Vk.Com‘Da Takılan Var Mı?
-
bende de var.
moskovoda bir kaç ay kaldım.orospu felan değil normal kızlar ,bizim kızlardan daha iyiler.
güzel,akıllı,yüzünü güldüre bilen,samimi insanlar.ben sevdim şahsen.
sadece içki konusu işleri bozuyor.tabii ben vegan olduğumnan takıldıklarımda vegandılar ve içki kullanmıyorlardı.neyse diyeğim o ki,lütfün s*kmek oraya gitmeyin bizide rezil etmeyin amk.
-
Herkes hesaplarını paylaşsın ekleşek :D
-
Filmler belgeseller burdaymis nerden bulucaz birini mi ekliyecegiz sayfa mi begenecegiz bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim.
GodofWar tarafından 05/Ağu/13 11:09 tarihinde düzenlenmiştir -
GodofWar bunu yazdı
Filmler belgeseller burdaymis nerden bulucaz birini mi ekliyecegiz sayfa mi begenecegiz bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim.
Arama kısmından videos bölümünden
-
Homer bunu yazdı
bende de var.
moskovoda bir kaç ay kaldım.orospu felan değil normal kızlar ,bizim kızlardan daha iyiler.
sadece içki konusu işleri bozuyor.tabii ben vegan olduğumnan takıldıklarımda vegandılar ve içki kullanmıyorlardı.neyse diyeğim o ki,lütfün s*kmek oraya gitmeyin bizide rezil etmeyin amk.
Aga senin şu konulardaki beyefendiliğini taktir ediyorum.Helal olsun.
-
Tesekkur ettim
-
http://vk.com/id219655993 burayız :D ekleyin panpalar
-
u235 bunu yazdıHomer bunu yazdı
bende de var.
Aga senin şu konulardaki beyefendiliğini taktir ediyorum.Helal olsun.
Aynen hocam konuyu s*kmeye getirmeyin bunun dışında harbiden dobra kızlar daha önceden de yazdım yine söylüyorum, bizim kızlardan çok daha iyiler ve sevilmeyi hak ediyorlar, hatunlar çok masumlar önemli olan bu noktayı kavrayabilmek sadece s*k*şmek için oraya giderseniz hata edersiniz değer vererek gidin değer alarak geri dönün çünkü gerçekten Türklerin barzo ve abazalarında illallah etmişler..
1.Rus erkeklerinden çok daha güzeliz
2.Alkolü fazla kaçırmayın çünkü kızlar alkolik rus erkeklerinden bıkmış durumda
3.Terbiyenizi beyefendiliğinizi koruyun
4.Para bir nebze aylık 200-300 dolara geçinende var 1500 dolara geçinen de var orada Ruble geçiyor 1 dolar 22 ruble gibi birşey..
5.Ruslar ve Ukraynalılar çiçeği çok severler bayılırlar eve çiçek götür kızın gönlünü alırsın.
6.Aile yapıları çok rahat, rahatlıkla annesi babası ile tanışırsın kızın odasına geçip takılabilirsin o sizin ilişki düzeyinize bağlı tabi her kesim öyle değil katolikler mesela çok sert bu konuda
Aklıma gelen şimdilik bunlar
-
ben varımda pek girmiyorum
-
tbt'nin yarısının hesabı var bir ara skype üzerinden herkese açtırmıştım.