Vista-Çevirme Sorunu
-
Müridler Arkadaşın Elinde Hp Laptop Var Vista Arkadaş İnternete
Vista Laptopu Xp'ye Çevirmek İstemiş Ancak İnternet Cafe Sahibi Arkadaş Xp'ye Çevrilirse İnternet Çalışmaz Demiş Nedir Bu Durum Anlatırmısınız Ve Çözümü Nedir ?
-
Olır mu oyle şey, benimde dandirikten bi rlaptobum var toshiba l40 14h modeli ozelliklerini gorunce anlarsin neden dandirik,
neyse "perfect xp" adli xp dvd sini bulursan isin kolaylasir. Kolaylikla kurmuştum. sata disk problemi ile standart xp kurulumu gercekleşmiyordu.
-
evt bu sorun bazı bilgisayarlarda yaşanıyor mesela benim bilgisayara 2 kere format atmadan modemi göremiyor:D
-
bende de var çevrilyo hp nin kendi sitesinde driverleri bul çevir
-
xp yüklemeden önce biostan SATA == Disabled yapcan. yoksa yüklenmez..
-
sata modunu ahci'den ide'ye çevireceksin öyle xp kuracaksın
ama o adamın söylediği xp yüklenmez değil internet çalışmaz lafı çok fantastikmiş :D:D internet cafe sahibi bi de he vay anasını -
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------
bende de var çevrilyo hp nin kendi sitesinde driverleri bul çevir
Arkadaş Bana Format Attırmıyor Cdleri YokBaşka İnternet'lerden biri sorunu düzeltebilirmi ?
-
UP
-
:) iyi sallamış.. yada kastettiği ethernet kartı olabilir laptopun modeline göre xp driverlerini internetten bulup format atabilirsin..
-
HoLLy bunu yazdı:
Arkadaş Bana Format Attırmıyor Cdleri YokBaşka İnternet'lerden biri sorunu düzeltebilirmi ?
başka internetlerden biri derken :P ? -
TeuefeL bunu yazdı:
evt bu sorun bazı bilgisayarlarda yaşanıyor mesela benim bilgisayara 2 kere format atmadan modemi göremiyor:D
ilginç bi olay 2 kere formattan sonra internete baglanması :D 1 neyine yetmio