Virtualbox Benzeri Program?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar bir bilgisayar üzerinde 10 adet macro kurmam gerekiyor. Sadece internet sayfası ile işlem yapılacağı için fazla bir kapasite gerekmez sanıyorum ancak virtualbox kocawindowsda ayrı pc çalıştırıyor bunun yerine daha basit bir program var mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocam piyasanın en iyileri bildigim kadarıyla  vmware  ve  virtualbox   vmware bi dene istersen

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    Kaptan bunu yazdı

hocam piyasanın en iyileri bildigim kadarıyla  vmware  ve  virtualbox   vmware bi dene istersen

teşekkürler hocam deniyeceğim ama bu programlar büyük boyutlu. benim istediğim daha basit ve bir pcde çok daha fazla açılabilecek hayalet bi pc gibi. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Büyük boyut derken ???

VirtualBox 'un vboxmanage adlı komut satırından kullanılan  bir arabirimi var. Her türlü sanal sistem işlerini buradan yapabilirsin. Ama baya baya uğraştırır.

Ha tabi bash betikleri ile işler daha da kolaylaştırılabilir.

Fikir vermesi açısından man sayfası

http://dev.man-online.org/man1/vboxmanage/

SkynetX tarafından 04/Haz/15 11:23 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı

Büyük boyut derken ???

VirtualBox 'un vboxmanage adlı komut satırından kullanılan  bir arabirimi var. Her türlü sanal sistem işlerini buradan yapabilirsin. Ama baya baya uğraştırır.

Ha tabi bash betikleri ile işler daha da kolaylaştırılabilir.

Fikir vermesi açısından man sayfası

http://dev.man-online.org/man1/vboxmanage/

Hocam 3-4 tane virtual box açıldığında kasma yapıyor mecbur ondan bahsediyorum boyut derken

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hworm
    hworm's avatar
    Erkek

hocam sandboxie diye bir program var işini görür diye düşünüyorum çalışma mantığı vbox gibi değil. Her windows uygulaması için sanal bilgisayarmış gibi başlatabiliyor. Eski den KO'da ikinci hesabı açmak için kullanırdık :)

No thing is possible ,world itselfs say ı’m possible
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    hworm bunu yazdı

hocam sandboxie diye bir program var işini görür diye düşünüyorum çalışma mantığı vbox gibi değil. Her windows uygulaması için sanal bilgisayarmış gibi başlatabiliyor. Eski den KO'da ikinci hesabı açmak için kullanırdık :)

teşekkürler hocam aradığım tamda böyle birşeydi eve gidince deniyecem şuan işteyim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    hworm bunu yazdı

hocam programın videosuna baktımda sanırım bu pcde aynı programı 2 defe çalıştırmak için benim aradığım ayrı bir pencerede pcyi bölüp ayrı bir pc gibi kullanmak

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

hocam baska bir programın farkettirceni sanmıyorum

ama mini xp ile olabilir boyutu 100 mb lık ve vboxguesti kur xplere ye

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hworm
    hworm's avatar
    Erkek
    SeyhSamil bunu yazdı
    hworm bunu yazdı

hocam programın videosuna baktımda sanırım bu pcde aynı programı 2 defe çalıştırmak için benim aradığım ayrı bir pencerede pcyi bölüp ayrı bir pc gibi kullanmak

macte paralel desktop diye bişey var senin istediğin gibi ama windows da var mı bilmiyorum :)

No thing is possible ,world itselfs say ı’m possible
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

çalıştığım yerde mremote kullanılıyor hocam.. adamlar 20 tane sanal windows server kullanıyor

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 2328 Toplam Mesaj: 15