Vize Istemeyen Ülkelere Tatil Önerisi
-
Merhaba arkadaslar, Biz 2 sap olarak yurt disina bir yere gitmek istiyoruz haliyle 2 sap oldugumuz icin amac ve emellerimizi tahmin edebiliyorsunuzdur :)) Batuma gittik geldik fakat umdugumuzu bulamadik. Batumdan daha kolay ve batum gecelerini yasatacak vize istemeyen ülkelere gitmeyi planliyoruz. Önerisi olan var mi ?
Ukrayna Odessa düsündüm ama bir kac yorum okudum batumdan daha kötüymüş. Fikirlerinize acigim hocalar
-
Ransack bunu yazdı
Merhaba arkadaslar, Biz 2 sap olarak yurt disina bir yere gitmek istiyoruz haliyle 2 sap oldugumuz icin amac ve emellerimizi tahmin edebiliyorsunuzdur :)) Batuma gittik geldik fakat umdugumuzu bulamadik. Batumdan daha kolay ve batum gecelerini yasatacak vize istemeyen ülkelere gitmeyi planliyoruz. Önerisi olan var mi ?
Ukrayna Odessa düsündüm ama bir kac yorum okudum batumdan daha kötüymüş. Fikirlerinize acigim hocalar
batum kötü müymüş ? gezmeye gidecem yakın zamanda ilk defa. burnumun dibinde nerdeyse hiç gitmedim.
-
Hocam Batum'da bile mala vuramadıysanız diğer ülkelerde bizzat sizi sikme ihtimalleri bile var. Gelin Bodrum'da paşa paşa yapın tatilinizi. Coni'ye meze olmayın... :))
-
Lviv diyorlar
-
Rusya' da Moskova veya St. Petersburg. Beyaz geceler bitti gerçi ama bence St peretsburga gidin, pişman olacağınızı sanmıyorum. EĞer gitmeyi düşünürseniz lokasyon ve mekan olarak güzel hostel tavsiyeleri verebilirim.
-
vize almak o kadar zor değil hocam.. hele artık yunanistan adalar için veriyor vize diye biliyorum.. ben girit e gitmiştim baya güzeldi heraklion tarafı falan.. ama işsiz güçsüz adam değilsen ya da öğrenciysen schengen vizesi almak zor değil, çok da masraflı da değil.. 60 euro sadece vize başvuru ücreti var, bi de 3-5 belge istiyorlar ki onlar da bir şey değil.. kısa dönem vizede genelde sıkıntı çıkarmıyorlar.. O yüzden sorun yoksa vizeye başvur bir kaç ülkeye git.. polonya, çek cumhuriyeti, avusturya, budapeşte.. hem güzel yerler hem ucuz..
-
Bir de nereye gidersen git, hatunlar su abaza turkler gelse de hemen yataga atsam diye beklemiyor, uyandirayim.
Yani hocam alfa degil betaysan, heryerde betasin :)
-
Batum da club vs tarzi yerine hep meyhane tarzi yerlere gittigimizden hatun ücretlerin de ki artis bizi etkiledigi icin ne yazik ki bisi yapamadik :)
Arkadaslar tatilimiz max 7 gün olucagi icin sadece 1 ülke üstünde karar kilip vize istemeyen ülke olursa ve söyle hayallerimizi karsilayacak süper olur :)
-
Türk parasının değerli olduğu 5. dünya ülkelerine git. Çok ucuza yaparsın :D
-
Tayland için para biriktiriyorum
-
Bir upp olsun