Vileda Robot Yapmış
-
Vileda kendini aşmış göbekli obez bi yaşam için hazırmısınız :)
http://www.youtube.com/watch?v=Vt3TPon7xiM
-
daha iyisi 99 TL
-
içinde gps yoksa çok saçma bi alet hacı bunu anca içinde hiçbirşey olmayan bir odayı temizlemek için kullanabilirsin diğer türlü odanın her yerinde gezinmesi imkansız çünkü içinde gerekli donanım yok belli ki basit bişey öyle kafasına göre engeli görünce rondom olarak yön değiştiriyor.
-
KaRaKuLe bunu yazdı
içinde gps yoksa çok saçma bi alet hacı bunu anca içinde hiçbirşey olmayan bir odayı temizlemek için kullanabilirsin diğer türlü odanın her yerinde gezinmesi imkansız çünkü içinde gerekli donanım yok belli ki basit bişey öyle kafasına göre engeli görünce rondom olarak yön değiştiriyor.
Sensörlerle çalışan LG Roboking var hocam, adamlar aşmış ama çok pahalı
-
hocam sensor bile olsa gectigi yerlere iz birakan birsey olmali bence lg bakmadim ama dedigim gibi icine veri girip odayi felan yuklmedikten sonra gps olmadan calisan bir alet cok sacma bence
-
gunaydın hocam.
-
temızledıgı yerı nasıl bılecek sonar vs gps olması lazım kı odayı tarayıp tek tek sırayla gezsın boyle ne bu serserı kursun gıbı nereye gıttıgı bellı degıl :)
-
5 fakkalık işi yarım saatte yapar bu gerek yok
-
İlk breaking bad de jesse evini temizlerken gormustum
Evde dolanip duruyodu guzel alete benziyo :)
heisenberg tarafından 12/Eyl/13 00:08 tarihinde düzenlenmiştir -
KaRaKuLe bunu yazdı
hocam sensor bile olsa gectigi yerlere iz birakan birsey olmali bence lg bakmadim ama dedigim gibi icine veri girip odayi felan yuklmedikten sonra gps olmadan calisan bir alet cok sacma bence
valla reklamda temizliyodu bi güzel
-
10 sene önce bir dergide görmüştüm hatta kendini sarja bağlıyordu