktir.
Androit tv ve rootlanabilir olmasi gerekki, cacerts icine sertifikayi gomebilesin.VESTEL 50U9631 4K SMART TV
not: vestel e sordum müşteri temsilcisi smart tv ye herhangi bişi yükleyemiyoruz dedi geçti
FiL3MAN tarafından 07/Eki/25 09:13 tarihinde düzenlenmiştir -
O zaman TV box.
-
şöyle bir yöntem buldum Her türlü cihaza MEB sertifika yükleme yöntemi. (Android TV, Diğer Smart TV'ler, Yazıcı, Kamera vb.)
fakat aynısını yapıyorum hata veriyor
hata mesajı:
2025/10/07 14:10:13 WARN [UDP] dial error: error="connect to 127.0.0.1:1080: dial tcp 127.0.0.1:1080: connectex: Hedef makine etkin olarak reddettiğinden bağlantı kurulamadı."
sayfada yorum yazdım altına 1 ay öncesine kadar oluyordu şuan olmaması normal demiş =( şansa bak
FiL3MAN tarafından 07/Eki/25 15:33 tarihinde düzenlenmiştir -
sertifika onla bunla yükletmeyle uğraşma bence al bi tv box keyfine bak hem tv de hızlanır istediğin tv ye takarsın. bu arada bildiğim kadarıyla sertifika yüklenmiyor yanlış da biliyor olabilirm.
-
KemikadaM bunu yazdı
sertifika onla bunla yükletmeyle uğraşma bence al bi tv box keyfine bak hem tv de hızlanır istediğin tv ye takarsın. bu arada bildiğim kadarıyla sertifika yüklenmiyor yanlış da biliyor olabilirm.
ev için sormuyorum üstad. okula tv box mı alayım
-
https://www.youtube.com/watch?v=8tCieiPEvfQ
bu yöntem iyi fikirdi aslında neden olmadı bilmiyorum. defalarca ip deneyerek hatayı geçtim bağlandı gözüküyor fakat tv de değişiklik yok yine youtube açmıyor