folder Tahribat.com Forumları
linefolder Visual Basic - Basic - PicBasic ve Türevleri
linefolder Visual Basic Te Toplu Sms Gönderme Nasıl Yapılır ?

Visual Basic Te Toplu Sms Gönderme Nasıl Yapılır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ssemih
    ssemih's avatar
    Erkek

arkadaşlar visual basic te toplu sms gönderme olayı için nasıl bir yol izlemem gerekir ayrıca ücretlendirme ve telefon ayarları nasıl yapılır

konu hakkında bilginiz varsa bi aydınlatsanız acilllllll

Birşeyler ilk aşkımı hatırlatsa da son aşkım sendin asla anlamasan da...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

evet söyeyen olursa allah razı olsn ondan :)

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

toplu sms gönderen  şirketler var web sitelerinde kullanacağın apiyi veriyolarlar . Bunu programına entegre ederek  kullanıyorsun kardeşim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ssemih
    ssemih's avatar
    Erkek

alman, bundan başka web sitelerine para vermeden, kendim numaramızdan sms atma yı nasıl yapabiliriz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

telefonla bağlantı kurman qerekir . Bunun Visualbasic .Net te görmüştüm fakat visual basic ile yapabilirmisin bilemiyorum . . .Net platformunda yapılıyor bu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ssemih
    ssemih's avatar
    Erkek

zaten yaparken visual basic .nette yapıyorum basic kodları ile bakayım bi bu olaya

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neron
    neron's avatar
    Erkek

http://www.yazgelistir.com/Makaleler/1000000935.ygpx

buna bi göz atabilirsin.

Bunu yapan sms modemler var konfigurasyonu falan kolaymış ben hiç yapmadım. Tabi sim kartı sen alıp takıyosun ama bilmemkaç bin sms 3-5 lira olduğu için fazla bi maliyeti de yok.

No Pasaran...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

voip ile yapın hem maaliyeti 10 kat düşer hemde programsal olarak destek alırsınız. voip şirketlerine bakın bulamazsanız haber verin yardımcı olmaya çalışırım..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Bende Program var Yazılmış sms pogramı  ama lisans lı bluetooth özellikli vs düzenleme yapabilen varsa pm atsın konusalım.

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

web sms

"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    x7even
    x7even's avatar
    Erkek

Elimde Sms Programı var Delphi veya Visual Basic ile Yazılmıs Çözmedim Firebird veritabanı sistemi ile calısıyor Yanlız Lisans Sistemi var Kırarim diyen Arkadas varsa Yollarım Msnden.. iSten Olursa iletişime Geçsin..

<embed src=http://img115.imageshack.us/img115/2894/turkxl9.swf type=application/x-shockwave-flash width="480" height="330"></embed>
Toplam Hit: 8717 Toplam Mesaj: 13