Vista Starter"Dan XP Ye Nasıl Geçilir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    bir adet pc var elimde $uanda desktop üzerinde orjinal vista var fakat ben bunu silip XP kurmak istiorm cd yi takıorm boot yapıorm cd den önyükleme için bi tu$a basn di0 basıorm kur dosyaları kopyalanıo falan sonra hemen mavi bi ekran gelio bir hata olu$tu bilgisayarızın kapanması gerekio falan dio. baya uuzn bi hata sayfası :D işte sürücünüzde yeterli alan varmı die kontrol edin dio ben zaten orcin vista cd si ile  formatladım ama nie böle oluo anlamadım. F diski mi yapam yapacaksam f diski nasıl yapcam :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HDD boyutu nedir?

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    8o gb hoca hatta orcinal vista cd ile c yi d yi böldüm c ye format attm yine olmadı :/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    Fdiskle hallolur mu bilmem ama Win 98 cd si ile atılıyo. CD den başlat HDD den başlat diyo sen CD den başlat diyosun.Gelen ekrana fdisk yazman yeterli. sonrası basit seni yönlendiriyo zaten tek tek hepsine bakıp silinecek herşeyi silmen lazım. sonra normal formatmış gibi devam ediyosun. Anlatabilmişimdir inş.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    hm ben xp cd si ile denedim olmadı o zaman win98 cd si bulacağım ama nerden. netten çekeceğim o zaman.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    benım de böyle bi sorunum var. nasıl gecicez?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ativaran216
    ativaran216's avatar
    Erkek

beyler heralde vistadan yada disk cinsinden kaynaklanıyor gerci pclerde o sorun yok laptopta var xp uzerine vista rahat kuruluyor da vista uzerine ben de yapamadı ıdım bastan temiz xp formatıyla one xp sonra vista kurdum bence sizd eoole yapın

yorum tartısmada olur imza da değil...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    başka bir yolu mutlaka vardır ama fdisk gibi görünüyo şu an :)

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    ativaran216 bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler heralde vistadan yada disk cinsinden kaynaklanıyor gerci pclerde o sorun yok laptopta var xp uzerine vista rahat kuruluyor da vista uzerine ben de yapamadı ıdım bastan temiz xp formatıyla one xp sonra vista kurdum bence sizd eoole yapın

-----------------------------

yok hocam vista üzerine xp den bahsediyoz :) 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    büyük ihtimalle sata/raid desteği yüzünden tam kopyalama esnasında bu hatayı veriyordur.Biosdan sata/raid'i IDE yapın yada disable edin.Sorun çözülecektir.Bu arada xp cd nizin bozuk olma ihtimalini göz önünde bulundurmuyorum bile.

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLBoYs
    HeLLBoYs's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı yaptiğim tek şey ise bios pilini söktüm ve ramlaride pc yi acmak için düğmeye bastim hata verdirdim 10 dk. bekledikten sonra ramları taktım ama bios pilini takmadan pc yi açtim cd yi boot yapip yüklememi sorunsuz halettim sonra bios pilini taktim. kolay gelsin.

hknkndl
Toplam Hit: 3337 Toplam Mesaj: 13