Vizesiz Ülkeden İphone, Macbook Vb Getirmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

Yakın zamanda sorun çıkmazsa elime yüklü miktarda para geçecek.. Yurt dışından vizesiz olarak gidebileceğim ve elektronik ürün fiyatları uygun olan ülkeler hangileridir? Oradan getirip burada satmayı düşünüyorum.. Bir seferde kaç elektronik alet getirebilirim? Attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değer mi? Daha mantıklı fikri olan var ise paylaşabilir mi..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Yük ne kadar ağır bilmiyorum ama bence bu kriz döneminde elindeki nakiti  değerlendirebilecek farklı söktörler düşün derim.Ben Antalya'da emlak sektöründeyim mesela bu gunlerde hiç olmadığı kadar fiyatlar düştü.Sende anlayan birisi ile mesela uygun fiyatlı araç alıp satabilirsin.Çünkü krediler patladı coğu kimse ödeyemiyor herkes acil satmak için 3 e 5 e bakmayıp elden cıkartıyor.Sende o tarz alıp tekrar satışı koyabilirsin.

SaNaL_AjaN tarafından 06/Ara/16 20:02 tarihinde düzenlenmiştir

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

araç alım-satım da aklımda ancak ortada çok üç kağıt dönüyor o yüzden biraz çekimser kalıyorum.. Ufak tefek motor vs yapıyorum zaten az çok ekmek bırakıyor. Ancak pahalı araçlara girme konusunda tam emin değilim km düşürme, servisten kaza silme vs vs derken üç kağıt işi oluyor.. Bir de elektronik küçük paralar oluyor araca göre daha hızlı gider gibi düşünüyorum..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

1 ay olmadan 6s 32 gb yada 6s 128 gb getirirsen ben alabilirim :) A1688 model olması önemli.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

kktcden telefon al götür.ama garantisi yok.2500 tl lik telefonlar 1300 tl 1500 tl 1700 tl değişiyor maldan mala.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

kktcden telefon al götür.ama garantisi yok.2500 tl lik telefonlar 1300 tl 1500 tl 1700 tl değişiyor maldan mala.

aynen 1,5 yııl önce 5s 32 gbyi 550ye almıştık arkadaşa :)

ama TR kaydı falan yapması gerekti. Ara sıra TR kaydı olan cihaz da oluyor. TR kayıtlıya 800 demişti mesela.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

niye garantisi olmuyor hocam swap falan mı,sıfır değil mi?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    koray bunu yazdı

Belli model numaralarının TR de garantisi geçiyor. Avrupa modelleri olması lazım garantili olması için.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı
    koray bunu yazdı

Belli model numaralarının TR de garantisi geçiyor. Avrupa modelleri olması lazım garantili olması için.

Anladım,teşekkürler.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

bildiğim kadarı ile avrupa ülkelerinde satılan modellerde garantisi Türkiye'de de geçiyor.. KKTC'de söylediğiniz ürünler sıfır mı ikinci el mi?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı

bildiğim kadarı ile avrupa ülkelerinde satılan modellerde garantisi Türkiye'de de geçiyor.. KKTC'de söylediğiniz ürünler sıfır mı ikinci el mi?

0 kutulu ürünler hocam.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 1850 Toplam Mesaj: 14
iphone iphone vize yurtdışı