Visa Kredi Kartı Aranıyor
-
Merhaba müridler.Gece gece sizide rahatsız ettim ama:) bir maruzatım var şimdi aranızda nakite sıkışmış olan vardır yada para sıcak tutar ben yaparım diyen vardır ya da yardım etmek isteyen çıkar işte bunlardan biriyseniz çok iyi olur.
Bir alışveriş yapacağım limango'dan ancak mastercard da global bir problem varmış alışveriş yapamıyorum mail attım bizden kaynaklanmıyor bizde bekliyoruz dediler.Ancak benim bekleyecek vaktim yok biraz önce 11 numara ayakkabı alacaktım şimdi onu visalı biri gelip almış mecburen 12.5 olanı alacağım oda ayağıma nasıl olacak bilmiyorum ama almam gerek o ayakkabıyı.
Şimdi ihtiyacım olan 131 tl lik alışveriş yapabilecek bir eleman.Buna karşılık kendisine isterse yarın sabahın köründe bankamatikten havale yaparım internet bankacılığım yok malesef para eski bir hesabımda o zamanlar internet neyin bilmezdik ziraatbank oluncada telefondanda gönderemiyorum.İstediği bir ürün varsa benim ürünümle eşdeğer fiyatta alırım şuan. ya da 3 5 kuruş fazlada olabilir yardımına karşılık bizde onu helal ederiz. Paypaldan gönderebilirim isterseniz. Hadi müridler yardımlarınızı bekliyorum. Selamlar.
Ha ürünü taksitlede alabilme şansınız var birçok karta taksit yapıyor.Yani ben peşin vereceğim ama siz taksit taksit ödeyeceksiniz bunuda göz önünde bulundurun plz:)
-
Hocam yanlış anlamada.sakatlık çıkarsa :S
-
Estağfirullah hocam.
Zaten bu güven meselesi.Güvenmeyen adamdan ne zorla yapmasını isteyebilirim ne de güvenmesini.
İsterseniz gittigidiyor tarzında sitelere koyup ordanda alabilirim.Ama aldıkları komisyon koyar biraz.
-
Hacılar bir yol buldum güven sorununu çözmek adına.
Yardımcı olursanız sevinirim.Sizlerde taksit imkanını kullanarak biraz yararlanabilirsiniz.
Şimdi sanalpazar.com diye bir yer var gittigidiyor tarzında en az komisyon alan yer burasıymış %5 alıyor.
Şimdi 138 tlden ürünü satışa çıkardığımızda 131 küsür tl kadar satıcıya geçiyor.Üründe vade varksız 12 taksite kadar 130 küsür tl. Yani başabaş çıkıyor zarara da sokmuyor kabul edecek olanı.
Ben de ürünü oradan alıp onay vereceğim para sizin hesabınıza düşecek. Bu şekilde en ekonomik olarak halletmeye çalıştım.Başka birşey aklına gelen gel sen şöyle yap bende böyle yapayım halledelim diyen varsa tekliflere açığım.Teşekkürler.
-
Bi kere 11 numara giyiyorsan 12.5 numara senin ayağına kesin çok bol gelir hocam.
2-3 numara fark koyar. 12,5 numara ayakkabi 47-48 e tekabül ediyor.
Sonra iade değişim falan uzayacak olay.
Neden bu kadar acele ediyorsun ayakkabi için, ucuzluk falan mı var?
Bir de aradığın kişinin www.limango.com.tr'ye üye olması gerekiyor galiba? -
Hocam aslında durum şu
11 bana olmazsa abime hediye edecektim.
12.5 de reebok'un tablosunda 46 ya denk geliyoır 46 numara giyiyorum bana olur.Ancak 11.5 beden tablosunda 44.5 yazıyordu bir ihtimal olma şansı vardı olmasada araya gitmeyecekti abime verecektim.
Evet hocam indirim var 230 küsür fiyatı gg de 200 civarında burda 130 indirim kuponlarımla. ve son ürün çatır çatır gidiyor malesef:(
-
kendi adıma bağımsız bi kartım olaydı yapardım sna bu kıyağı valla da 50 kağıt üzerindeki her şey eve mesaj olarak iletiliyo :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------kendi adıma bağımsız bi kartım olaydı yapardım sna bu kıyağı valla da 50 kağıt üzerindeki her şey eve mesaj olarak iletiliyo :)
-----------------------------
Hocam çok sağolasın düşünmen yeterli. Sağolsun AnaMuhalefet müridimiz yardımcı oldu bana hallettik. Huzurlarınızda bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum.Bir mürid dayanışması resitali yaşattı bana:) -
visa var limit yok izmirdeysen gel beraber alaım değilsende hacı para gelmeden ödeme yapamam :D tabi güvenirsen :) bide tek çekim yaparım uğraştırıyo öyle taksit :D
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------visa var limit yok izmirdeysen gel beraber alaım değilsende hacı para gelmeden ödeme yapamam :D tabi güvenirsen :) bide tek çekim yaparım uğraştırıyo öyle taksit :D
-----------------------------
Baba ayıpsın:) İzmirde değilim mesafe sorun değil ücreti gönderipte yaptırırım ama site kafayı yemiş visa danda çekmedi sağolsun Anamuhalefet yardımcı oldu site kıllık yaptı. Başka bir çaresine bakacağım artık.Teşekkürler ama düşünmen yeterli. -
tamam bro paypal felanda var lazım olursa yani diğer arkadaşlarada :D izmirdeyseniz güvenle yaparım işlem bari birilerine yardımım dokunsun :D