Volitan !
-
Uzerinden 4 ay gecmis benim bugun gordum boyle birseyi.Dunyanin en prestijli odullerinden birisini almisiz ama kacimizin haberi var.
[linklerin icerigi aynidir]
-
vay be gercek mi bu ? bizim niye haberimiz yok
bu medya ne is yapiyor a.k
can tanriyar dallamasi ile petek dinncoz un dilli kasar kivamindaki danisikli gerdege sokma toreninden baska birsey yok bu aralar.
vay be sagol compum bilgilendirdigin icin.
-
hocam 4 ay geçmedi :| 3 gün önce gece saat 12 sularında Ntv'de tanıtıyolardı :) amk akşam haberlerinde bile değil gece 12 de malesef :S hatta zengin olursam bi tane de ben alacam demiştim :F
-
Hoca Ekimin 2.-3. haftasi arasinda gerceklesmis bu olay.
-
bizim medya ancak şimdi yetiştirdi demek ki :F 4 ay önce kim bilir kimin eli kimin götündeydi de onu yayınlıyolardı :F
-
Çok yaratıcıymış...Zaten bu tür şeyler yapanlar Türkiye'den bir beklenti içine girmsinler..Bütün dünya sizi konuşsada bizimkiler magazin konuşur :|
-
hakikaten hayran kaldım,süper bir tasarım ve düşünceyi gerçekleştirmiş!Deniz Kuvvetlerinin ilgilenmesi sevindirdi beni.Avrupalıların bunu OrtaDoğu'ya yedirmeme gibi bri amacı olduğunu en yetkili ağazdanda öğrenmiş olduk :)
Sağol hocam,çok kıymetli bir gelişmeden haberdar ettin bizi! -
gecen ntv de cıktı bu volitan...
itülü profesör anlatıordu yaptık ettik diye gercekten güzel olmuş yat...
ve fransa avusturya ve bir ülke daha ilgileniormuş bu yatı almak için,
yalnız bu aletin ekstradan ne özelliği var diğer ülkelerin ilgileneceği kadar?
güneş panellerini koy...en iyi güneş açısını yakala yazılımını yaz...birde tasarımını yap...
güneş panelleri cok pahalı şeyler...evet...yazılımını yazmak belki her baba yiğidin yapacağı bir şey deil ama yazılır die düşünorum okadar zor olmasa gerek
tasarımıda bir türlü halledilir gibi...ozmn ne var ekstradan bizimkilerin yaptığı bir bilen varsa ve acıklarsa cok sevınırım...gecen arkadaşlarla tartıştık bu konuyu
ne olduğuna karar veremedik... -
Hoca sunumu tam okursan anlasiliyor,kilit nokta yarismanin kurallari ve yarismacilarin hayallerinde.
-
inşallah bu ekibede birşey olmaz, devletin bunları gözü gibi koruması lazım yeter artık !
-
http://video.ntvmsnbc.com/videos/20071016_uluslartasar.wmv
süper bi şey bu helal bu adamlara ; )
Toplam Hit: 2233 Toplam Mesaj: 19