Vodafone HTC Wildfire S Kullananlar, Yardım
-
faturalı vodafon hat bulabilsem alacagım telefon. vodafon faturalı hattı olan müridler bu telefonu almam için yardımcı olursa sevinirim. telefonun parasini pesin verecegim. yardımcı olabilecek hayirsever müridlerin pm lerini bekliyorum
-
kinyas bunu yazdı:
-----------------------------
faturalı vodafon hat bulabilsem alacagım telefon. vodafon faturalı hattı olan müridler bu telefonu almam için yardımcı olursa sevinirim. telefonun parasini pesin verecegim. yardımcı olabilecek hayirsever müridlerin pm lerini bekliyorum
-----------------------------25lik genç avantaja abone ol hocam, her yone 500+100 DK, her yone 5000 sms, 100 MB internet, facebook msn twitter beleş :)
edit : yav bu telefonu alır almaz kutusunu açmadan satsam 500 küsüre ne olur ? :D
-
someone_from_71 bunu yazdı:
-----------------------------hangi şehirdesin hocam benimde bulmam lazım şu telefonun beyazını ya :S
-----------------------------
alanyadayım hocam -
Gelemem ki oralara kastamonudayım arada 1000 km var :S
-
benimde aklımda androidli akıllı telefon almak vardı
güzel makine diyosunuz ha ? fiyatıda bayagı uygun geliyo parakende satış fiyatı en az 600tl.
ben turkcell en güzeli vodafone geçiş yaipip gencavantaj paketi almak galiba.
-
hacı bende alcam bunu da niye bu kadar ucuz onu anlayamadım 3 te 1 fiyatına nerdeyse...
-
arkadaşlar 1 aydır arıyorm , istanbul da hangi bayiide var bu ?
-
aldım, Turkcell'den Vodafone'a geçtim ve eskisinden daha mutluyum. Daha iyi çekiyor ve telefon muhteşem. Bu fiyata daha iyisini bulmak mümkün diil hocalar, 240 lira sonuçta
-
burada buldum telefonu ama malesef ben alırsam vermiyorlar bizzat şahsı istiyorlar evrakları kargo ile halledelim filan dedim yemedi :W
-
hocam ben şimdi bunu almayı düşünüyorum da 24 ay taahhütü gözüm yemiyor açıkçası . 12 ye düşürebilme şansımız var mı . ?
birde mesela ben 6.ayda kampanyadan çıkmak istedim. Nasıl bi ödeme bilançosu olucak . ?
edit : birde şöyle birşey var VFN un sitesinde ;
'' Bu kriterlerden herhangi birisini sağlamayan aboneler, HTC Wildfire S model cihazı için 30 TL * 12 : 360 TL değerindeki tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler '' bu ne demektir tam olarak.