Vodafone Cepnet Tarifesi Ve 3G (Hızı Hakkında)
-
Selam gençler,
bu tarifeyi kullanan var mı?
Ben bir telefon alıp o aleti leptopuma bağlayıp bu tarife ile nete girmeyi planlıyorum. (Günlük 50 krş, ya da aylık 8 tl lik bir paket seçebiliyoruz CepNet tarifesinde.)
Bunun hızı 3,6 Mbps yi geçer mi?
Geçer ise 7,6 Mbps yi bulur mu? (Buna göre bir telefon alacağım)
Saygılar :)
-
simdi sana vodafone cepnet tarifesinden yaziyorum dostum :) gunluk 50 kurus, aylik alirsan 8 tl. Kota siniri yok. Hizi cok dusuk ama bu fiyata göre normaldir.. 1 mbitin 10 da biri :) yani 0,1 mbit :) hic oyle yuksek hizli tlfn almana gerek yok..ayrica pc suite ile pc dende baglanabilirsin tabi dusuk hiz ile.. Ben torrent prg unu denicem bugun :D tlfn ile torrentten dosya cekecem :D
-
telefonun download hızı da etkiler oda önemli ben n70 kullanıyorum Pc ye bağladım idmle 512 kb le çekiyorum max yalnız telefonun bir süre sonra fena derecede ısındığını görünce fazla kullanmıyorum :D
-
hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------
telefonun download hızı da etkiler oda önemli ben n70 kullanıyorum Pc ye bağladım idmle 512 kb le çekiyorum max yalnız telefonun bir süre sonra fena derecede ısındığını görünce fazla kullanmıyorum :D
-----------------------------telefonu ısınıca suya at hem hızı artar hemde ısınma yapmaz.
-
Aylık 8tl olanda 100mb a kadar 7,2mb ile bağlanıyorsun 100mb ı geçince 100-200kbs lere düşüyor.İndirme hızın max. 14-15kb olur.
-
şuan bunu sana vodafone gunluk tarıfe ıle yazıyorum.
suan hotfile download hızım 600 kbps :)
günlük 7 lira verıyorum hız sınırı olmadan kullanıyorum. gece 12 ben berı toplam ındırdıgım download: 15 GB :)
kullancam zaman hattıma 7 lira yukluyorum. gece 12 ye kadar sınırsız kullanıyorum.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------şuan bunu sana vodafone gunluk tarıfe ıle yazıyorum.
suan hotfile downloa hızın 600 kbps :)
günlük 7 lira verıyorum hız sınırı olmadan kullanıyorum. gece 12 ben berı toplam ındırdıgım download: 15 GB :)
kullancam zaman hattıma 7 lira yukluyorum. gece 12 ye kadar sınırsız kullanıyorum.
hocam gunluk 7 lira verip ve sinirsiz ve kotasiz indirme var mi ya vodafone da ? Senden duydum bunu.. -
cuneyd bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
hocam gunluk 7 lira verip ve sinirsiz ve kotasiz indirme var mi ya vodafone da ? Senden duydum bunu..
-----------------------------buyur hocam usb modeme gelen sms :)
Name:
Number: 4440542
Content:
TEBRIKLER! GUNLUK 7 TL DATA KULLANIMI YAPTIGINIZ ICIN GUNSONUNA (SAAT 23:59:59) KADAR YAPACAGINIZ DATA KULLANIMLARI BIZDEN SIZE HEDIYE.VODAFONE
Time: 28/12/2010 00:06:23not: 4 aydır böyle kullanıyorum :)
-
Belli bir gb sınırından sonra hızın yavaşlamıyor demi? Yanlış biliyor olmayasın...
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
hocam gunluk 7 lira verip ve sinirsiz ve kotasiz indirme var mi ya vodafone da ? Senden duydum bunu..
-----------------------------buyur hocam usb modeme gelen sms :)
Name:
Number: 4440542
Content:
TEBRIKLER! GUNLUK 7 TL DATA KULLANIMI YAPTIGINIZ ICIN GUNSONUNA (SAAT 23:59:59) KADAR YAPACAGINIZ DATA KULLANIMLARI BIZDEN SIZE HEDIYE.VODAFONE
Time: 28/12/2010 00:06:23not: 4 aydır böyle kullanıyorum :)
Hocam üyelik için nereye ne yazıp yolluyoruz??Ben aylık 8 lira kullanıyordum download yapamıyordum bu daha iyi bence
edit: :| http://www.vodafone.com.tr/Internet/cepnet-faturasiz-internet-paketleri.php
-
üyelik için hiç bişi yazmadım.
normal baglanıyorum. 7 liralık kullanımdan sonra mesaj gelıyor :)
http://www.vodafone.com.tr/Internet/standart-internet-faturasiz.php
caps ver lan diyenler olursada :)