Vista Yardim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciminli
    Ciminli's avatar
    Erkek
    Kumanaga bunu yazdı:
    -----------------------------

Kumanaga bunu yazdı:
    Bilgisayarın internet bağlantısını kes daha sonra hiç bişeye dokunmadan next next diye kur dos ekranında bir tuşa basmanı ve yeniden başlatmayı isteyecekdir vista etkinleştirlcekdir.
    Linki Vermeyi Unutmuşum :))

http://rapidshare.com/files/97834195/zapco76.rar.html

dosyayi indirdim. calistirdim next next yaptim. sonra bir kutucuk acildi 

Put the CD-KEY  you entered whire installing windows vista Leave it blank if you heve insalled vista withaut cd-key  kutucugu cikiyor oraya birsey yazmam gerekiyormuydu yazm,adan gectim. tojrn olarak algiladi ama devam ettim. sonra windows belirtilen aygitta, veya ola eridemedi. ögege ersimek icin gerekli izinleriniz olmayabilir diye mesaj geldi. 

* Südün Bozuksa Senin Üc Gram Uckura Satilmissa Ruhun ! Yanasma * Gök Girsin Kizil Ciksin !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    Ciminli bunu yazdı:
    Kumanaga bunu yazdı:

Kumanaga bunu yazdı:
    Bilgisayarın internet bağlantısını kes daha sonra hiç bişeye dokunmadan next next diye kur dos ekranında bir tuşa basmanı ve yeniden başlatmayı isteyecekdir vista etkinleştirlcekdir.

Put the CD-KEY  you entered whire installing windows vista Leave it blank if you heve insalled vista withaut cd-key  kutucugu cikiyor oraya birsey yazmam gerekiyormuydu yazm,adan gectim. tojrn olarak algiladi ama devam ettim. sonra windows belirtilen aygitta, veya ola eridemedi. ögege ersimek icin gerekli izinleriniz olmayabilir diye mesaj geldi. 

Halla Halla Trojen olarakmı algıladı yapmaması gerekirdi Cunki vista ilk çıkdıgından beri 200 den fazla makina kurdum bu crack ile belirtilen aygıt olayıda onunla ilgili olmaması gerekir hocam yaa ilginc bir şey.

Başdan kurabilmen mumkunmu peki vistayı ? eğer kurarsan bu vista crack ile etkin hale getirebilirsin.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciminli
    Ciminli's avatar
    Erkek
    Kumanaga bunu yazdı:
    Ciminli bunu yazdı:
    Kumanaga bunu yazdı:

Kumanaga bunu yazdı:

Put the CD-KEY you entered whire installing windows vista Leave it blank if you heve insalled vista withaut cd-key kutucugu cikiyor oraya birsey yazmam gerekiyormuydu yazm,adan gectim. tojrn olarak algiladi ama devam ettim. sonra windows belirtilen aygitta, veya ola eridemedi. ögege ersimek icin gerekli izinleriniz olmayabilir diye mesaj geldi.

Halla Halla Trojen olarakmı algıladı yapmaması gerekirdi Cunki vista ilk çıkdıgından beri 200 den fazla makina kurdum bu crack ile belirtilen aygıt olayıda onunla ilgili olmaması gerekir hocam yaa ilginc bir şey.

Başdan kurabilmen mumkunmu peki vistayı ? eğer kurarsan bu vista crack ile etkin hale getirebilirsin.

hocam kuramam dünyanin programini yükledim. sil bastan en az bir günümü komple alir. bu gönderdigin dosyayi baska bir arkdas da baska bir isim altinda linkini vermisti. avast antivirüs ikisinide trj olarak algiladi dedegin gibi int. baglantisini kopardim. next next yaptim ama belli bir asama geldikten sonra zaten key ekrani cikti onada tamam dedikten sonra direk trj sinyali geldi. hamle yapma dedim. gectim yükleme hatasi verdi.  baska bildigin bir yöntem varmi? 

