Vodafone 96 Kbps Sınırsız İnternet 14Tl
-
Beyler baslıkta yazdım ben aldım, öle video falan izlenmez ama daha iyisini buluncaya kadar en iyisi bu. ilk ay 7 lira, diger aylar 14. tahattüd yok, bir mesajla dahil olabiliyorsunuz kampanyaya. ben telefonu modem olarak kullanıp pc'ye bagladım. sizi ilgilendiren ''aylık cepnet250'' detaylar linkte.
http://www.vodafone.com.tr/Internet/Aylik-Yeni-Cepnet-Paketleri.php
-
avea da yeni nesil 500 tarifem var 30 liraya 500dk konuşma ve 2000 sms in yanında limitsiz internet var ki 2gb dan sonra hızı düşüyo
-
burhan808 bunu yazdı:
-----------------------------Beyler baslıkta yazdım ben aldım, öle video falan izlenmez ama daha iyisini buluncaya kadar en iyisi bu. ilk ay 7 lira, diger aylar 14. tahattüd yok, bir mesajla dahil olabiliyorsunuz kampanyaya. ben telefonu modem olarak kullanıp pc'ye bagladım. sizi ilgilendiren ''aylık cepnet250'' detaylar linkte.
http://www.vodafone.com.tr/Internet/Aylik-Yeni-Cepnet-Paketleri.php
----------------------------bende eski sınırısız paketten var.Pcnin içinde takılı hiç çıkarmıyorum :)
-
Aylardır 96K kulllanıyorum cepten. Düşmanıma tavsiye etmem. Opera mini'de bile kanser geçiriyorsunuz. Sadece sürekli mail alma, facebook messenger ve whatsapp'ta işe yarıyo. Web'de gezmek hatta video falan hayal.
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------Aylardır 96K kulllanıyorum cepten. Düşmanıma tavsiye etmem. Opera mini'de bile kanser geçiriyorsunuz. Sadece sürekli mail alma, facebook messenger ve whatsapp'ta işe yarıyo. Web'de gezmek hatta video falan hayal.
-----------------------------
çok haklı. -
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------Aylardır 96K kulllanıyorum cepten. Düşmanıma tavsiye etmem. Opera mini'de bile kanser geçiriyorsunuz. Sadece sürekli mail alma, facebook messenger ve whatsapp'ta işe yarıyo. Web'de gezmek hatta video falan hayal.
-----------------------------7,99 tl ye fiber internet mi bekliyorsun hocam ?
-
Avea'ya 30 lira yüklüyorsun, her yöne 120 dk Avea içi, 1000 dk her yöne konuşma ayrıca 1000 sms ve 1 gb gayet hızlı internet kullanıyorsun. Mutlu mesut yaşayıp gidiyorsun.
-
96 Kbps ben de kullandım hiçbir halta yaramaz!
tavsiye etmem.
-
ben 8 tl olanı kullanıyorum 2 senedir. Ben tavsiye ederim. He yok vidyo müzik ağır sitelerde dolanırım diyorsanız zaten parasını vereceksiniz en az 29 tl.
-
ben opera miniyle kullanıyorum ne çok iyi nede çok kötü idare ediyo
-
Bende türksel kullanıyorum, vodafonda aynıdır büyük ihtimal. 96 kbps dediler 10 kbps civarı kullanıyorum şuan. Verdikleri cevap ise şu;
"Paket kapsamında verilen kullanımları bitirdiğinizde internet erişim hızı paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 96 Kbps'a indirilir. Bulunduğunuz yerde 3G ile bağlantı kuran çok fazla sayıda kullanıcı olduğunda ve 3G baz istasyonuna uzaklığınız arttıkça hız da etkilenir. Hız seviyeniz değişiklik gösterebilmektedir."
Baz istasyonuda tepemde. 96 ya düşmeden önce hızlı hizmet verebiliyorlardı, hızı düşürmekte bile acizler