Vodafone 500 MB Net Paketi - Avea Google Play 20 TL
-
bende az önce alacak birşey bulamadım play storeden gittim clash of clansta 500 elmas aldım :D
ayrıca 31-10-2015 e kadar geçerli haberiniz olsun
-
haftalık olarak rutin beleş 500mb veriyormuş.. ulan o zaman ayda 2 gb yapar mis gibi tabi vodafone app yüklü olmalı
edit: ayrıca 500 seçince bi 500 daha geldi :D ne alakaysa artık 1 gb oldu lan :D
yunusdogan tarafından 21/Kas/15 00:57 tarihinde düzenlenmiştir -
yunusdogan bunu yazdı
haftalık olarak rutin beleş 500mb veriyormuş.. ulan o zaman ayda 2 gb yapar mis gibi tabi vodafone app yüklü olmalı
edit: ayrıca 500 seçince bi 500 daha geldi :D ne alakaysa artık 1 gb oldu lan :D
Her hafta mı veriyor :O
-
GoldenWorld bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Her hafta mı veriyor :O
aynen.. 500 mb ye tıklayınca haftalık ücretsiz 500 mb şeyoldu dedi sonra paket sorgulamaya baktım ekstradan size özel 500 mb de gelmiş totalde 1 gb oldu
-
ilerde tl yükleyince kesiyorlar hesaptan :D
-
ottomanmurat bunu yazdı
ilerde tl yükleyince kesiyorlar hesaptan :D
eminmisin ? bunun ios u yokmudur :D
-
cuneyd bunu yazdı
Facetune nedir diye bi bakayım dedim de, ben zaten onu almışım, bi ara kampanya yapmışlardı 0,25 tl idi. O zaman aldım. Ama kullanmıyorum bile. Güzel midir ki?
evt hızlı olarak rütuş yapmak için birebir.. içerisinde bayağı araç barındırıyor.
-
TheAvenqer bunu yazdı
google play uygulaması söyleyin ne alak eyw hocam bu arada
ben olsam poweramp veya facetune alırdım:) poweramp bugüne kadar kullandığım en kaliteli müzik çalar.. facetunede photoshopun mobil versiyonu gibi bişey photoshop dediysem geniş anlamda demedim tabi böyle rütuş yüzdeki sivilceleri silmek temizlemek vs. işler için pratik ve kaliteli birşey
-
Artık 1 GB veriyor her hafta. Bazı kullanıcılara 2 GB veriyor. Nisan ayına kadar böyle somürün gitsin.
-
mkyb bunu yazdı
Artık 1 GB veriyor her hafta. Bazı kullanıcılara 2 GB veriyor. Nisan ayına kadar böyle somürün gitsin.
Link varmi