folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Vodafone Cepnet Tarifesi Ve 3G (Hızı Hakkında)

Vodafone Cepnet Tarifesi Ve 3G (Hızı Hakkında)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Selam gençler,

bu tarifeyi kullanan var mı?

Ben bir telefon alıp o aleti leptopuma bağlayıp bu tarife ile nete girmeyi planlıyorum. (Günlük 50 krş, ya da aylık 8 tl lik bir paket seçebiliyoruz CepNet tarifesinde.)

Bunun hızı 3,6 Mbps yi geçer mi?

Geçer ise 7,6 Mbps yi bulur mu? (Buna göre bir telefon alacağım)

Saygılar :)

yardırmak bizim işimiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    simdi sana vodafone cepnet tarifesinden yaziyorum dostum :) gunluk 50 kurus, aylik alirsan 8 tl. Kota siniri yok. Hizi cok dusuk ama bu fiyata göre normaldir.. 1 mbitin 10 da biri :) yani 0,1 mbit :) hic oyle yuksek hizli tlfn almana gerek yok..ayrica pc suite ile pc dende baglanabilirsin tabi dusuk hiz ile.. Ben torrent prg unu denicem bugun :D tlfn ile torrentten dosya cekecem :D

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

telefonun download hızı da etkiler oda önemli ben n70 kullanıyorum Pc ye bağladım  idmle 512 kb le çekiyorum max yalnız telefonun bir süre sonra fena derecede ısındığını görünce fazla kullanmıyorum :D

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

hypnot1c bunu yazdı:
    -----------------------------

telefonun download hızı da etkiler oda önemli ben n70 kullanıyorum Pc ye bağladım  idmle 512 kb le çekiyorum max yalnız telefonun bir süre sonra fena derecede ısındığını görünce fazla kullanmıyorum :D

telefonu ısınıca suya at hem hızı artar hemde ısınma yapmaz.

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Aylık 8tl olanda 100mb a kadar 7,2mb ile bağlanıyorsun 100mb ı geçince 100-200kbs lere düşüyor.İndirme hızın max. 14-15kb olur.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

şuan bunu sana vodafone gunluk tarıfe ıle yazıyorum.

suan hotfile download hızım 600 kbps :)

günlük 7 lira verıyorum hız sınırı olmadan kullanıyorum. gece 12 ben berı toplam ındırdıgım download: 15 GB :)

kullancam zaman hattıma 7 lira yukluyorum. gece 12 ye kadar sınırsız kullanıyorum.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı:

suan hotfile downloa hızın 600 kbps :)

günlük 7 lira verıyorum hız sınırı olmadan kullanıyorum. gece 12 ben berı toplam ındırdıgım download: 15 GB :)

kullancam zaman hattıma 7 lira yukluyorum. gece 12 ye kadar sınırsız kullanıyorum.

hocam gunluk 7 lira verip ve sinirsiz ve kotasiz indirme var mi ya vodafone da ? Senden duydum bunu..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:
    AbdullahAzad bunu yazdı:

hocam gunluk 7 lira verip ve sinirsiz ve kotasiz indirme var mi ya vodafone da ? Senden duydum bunu..

buyur hocam usb modeme gelen sms :)

Name:
    Number: 4440542
    Content:
    TEBRIKLER! GUNLUK 7 TL DATA KULLANIMI YAPTIGINIZ ICIN GUNSONUNA (SAAT 23:59:59) KADAR YAPACAGINIZ DATA KULLANIMLARI BIZDEN SIZE HEDIYE.VODAFONE
    Time: 28/12/2010 00:06:23

not: 4 aydır böyle kullanıyorum :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Belli bir gb sınırından sonra hızın yavaşlamıyor demi? Yanlış biliyor olmayasın...

Syntax error..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:
    AbdullahAzad bunu yazdı:

buyur hocam usb modeme gelen sms :)

Name:
    Number: 4440542
    Content:
    TEBRIKLER! GUNLUK 7 TL DATA KULLANIMI YAPTIGINIZ ICIN GUNSONUNA (SAAT 23:59:59) KADAR YAPACAGINIZ DATA KULLANIMLARI BIZDEN SIZE HEDIYE.VODAFONE
    Time: 28/12/2010 00:06:23

not: 4 aydır böyle kullanıyorum :)

Hocam üyelik için nereye ne yazıp yolluyoruz??Ben aylık 8 lira kullanıyordum download yapamıyordum bu daha iyi bence

edit: :| http://www.vodafone.com.tr/Internet/cepnet-faturasiz-internet-paketleri.php

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

üyelik için hiç bişi yazmadım.

normal baglanıyorum. 7 liralık kullanımdan sonra mesaj gelıyor :)

http://www.vodafone.com.tr/Internet/standart-internet-faturasiz.php

caps ver lan diyenler olursada :)

Toplam Hit: 3942 Toplam Mesaj: 20