Vine Videoları Sitesi Satılık (Özel Botlu Özel Temalı)
-
Site adresi: vineizliyo.com
Domain ile birlikte satılıktır. Tema özel temadır. İçerisinde vine videolarını otomatik çeken bot vardır. Şuan site içerisinde 100 üzerinde video mevcut. Siteyi satın alana tema hakları da devredilecektir. Bot çalışmaması, tema sorunu gibi birşey olursa yapımcısıyla görüşebilecekler.
İstediğim fiyat: 60 TL -
Tema 50 lira zaten satış için iyi bir rakam 60 liraya kaçırmasın alacaklar buarada şifreli temayı yollasana bana functions.php yi baştan yazıp burda paylaşalım.
-
1234567B bunu yazdı
Tema 50 lira zaten satış için iyi bir rakam 60 liraya kaçırmasın alacaklar buarada şifreli temayı yollasana bana functions.php yi baştan yazıp burda paylaşalım.
Hocam blogger temada kopyalayabiliyor musun ?
-
hiç sardırmadım ona aslında bir araştırayım.Xml öğrenmek gerek ama önce :D
-
1234567B bunu yazdı
o zaman ben niye satıyorum temayı :)
-
Pardon hacı temayı yapan senmisin ayıp oldu bak :) hayırlı satışlar
-
1234567B bunu yazdı
Pardon hacı temayı yapan senmisin ayıp oldu bak :) hayırlı satışlar
yok temayı ben yapmadım :) Aslında tema yapımcısını da hiç sevmiyorum ama etik değil.. Zaten şuan zararına satıyorum. Eğer satın alan kişi paylaşmak isterse karışmam :) bi kaç kişi ortak alınıp kırılabilir yani.
-
Yav cssi ayıklamak zor geliyor :D ondan dedim yoksa böylede klonlanır. :D
-
Bot'u klonlayamazsın :) Bunun içinde bot da var. Bot olmadan tema hiç bi işe yaramaz :)
-
tataryigit bunu yazdı
Bot'u klonlayamazsın :) Bunun içinde bot da var. Bot olmadan tema hiç bi işe yaramaz :)
:)
-
up diyeyim satılırsa bizden birine gitsin 55 lira yaptım fiyatı.