Vodafone 1 Ay SINIRSIZ 4G Mobil İnternet
-
Yarın bu saatlerde başvurular başlayacak.
-
Hocam bir kaç sorum var, bu kampanyaya 13 Nisan'da kayıt olabilir miyiz?
Birde 13 Nisan'da kayıt olduğumu varsayarsak sınırsız internet 13 mayısa kadar mı sürecek yoksa 1 mayısta bitecek mi?
Benim hat faturasız 13 nisanda yeni paket tanımlanacak o yüzden soruyorum. Saygılar :)
-
türkcell götlük yapmasın böyle bi kampanya ateşlesin -_-
-
Ne zaman başlıyor alımlar? Hatalı bir mesaj gönderdiniz diyip duruyor.
-
Resmi bilgi : http://medyamerkezi.vodafone.com.tr/basin-bultenleri/vodafone-4.5g-ye-1-ay-ucretsiz-deneme-kampanyasi-ile-merhaba-diyecek
Başvurular bu gece 00:00'dan sonra başlayacak. Hattınızda tanımlı internet olması gerekiyor. Kotanız bittikten sonra ücretlendirme almayacak o kadar.
-
Bu çok iyiymiş. Bilgilendirme için teşekkürler.
-
şimdi benim anlamadığım nasıl her yerde aynı anda 4.5 g ye geçiyoruz.
3g ye geçerken yıl farkı oldu bazı şehirlerde ilçelerde :)
benim görev yaptığım ilçede 3g zor kullanılıyor , yarın 4.5 g yi dedikleri gibi kullanabilecek miyim ..
kafamda deli sorular. -
MustyKTE bunu yazdı
benim görev yaptığım ilçede 3g zor kullanılıyor , yarın 4.5 g yi dedikleri gibi kullanabilecek miyim ..
kafamda deli sorular.Telefonun ayarlar menüsünden şebeke arama yap hocam. LTE yayını yapılıyorsa görürsün oradan.
-
mkyb bunu yazdıMustyKTE bunu yazdı
kafamda deli sorular.Telefonun ayarlar menüsünden şebeke arama yap hocam. LTE yayını yapılıyorsa görürsün oradan.
arama yaptım şuan sadece vodafone TR yazıyor.
-
Ekran görüntüsü atar mısın ?