Video Edit Programı?
-
arkadaşalr youtube kanalı için montaj çalışmaları yapıyorum deneme amaçlı.
öğrenmek için.
dün camtesia 8 ile güzel şeyler yapabildim. fakat meselea video filitreleyemedim. yokmu o özellik?
yani videoyu siyah beyaz yapma mesela?
birde adobe premier ve bu programın ne farkı var? ona göre bu gün 1 saatlik bir kurgu yapııp genel teknikler denicem hangisinde karar kılayım bilmek istedim
-
Adobe daha profesyonel ve özellikli diyebilirim. Ancak render işlemi biraz daha sürer başlangıç seviyesi ingilizcen varsa birazda google araştırmasıyla Premier ile çok daha başarılı işler ve kaliteli görüntü, ses elde edersin.
-
imac, macbook osx işletim sistemli bir bilgisayarın varsa sorgusuz Finalcut,
Windows için Premiere en iyilerinden, sony vegas var, edius var. Arayüzü hangisi kolayına geliyorsa.
ZaZu tarafından 10/Tem/15 15:06 tarihinde düzenlenmiştir -
windows movie maker var işine yarar mı ?
-
acikistihbarat bunu yazdı
windows movie maker var işine yarar mı ?

@patates: adobe daha iyi onu kullan bence.
-
virtualdub programı ile dehşet şeyler yapabilirsin
-
şu an kurgucu elemanlar filan hepsi adobe diyor doğrudur.
ben video kesme cideoya resim ekleme ses düzeyleri ile oynama hızlandırma yavaşlatma gibi temel şeyleri yapıcam
dolayısı ile bunlarıda hemen hemen hepsinde yapabilirken şu iyi bu iyi dediğimiz fark nereden oluşuyor
birde camtesia da filitre yok sanırım? siyah beyaz yapmak gibi vs
işlemcim
amd athlon 645
4gb ram var.
ama bu gün 4 dk lık bir kurguda işlemci gözyaşları döktü. değil pc de bulunduğum ortamda bile sıcaklık artı. işlemci yetersizmi kurgu için
-
sony vegas iyidir. codeclerde felan sorun yaşarsan avidemux programını da kurcala hocam.
-
acemiyim bi boktan anlamıyorium diyosan ulead studio
-
Adobe Premiere kullan kolay öğrenirsin
-
Sony Vegas 13 Tavsiye edebilirim. Çok kolayca bütün orta düzey işlemleri rahatça yapabilirsin. Hele adobe after effect sonrası renderları video projene atarak pratik videolar yapabilirsin. Adobe after effect ile adobe premiere kullanırsan direk içe import seçenekleri var ama biraz orta seviye üstüdür.
En iyisi basit mantık Sony Vegas ;)