folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Visual Studio Flash Player Components İ Ekleyemiyorum.

Visual Studio Flash Player Components İ Ekleyemiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

Arkadaslar selam COM components de flash player ve shockwave player yüklü olmasına rağmen flash player i göremiyorum sildim bastan yukledim flash vs i ama yok yine olmadı bu arada sürüm 2010

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

onun sıkıntısını ben de yaşadım hocam :) ben görüyordum flashplayeri ama sıkıntı çıkarıyordu. inan bi kaç gün uğraştım hatayı bulmak için en sonunda çözdüm..

yaptığın programın başka bilgisayarda çalışması için 

http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/updaters/11/flashplayer_11_ax_debug.exe

bunu kurdur öncelikle.. ve kendine de kur..

ondan sonra projene referans olarak

FlashControlV71.dll

ve

ShockwaveFlashObjects.dll

dll dosyasını ekle, sorun hallolacaktır

unbalanced tarafından 27/Kas/13 01:28 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

onun sıkıntısını ben de yaşadım hocam :) ben görüyordum flashplayeri ama sıkıntı çıkarıyordu. inan bi kaç gün uğraştım hatayı bulmak için en sonunda çözdüm..

yaptığın programın başka bilgisayarda çalışması için 

http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/updaters/11/flashplayer_11_ax_debug.exe

bunu kurdur öncelikle.. ve kendine de kur..

ondan sonra projene referans olarak

FlashControlV71.dll

ve

ShockwaveFlashObjects.dll

dll dosyasını ekle, sorun hallolacaktır

developer konularında debug versiyonu kullanın zaten fakat, kullanmadan önce bir dene "trace()" çıktılarını yansıtacak mı, debug versiyonun çıktıyı yansıtma ihtimali var.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ben anlamadım hocam ne demek istediğini.. debug ile ne alakası var

ref olarak eklediğim dosyayı, toolbox tan projeye eklerken hata veriyordu, kayıtla ilgili bi hata ve windows sürümü etkilemiş olabilir. çünkü 64 bit kullanıyorum. daha önce de flashplayer kullanarak bir çok uygulama yaptım, ama 64 bit sistemde yapmamıştım, bunla alakalı problem olur diye düşündüm.. trace lik bir durum yok, kontrol eklenmiyor ki neresini takip edeyim..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

unbalanced : hocam çok teşekkür ederim beni büyük dertten kurtardın , ayrıca ben de 64bit kullanıyorum 32 bit bilgisayarımda hiç bir sıkıntrı yok bu konu ile alakalı. Ek olarak bir şey daha sormak isterim player ile çalıştığın için belki ihtiyaç duymuşsundur, video bittiğinde webde javascript ile tetikleyebiliyorsun ancak ben win forms da öyle bir event bulamadım sen böyle bir şey kullandın mı acaba ?

LuCiFeR tarafından 29/Kas/13 21:39 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    LuCiFeR bunu yazdı

unbalanced : hocam çok teşekkür ederim beni büyük dertten kurtardın , ayrıca ben de 64bit kullanıyorum 32 bit bilgisayarımda hiç bir sıkıntrı yok bu konu ile alakalı. Ek olarak bir şey daha sormak isterim player ile çalıştığın için belki ihtiyaç duymuşsundur, video bittiğinde webde javascript ile tetikleyebiliyorsun ancak ben win forms da öyle bir event bulamadım sen böyle bir şey kullandın mı acaba ?

http://help.adobe.com/en_US/ActionScript/3.0_ProgrammingAS3/WS5b3ccc516d4fbf351e63e3d118a9b90204-7cb0.html

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

activex kontrollerini ekledim ama sanırım tam anlamadım yazanları cunku proxy tanımlamasını yapamıyorum :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

formun load kısmına 

axShockwaveFlash1.OnReadyStateChange += axShockwaveFlash1_OnReadyStateChange;

yaz sonra en alta bi yere uygun şekilde 

void axShockwaveFlash1_OnReadyStateChange(object sender, _IShockwaveFlashEvents_OnReadyStateChangeEvent e)

{

if (e.newState == 4)

{                

MessageBox.Show("bitti");

}

}

bunu bi dene eğer olmazsa bilgisayarına bağlanıp yaparım.. e.newstate de gelen 4, tamamlandığını gösteriyor

0=Loading, 1=Uninitialized, 2=Loaded, 3=Interactive, 4=Complete.

bir de burda da örneği var istersen buna da bakabilirsin

http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/4cfd1944-9dcd-4156-acfe-cdaea3046785/flash-video-swf-hosted-in-c-application-how-to-check-swf-lenght

unbalanced tarafından 30/Kas/13 02:41 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

hocam bunu ben dün denedim ancak bu sürekli tetikleniyor yüklenirken, yürütülürken vb.

verdiğin linkte ki örnek de çalışmıyoır sanırım :/ müsait bir zamanında rahatsız etmek isterim seni :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sscheme
    Sscheme's avatar
    Erkek

Sorun çözülmüş ama ekstra bilgi olarak veriyim COM komponentlerini yükledikten sonra, kullanabilmek için register etmek gerekir

regsvr32 abuzer.dll

Bütün mesajlarım ve konularım BSD Lisansı"yla lisanslanmıştır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@lucifer, tamam hocam pm den teamviewer bilgilerini yollarsın, gördüğümde bağlanırım

@Sscheme, her com sisteme kayıt olmuyor hocam, gerekli pointleri yok, bazı dll leri denersen hata alırsın, ayrıca olsa dahi setup ile kurulduğu için gerekli kayıt işlerini setup yapıyor ve bahsettiğin olay genelde ocx ler için geçerli

Toplam Hit: 2741 Toplam Mesaj: 12