* Südün Bozuksa Senin Üc Gram Uckura Satilmissa Ruhun ! Yanasma * Gök Girsin Kizil Ciksin !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    valla hocam bu kadar. Sıfırdan kurmak senin için en hayırlısı idir bence.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    gereksiz.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

uretici firmanin sitesinde bak vista driverlerina

service pack'i bekleyin vista icin

az sabir..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciminli
    Ciminli's avatar
    Erkek

30 Günden Önce Aktivlestirme yapamadigim icin Vista kitledi acilmiyor.  güvenli kipte aciliyor sadece sistem geri dönüsüm yaptim yemedi. Formatlamadan sistemi aktivlestirmenin bir yolu varmidir acaba?

daha önce burda forumlara eklenen     Vista Ultimate Türkce yükledim   anahtar gecersiz. aklima birsey geldi ama denemedim güvenli kipten girip yapsam yermi acaba ? xp yi o sekilde aktive yapmistim. foruam asagidaki bilgi  eklenmisti bu yöntemle XP yapmistim vistada da olurmu?

1-Başlat/Çalıştır'a "regedit" yazın,onaylayıp Windows Kayıt Defteri Düzenleyicisine'ne girin ve HKey_Local_Machine\Software\Microsoft\WindowsNT\Current Version\WPAEvents kısmına gidin.

2-Sağ taraftaki "oobetimer" anahtarını bulun,çift tıklayıp açın, açılan pencerede görünen anahtar değerinin son iki rakamını değiştirin,onaylayarak pencereyi kapatın.

3-Kayıt Defteri Düzenleyicisi penceresini kapatın.

4-Başlat/Çalıştır'ı açın ve şu komutu yazıp,onaylayın:

%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a

5-Karşınıza "Windows Etkinleştirelim" Penceresi gelecek.Bu pencereden ikinci seçeneği, yani "Evet,Windows u etkinleştirmek için bir müşteri hizmeti temsilcisine telefon etmek istiyorum" seçeneğini seçip, ileri'yi tıklayın.

6-Karşınıza "Telefonla Windows etkinleştir" penceresi gelecek.Bu ekranda
    "Ürün anahtarını değiştir'i tıklayın;bir sonraki ekranda, gerekli yere yeni ürün anahtarınızı girin,"Güncelleştir"i tıklayın ve karşınıza tekrar "Telefonla Windows etkinleştir" penceresini gelecek, hiç bir işlem yapmadan kapatın.

7-Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

8-Tekrar, Başlat/Çalıştır a gelin,4 ncü adımda uyguladığınız prosedürü bir defa daha uygulayın.Eğer herşey yolunda gittiyse "Windows Zaten etkinleştirildi, Çıkmak için Tamam'ı tıklayın" yazan pencere gelecektir.Tamam'ı tıklayıp buradan çıkın, yeni ürün anahtarınız etkinleşmiştir...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciminli
    Ciminli's avatar
    Erkek

Arkadaslar Vista ile ilgili aktivlestirme sorurunu cözdüm. bir kac driver var bir türlü bulamiyorum. elinde olan varsa ekleyebilirmisniz.

*  Diger Aygitlar

- SM Bus Denetleyicisi?

- Yardimci Islemci?

Islemci: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual-Core Processor T.K 57 1.90 GHz

Sistem: Vista Ultimate 32bit

Bilgisayar: HP Pavlion dv6000 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciminli
    Ciminli's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaslar daha önce Vista basligi altinda acmis oldugum bu konuyla iligili iki yardima ihtiyacim  daha var. Bilgisi olan arkadaslardan msj bekliyorum.

Toshiba P300D A13 dizüstü bilg. aldim. Ultimate türkce yükledim.

1. sorun eski kullandigim Vista crackleri calismiyor. Bu linkten almistim tamaninda

http://rapidshare.com/files/60106491/WWW.TR-SHARE.COM.rar

Yeni aktuel crack yada aktiflestirme programi varmi 

2. Sorun ise sistem Ön Bellegi 3.21GB olarak görüyor ama Ram 4096 GB lik bunu nasil düzeltebilirim

Saygilar 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

şunu dene

http://rapidshare.com/files/128061261/VistaActivator2.5ws.rar

pass:  warezscene.org

olmadı bunu dene

http://rapidshare.com/files/130283547/NT6_activator_CTFORUM.zip

ikiside bütün versionlarda çalışıuo + SP1 uyumlu

Home Basic (32Bit n 64Bit)
    Home Premium (32Bit n 64Bit)
    Business (32Bit n 64Bit)
    Enterprise (32Bit n 64Bit)
    Ultimate (32Bit n 64Bit)

****NOTICE: This Crack Is Fully 100% Working With All Updates Including Service Pack 1!!!****

100% Genuine and Working! 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 4014 Toplam Mesaj: 24