folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Vize Istemeyen Ülkelere Tatil Önerisi

Vize Istemeyen Ülkelere Tatil Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaslar, Biz 2 sap olarak yurt disina bir yere gitmek istiyoruz haliyle 2 sap oldugumuz icin amac ve emellerimizi tahmin edebiliyorsunuzdur :)) Batuma gittik geldik fakat umdugumuzu bulamadik. Batumdan daha kolay ve batum gecelerini yasatacak vize istemeyen ülkelere gitmeyi planliyoruz. Önerisi olan var mi ?

Ukrayna Odessa düsündüm ama bir kac yorum okudum batumdan daha kötüymüş.  Fikirlerinize acigim hocalar

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    Ransack bunu yazdı

Merhaba arkadaslar, Biz 2 sap olarak yurt disina bir yere gitmek istiyoruz haliyle 2 sap oldugumuz icin amac ve emellerimizi tahmin edebiliyorsunuzdur :)) Batuma gittik geldik fakat umdugumuzu bulamadik. Batumdan daha kolay ve batum gecelerini yasatacak vize istemeyen ülkelere gitmeyi planliyoruz. Önerisi olan var mi ?

Ukrayna Odessa düsündüm ama bir kac yorum okudum batumdan daha kötüymüş.  Fikirlerinize acigim hocalar

batum kötü müymüş ? gezmeye gidecem yakın zamanda ilk defa. burnumun dibinde nerdeyse hiç gitmedim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Hocam Batum'da bile mala vuramadıysanız diğer ülkelerde bizzat sizi sikme ihtimalleri bile var. Gelin Bodrum'da paşa paşa yapın tatilinizi. Coni'ye meze olmayın... :))

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Lviv diyorlar 

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Rusya' da Moskova veya St. Petersburg. Beyaz geceler bitti gerçi ama bence St peretsburga gidin, pişman olacağınızı sanmıyorum. EĞer gitmeyi düşünürseniz lokasyon ve mekan olarak güzel hostel tavsiyeleri verebilirim.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

vize almak o kadar zor değil hocam.. hele artık yunanistan adalar için veriyor vize diye biliyorum.. ben girit e gitmiştim baya güzeldi heraklion tarafı falan.. ama işsiz güçsüz adam değilsen ya da öğrenciysen schengen vizesi almak zor değil, çok da masraflı da değil.. 60 euro sadece vize başvuru ücreti var, bi de 3-5 belge istiyorlar ki onlar da bir şey değil.. kısa dönem vizede genelde sıkıntı çıkarmıyorlar.. O yüzden sorun yoksa vizeye başvur bir kaç ülkeye git.. polonya, çek cumhuriyeti, avusturya, budapeşte.. hem güzel yerler hem ucuz..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Bir de nereye gidersen git, hatunlar su abaza turkler gelse de hemen yataga atsam diye beklemiyor, uyandirayim.

Yani hocam alfa degil betaysan, heryerde betasin :)

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Batum da club vs tarzi yerine hep meyhane tarzi yerlere gittigimizden hatun ücretlerin de ki artis bizi etkiledigi icin ne yazik ki bisi yapamadik :)

Arkadaslar tatilimiz max 7 gün olucagi icin sadece 1 ülke üstünde karar kilip vize istemeyen ülke olursa ve söyle hayallerimizi karsilayacak süper olur :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Türk parasının değerli olduğu 5. dünya ülkelerine git. Çok ucuza yaparsın :D

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IvC
    IvC's avatar
    Erkek

Tayland için para biriktiriyorum 

20 yaşında komünist olmayanın kalbi, 40 yaşında komünist olanın aklı yoktur.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Bir upp olsun

Toplam Hit: 1231 Toplam Mesaj: 16
tatil vize