Vodafone HTC Wildfire S Kullananlar, Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kinyas
    kinyas's avatar
    Erkek

faturalı vodafon hat bulabilsem alacagım telefon. vodafon faturalı hattı olan müridler bu telefonu almam için yardımcı olursa sevinirim. telefonun parasini pesin verecegim. yardımcı olabilecek hayirsever müridlerin pm lerini bekliyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

kinyas bunu yazdı:
    -----------------------------

faturalı vodafon hat bulabilsem alacagım telefon. vodafon faturalı hattı olan müridler bu telefonu almam için yardımcı olursa sevinirim. telefonun parasini pesin verecegim. yardımcı olabilecek hayirsever müridlerin pm lerini bekliyorum

25lik genç avantaja abone ol hocam, her yone 500+100 DK, her yone 5000 sms, 100 MB internet, facebook msn twitter beleş :)

edit : yav bu telefonu alır almaz kutusunu açmadan satsam 500 küsüre ne olur ? :D

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isot99
    isot99's avatar
    Erkek
    someone_from_71 bunu yazdı:

hangi şehirdesin hocam benimde bulmam lazım şu telefonun beyazını ya :S

alanyadayım hocam
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Gelemem ki oralara kastamonudayım arada 1000 km var :S

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

benimde aklımda androidli akıllı telefon almak vardı

güzel makine diyosunuz ha ? fiyatıda bayagı uygun geliyo parakende satış fiyatı en az 600tl.

ben turkcell en güzeli vodafone geçiş yaipip gencavantaj paketi almak galiba.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

hacı bende alcam bunu da niye bu kadar ucuz onu anlayamadım 3 te 1 fiyatına nerdeyse...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

arkadaşlar 1 aydır arıyorm , istanbul da hangi bayiide var bu ? 

dont think twice its all right
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    aldım, Turkcell'den Vodafone'a geçtim ve eskisinden daha mutluyum. Daha iyi çekiyor ve telefon muhteşem. Bu fiyata daha iyisini bulmak mümkün diil hocalar, 240 lira sonuçta

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

burada buldum telefonu ama malesef ben alırsam vermiyorlar bizzat şahsı istiyorlar evrakları kargo ile halledelim filan dedim yemedi :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

hocam ben şimdi bunu almayı düşünüyorum da 24 ay taahhütü gözüm yemiyor açıkçası . 12 ye düşürebilme şansımız var mı . ?

birde mesela ben 6.ayda kampanyadan çıkmak istedim.  Nasıl bi ödeme bilançosu olucak . ?

edit : birde şöyle birşey var VFN un sitesinde ;

'' Bu kriterlerden herhangi birisini sağlamayan aboneler, HTC Wildfire S model cihazı için 30 TL * 12 : 360 TL değerindeki tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler '' bu ne demektir tam olarak.

Hayat Bizi 61 kenara...
Toplam Hit: 3861 Toplam Mesaj: 34