Vista Ses Problemi
-
arkadaşlar bana yeni bir bilgisayar ayarlandı amd 3000 falan ama;
ben buna hem xp hemde vista kurdum. ikisinide kullanıyom. xp'de ses çıkıyo ama vistada çıkmıyor. aygıt yöneticisinde herşey normal gözüküyo zaten otomatik tanımış durumda. ama tık yok napacam? napabilirim
-
ajan1111 bunu yazdı
ben buna hem xp hemde vista kurdum. ikisinide kullanıyom. xp'de ses çıkıyo ama vistada çıkmıyor. aygıt yöneticisinde herşey normal gözüküyo zaten otomatik tanımış durumda. ama tık yok napacam? napabilirim
eski pclerdense (benim gibi 10 senelik) bendede öyle oluyor bende ses driverını buldum yedekte duruyo herzaman :)
-
DJ_Alper bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
eski pclerdense (benim gibi 10 senelik) bendede öyle oluyor bende ses driverını buldum yedekte duruyo herzaman :)
yok be yaa yeni pc amd 3000 3 gb ram falan
bende eski osla hallederdim devid.info'dan falan (:
-
win7 yükle geç
-
Vista rezalet eksik bi sistem normaldir win7 at iso yoksa pm at hocam
-
win7'yi ayarlarım hocam ama bunda localhost kullanabilir miyim? ve vbasic yeniden program yazmaya niyetliyim bakalım kodları ve mantığı hatırlayacam mı
-
yaa millet sorun devam ediyor. xp'de çalışan ses vistada niye çalışmaz?
-
ajan1111 bunu yazdı
yaa millet sorun devam ediyor. xp'de çalışan ses vistada niye çalışmaz?
hocam donanım kimliğini kopyalayıp google den driver araması yaptınız mı ?
-
driver sorunu hocam.
donanım kimliğine göre arat, vista bulamazsan xp driveri indir. uyumluluk modunda yükle. düzelecektir.
-
Hocam anlatsana biraz niye vista .s .s :D :D O değilde en son arkadaşın dediği gibi uyumluluk modunda driver kurulabilir. hatta anladığım kadarıyla sen driver tanıdığı için orj driver bile kurmamışssın. arat kur hocam onu bi. düzelecektir. Bi dönem bu vistada uyumsuzluk sorunu baya gündem olmuştu driver üreticileri deçok takmamıştı vistayı 7 ye yönelmişlerdi. 7 kur 7 :)
-
yaa hocalar otomatik tanıyoki neresine neyine bakacam? hiç tanımasa xp'deki gibi devid.info falan halledecem ama otomatik tanıyo ama tık yok