Visual Basic 6.0 İçin Stand Alone EXE

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal2
    Criminal2's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2003
    Erkek
    VbPatcher;VisualBasic 6.0 ile yazılmış olan programların
    "MsVbvm60.dll" dosyasına olan ihtiyaçlarını ortadan kaldırarak "Stand Alone" exe."ler yaratılmasına olanak sağlar. İşlem görmüş exe. dosyları sıkıştırıldığında yaklaşık 600Kb olmaktdırlar.

    http://www15.brinkster.com/criminal2
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2003
    Erkek
    aynmısını bende bitirmek üzereydim a.k. sen daha önce davrandın ama özelliklerine bakılırsa benimki daha iyi

    Düşünüyorum, o halde varım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal2
    Criminal2's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2003
    Erkek
    sen daha dur...
    Ben IMAGE_IMPORT_DES. structunu tamamlayayım...
    o zaman gör.... :)
    :)

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2003
    Erkek
    Criminal2 bunu yazdı:
    -----------------------------
    sen daha dur...
    Ben IMAGE_IMPORT_DES. structunu tamamlayayım...
    o zaman gör.... :)
    :)


    -----------------------------

    benden önce bitirdin diye kızmadımki. daha çok hoşuma gitti bu.

    Düşünüyorum, o halde varım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal2
    Criminal2's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2003
    Erkek
    ben takılıyorum...... :) :) :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2003
    Erkek
    Bak benim yaptığım şey biraz daha değişik, msvsvb60.dll yi içine gömmüyor, isimini değiştirip öyle kullanmaya başlıyor. yani msvsvb60.dll yerine senin belirleyeceğin dll dosyası adını kullanmaya başlıyor. bu hafta içi göndereceğim internete.

    Düşünüyorum, o halde varım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal2
    Criminal2's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2003
    Erkek
    hımmm güzel...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2003
    Erkek
    ona bide otomatik sıkıştırmayı ekleyecem, yani kendi runtime exe si olacak. nasıl iyimi?

    Program ilk açıldığında extract edip hemen başlayacak işe

    Düşünüyorum, o halde varım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MohEmre
    MohEmre's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Temmuz/2003
    Erkek
    güzel de download adresi ?

    This time, action must speak louder than words...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal2
    Criminal2's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2003
    Erkek
    şurda 2 dakka beyin fırtınası yaptırmıyorsun mohemre :)

    sıkıştırma olayı güzel ama benim fantazim şu...(yapacaz yapacaz ... :) vaktin varsa sen yap... )

    sadece msvbxxx.dll'yi extract edecek exeyi çıkartmayacak...
    söyle ki exe'deki import table ile oynayacak...
    Aşağıya bak...
    Inside Windows: An In-Depth Look into the Win32 Portable Executable File Format (Part I)
    http://www.msdn.microsoft.com/msdnmag/issues/02/02/PE/PE.asp
    Inside Windows: An In-Depth Look into the Win32 Portable Executable File Format (Part II)
    http://www.msdn.microsoft.com/msdnmag/issues/02/03/PE2/default.aspx
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2003
    Erkek
    Evet evet. ama benim anlatmaya çalıştığım olayda buna benzer. msvbxx.dll nin ismini değiltirecek, sıkıştıracak ve exe nin içine bi resource olarak kaydedecek, sonrada çift tıklandığında onu açacak ve istediğini yapacak. yani bunun için c++ desteği lazım biraz.

    Düşünüyorum, o halde varım.
Toplam Hit: 1580 Toplam Mesaj: 15