Vizesiz Ülkeden İphone, Macbook Vb Getirmek
-
Yakın zamanda sorun çıkmazsa elime yüklü miktarda para geçecek.. Yurt dışından vizesiz olarak gidebileceğim ve elektronik ürün fiyatları uygun olan ülkeler hangileridir? Oradan getirip burada satmayı düşünüyorum.. Bir seferde kaç elektronik alet getirebilirim? Attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değer mi? Daha mantıklı fikri olan var ise paylaşabilir mi..
-
Yük ne kadar ağır bilmiyorum ama bence bu kriz döneminde elindeki nakiti değerlendirebilecek farklı söktörler düşün derim.Ben Antalya'da emlak sektöründeyim mesela bu gunlerde hiç olmadığı kadar fiyatlar düştü.Sende anlayan birisi ile mesela uygun fiyatlı araç alıp satabilirsin.Çünkü krediler patladı coğu kimse ödeyemiyor herkes acil satmak için 3 e 5 e bakmayıp elden cıkartıyor.Sende o tarz alıp tekrar satışı koyabilirsin.
SaNaL_AjaN tarafından 06/Ara/16 20:02 tarihinde düzenlenmiştir -
araç alım-satım da aklımda ancak ortada çok üç kağıt dönüyor o yüzden biraz çekimser kalıyorum.. Ufak tefek motor vs yapıyorum zaten az çok ekmek bırakıyor. Ancak pahalı araçlara girme konusunda tam emin değilim km düşürme, servisten kaza silme vs vs derken üç kağıt işi oluyor.. Bir de elektronik küçük paralar oluyor araca göre daha hızlı gider gibi düşünüyorum..
-
1 ay olmadan 6s 32 gb yada 6s 128 gb getirirsen ben alabilirim :) A1688 model olması önemli.
-
kktcden telefon al götür.ama garantisi yok.2500 tl lik telefonlar 1300 tl 1500 tl 1700 tl değişiyor maldan mala.
-
rapidhacker550 bunu yazdı
kktcden telefon al götür.ama garantisi yok.2500 tl lik telefonlar 1300 tl 1500 tl 1700 tl değişiyor maldan mala.
aynen 1,5 yııl önce 5s 32 gbyi 550ye almıştık arkadaşa :)
ama TR kaydı falan yapması gerekti. Ara sıra TR kaydı olan cihaz da oluyor. TR kayıtlıya 800 demişti mesela.
-
niye garantisi olmuyor hocam swap falan mı,sıfır değil mi?
-
koray bunu yazdı
Belli model numaralarının TR de garantisi geçiyor. Avrupa modelleri olması lazım garantili olması için.
-
qoqo bunu yazdıkoray bunu yazdı
Belli model numaralarının TR de garantisi geçiyor. Avrupa modelleri olması lazım garantili olması için.
Anladım,teşekkürler.
-
bildiğim kadarı ile avrupa ülkelerinde satılan modellerde garantisi Türkiye'de de geçiyor.. KKTC'de söylediğiniz ürünler sıfır mı ikinci el mi?
-
mavii bunu yazdı
bildiğim kadarı ile avrupa ülkelerinde satılan modellerde garantisi Türkiye'de de geçiyor.. KKTC'de söylediğiniz ürünler sıfır mı ikinci el mi?
0 kutulu ürünler hocam.