Vodafone 945 Android Kullanan Var Mı?
-
almayı düşünüyorum. 350 dediler. androidli olduğundan hoşuma gitti.
2.1 varmış bunu güncelleyebilir miyim?
telefon güzel midir önerir misiniz?
-
abi benim kuzende var çok beğendim ben :)
uygulamalar vs geçişleri cok iyi.. fakat sürüm güncellemesi şart bizim ki güncellemeye korkuyor telefona birşey olacak diye.
yapmadığımız iş, izlemediğimiz video vs yok.
hiç bir şekilde flash sıkıntısı cekmedik.
Bir cok yazılımıda cok iyi calıştırıyor fakat sürümden sürüme fark var. Rido59'asorarsan sana detaylı söyler.
-
android diye heveslendim zaten :S
yalnız demin bi yerde okudum diyo ki sadece kendine özel sürüm çalışıyomuş yani güncelleme olmaz diyolar ondan tırstım :S
-
android 2.2 den yukarısını desteklemiyor bildiğim kadarıyla.
bi denemek lazım tabi kesin bişey söylemeden önce.
-
oo çok iyi bişey gibi, takipteyim.
-
Hocam yanlış biliyorsunuz ben kullanıyorum cihazdanda gayet memnunum suanlık tek sorunu cihazda 2.1 android sürümü vardır yeni olduğu için diğer sürümleri destekler ama vodafonun bu sürümü çıkartması lazım çünkü kafanıza gore sürüm yükleyemessiniz hiçbir androide yani güvenle alabilirsin hocam telefon gzl kullanıslı ama yinede sen bilirsin :)
-
bende var,
- telefonda tuş klidi yok.power düğmesi le açıp kapatıyorsunuz..ilk başlarda lan böyle şeymi olur diye aptallaşıyorsunz sonra mühendislik hatasımı başka bişeymi diye avunurken alışıyorsunuz..gerçi ben halen alışamadım...çok kötü bi özellik
- kamera:en aşaya çektiğim fotoları ekleyim.gece çekim yapmıyor..sensor sabitlenmiyor..vs..kamera özelliğini yoksay yokmuş gibi davran
- şarj olurken ısınıyor..
- telefon çalınca duymuyorsunuz sesi çıkmıyor...la oyle şeymi olur..bunda oluyo
-mesaj yazmayı seviyorsan hiç bulaşma
mesaj yazmak tuzlu suda balık tutmak gibi bişey...
toparlayım...sırf şu tuş klidi olayı yüzünden bu telefon alınmazz.
-

-
şimdi ben 2 kişinin bambaşka yorumları arasında kaldım :S
rido59 eleştirilere cevap verebilir misin hakkaten böyle kötü yanları mı var :S
kamera olarak çok umrumda değil.
ben teli biraz kurcaladım ilk gözüme çarpan kötü ekran görüntüsü oldu ama o jelatinden dolayı da olabilir. emin olamadım.
özellikle mesaj yazmak gerçekten zor mu? dokunmatiği iyiydi sanki de mesaj kasmadım hiç.
vodafone bayisinde baktım da.
-
up
-
Telefonu elime alıp kullanmadım ama kamerası ve ekranı dışında da bir kötü yorum almadım.Zaten buda fiyatı ile orantılı.
Power tuşu ile tuş kilidi çoğu androidli cihazlarda böyle.Eksi olarak görmek yanlış olur.
Ayrıca şurdan yorumları okuyabilirsin http://forum.donanimhaber.com/m_44378087/tm.htm