Visual Basic Te Toplu Sms Gönderme Nasıl Yapılır ?
-
arkadaşlar visual basic te toplu sms gönderme olayı için nasıl bir yol izlemem gerekir ayrıca ücretlendirme ve telefon ayarları nasıl yapılır
konu hakkında bilginiz varsa bi aydınlatsanız acilllllll
-
evet söyeyen olursa allah razı olsn ondan :)
-
toplu sms gönderen şirketler var web sitelerinde kullanacağın apiyi veriyolarlar . Bunu programına entegre ederek kullanıyorsun kardeşim
-
alman, bundan başka web sitelerine para vermeden, kendim numaramızdan sms atma yı nasıl yapabiliriz.
-
telefonla bağlantı kurman qerekir . Bunun Visualbasic .Net te görmüştüm fakat visual basic ile yapabilirmisin bilemiyorum . . .Net platformunda yapılıyor bu
-
zaten yaparken visual basic .nette yapıyorum basic kodları ile bakayım bi bu olaya
-
http://www.yazgelistir.com/Makaleler/1000000935.ygpx
buna bi göz atabilirsin.
Bunu yapan sms modemler var konfigurasyonu falan kolaymış ben hiç yapmadım. Tabi sim kartı sen alıp takıyosun ama bilmemkaç bin sms 3-5 lira olduğu için fazla bi maliyeti de yok.
-
voip ile yapın hem maaliyeti 10 kat düşer hemde programsal olarak destek alırsınız. voip şirketlerine bakın bulamazsanız haber verin yardımcı olmaya çalışırım..
-
Bende Program var Yazılmış sms pogramı ama lisans lı bluetooth özellikli vs düzenleme yapabilen varsa pm atsın konusalım.
-
web sms
-
Elimde Sms Programı var Delphi veya Visual Basic ile Yazılmıs Çözmedim Firebird veritabanı sistemi ile calısıyor Yanlız Lisans Sistemi var Kırarim diyen Arkadas varsa Yollarım Msnden.. iSten Olursa iletişime Geçsin..