Vodafone & Turkcell Kullanlar
-
İnternet paketi aldim vodafoneden 19:12 de aktif olacaktir kullanabilirsiniz dedi 19:30 da girip kullandim 1dk sonra mesaj geldi gunluk 10tl internet kullandiniz geceye kadar ucret alinmayacaktir diye. 1dk sonra da internef paketiniz baslamistir mesaji geldi.kalan bakiyemi yedi oro*pu cocuklari.
İbneler ayrica paketleri 30tl yapiyor lira yukluyorsun 30tl aninda vergi gidiyor mantik olarak 35-40 lira yuklemekzorundasin yani.her acidan turksel gibi mikiyor vodafonede geride biraktigim 2 yilda pek cok olayla bunu anladim
-
Avea lıyım geçen hafta duydum Turkcell e geçenler için geçerli olmak üzere 25 TL ye 500 Dk 1000 SMS 1 GB internet var o yüzden turkcell e geçtim bekliyorum iki güne kalmaz geçer. Aynı paketi Avea da kullanıyorum ama çekim sıkıntısı internet hızı cabası. aynı parayla daha kaliteli hizmet almayı ümid ediyorum bakalım hayırlısı. bu arada 30 nisan son
-
Ben Uşakta Yaşıyorum.
-Turkcell 60 Tl Veriom 1000 Sms 1000 Dk 1 Gb Veriyorum.
- Avea Ve Vodafone nun Tarifeleri Çok Uygun Haklısın Ama.
Çekim Sorunu Oluyor .. Özellikle de 3G Muhabbeti.. Arkadaşlarımın Telefonları Merkezden Çıkınca Edge Oluyo...
-
slmarlq bunu yazdı
Avea lıyım geçen hafta duydum Turkcell e geçenler için geçerli olmak üzere 25 TL ye 500 Dk 1000 SMS 1 GB internet var o yüzden turkcell e geçtim bekliyorum iki güne kalmaz geçer. Aynı paketi Avea da kullanıyorum ama çekim sıkıntısı internet hızı cabası. aynı parayla daha kaliteli hizmet almayı ümid ediyorum bakalım hayırlısı. bu arada 30 nisan son
Avea'da yeten ya da uzun süre giden internetin Turkcell'de 1 haftada bitecek. :)
-
Harbiden acayip bir durum.Kime sorsam Turkcell'de net paketi çabuk bitiyor diyor.Turkcell milletin paketlerini mi cukkalıyor anlamadım.
-
yaklaşık 6-7 senedir turkcelldeyim geçen gün aradılar diyorum ben öğrenciyim TİMlerinizi dolaştım güzel paketiniz yok abla dedi ben sana 5k sms 1gb internet 500dk (yamuk olabilir tam hatırlamıyorum) ne kadar dedim 25lira e iyi güzel dedim ama sms lazım değil onu alalım internet yapalım mesela dedim. abla demez mi o zaten ilk ay hediye sadece sonra gelmiycek birde turkcell içi sadece vay amk ya bide utanmadan 6 tl sms paketi net biterse bilmem kaç tl paket ekletirsiniz e amk ne anlamı kaldı yine 50-60 lira olcak paket ev arkadaşlarım avealı çatır çutur kullanıyolar herşeyi ben öksüz yetim gibi hissediyorum
birde sorum var genşler şimdi hat abimin üzerine o da istanbulda ben izmirdeyim kimliğini scan edip atıcak hattı üzerime taşıycam sonra aveaya geçicem yada aveaya geçip mi üstüme taşısam nasıl bir yol izlesem?
-
DaSpOnGe bunu yazdı
yaklaşık 6-7 senedir turkcelldeyim geçen gün aradılar diyorum ben öğrenciyim TİMlerinizi dolaştım güzel paketiniz yok abla dedi ben sana 5k sms 1gb internet 500dk (yamuk olabilir tam hatırlamıyorum) ne kadar dedim 25lira e iyi güzel dedim ama sms lazım değil onu alalım internet yapalım mesela dedim. abla demez mi o zaten ilk ay hediye sadece sonra gelmiycek birde turkcell içi sadece vay amk ya bide utanmadan 6 tl sms paketi net biterse bilmem kaç tl paket ekletirsiniz e amk ne anlamı kaldı yine 50-60 lira olcak paket ev arkadaşlarım avealı çatır çutur kullanıyolar herşeyi ben öksüz yetim gibi hissediyorum
birde sorum var genşler şimdi hat abimin üzerine o da istanbulda ben izmirdeyim kimliğini scan edip atıcak hattı üzerime taşıycam sonra aveaya geçicem yada aveaya geçip mi üstüme taşısam nasıl bir yol izlesem?
Abi hat sahibi değiştirmenin 34 lira gibi bi ücreti vardı yanılmıyorsam.
-
sağol dost, vodafoneyi şikayetvar coma şikayet edecektim hatırlattın.
"şebeke sıkıntısı mı kaldı bu devirde?" diyen arkadaslar;
Ankarada Boşbakan'ın evine en fazla 1km uzaktayım, "Ankaranın gobeende, 21.yy da" telefon çekmıyor amk evin içinde! balkona cıkıyorum lan telefonla konusmak için. dur şimdi bir de şikayet var koma boşalayımda rahatlayım!
-
DaSpOnGe bunu yazdı
Hattı üzerine aldıktan sonra 3 ay boyunca taşıma yapamazsın.O yüzden Avea'ya taşıdıktan sonra üzerine almanı tavsiye ederim.
-
Mustafa bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
Hattı üzerine aldıktan sonra 3 ay boyunca taşıma yapamazsın.O yüzden Avea'ya taşıdıktan sonra üzerine almanı tavsiye ederim.
Tüm bayiler bunu yalanlıyor hattı üzerine ala yarın gel taşıyalım diyen çok denemedim ama adam diyorsa var demek :)