Vip Bölümüm
-
insan buraya adult neyin koyar :) böyle kuru kuru gitmiyor
-
Hayır o değil dvd-rip izleyenler varmı halen ben ona şaşırdım 720p ve aşşağısında izlediğim zaman benim gözlerim kızarıyor ağrıyor, :)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
Hayır o değil dvd-rip izleyenler varmı halen ben ona şaşırdım 720p ve aşşağısında izlediğim zaman benim gözlerim kızarıyor ağrıyor, :)
-----------------------------benim laptoplada 1080p izlediğimde işlecim kızarıyo :|
varsn gözlerim kızarsın =)
kaldıki bugünkü sayımlara göre benim yüklediğim 350 kişi dvdrip film indirmiş :D
inception dvdrip türkçe dublaj eklendi.
-
bitmiş yerli yabancı dizi koysan güzel olur hocam.
-
Fatih bunu yazdı:
bitmiş yerli yabancı dizi koysan güzel olur hocam.
-----------------------------hocam çok kapasiteli bi alanım yok. aslında böle bişey yapacak kadar destekli serverımda yok. aldığım vds in bi köşesini ayırdım millet yararlasın diye.
şuanda ipman 3 tr dublaj ekleniyor
-
kung fu panda 2
arabalar 2
patrondan kurtulma sanatı
ip man 3
tr dublaj olarak eklenmiştir
-
FOXXLY bunu yazdı:
kung fu panda 2
arabalar 2
ip man 3
-----------------------------hacı senden adultta bekliyoruz :D hadi bakalım :D kolay gelsin
-
anakara bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
kung fu panda 2
arabalar 2
ip man 3
-----------------------------hacı senden adultta bekliyoruz :D hadi bakalım :D kolay gelsin
-----------------------------olm adult kasacak olmsa oron dan para kazanarak kasarım niye amme hizmeti yapayım :D adultun taliplisi çok :D
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Zenginligin Gözü Kör Olsun ..
-
Hocam eline sağlık ama bir konuda uyarayım konu gizli değil haberin olsun.