Volkswagen Cam Ayarı | Çözüldü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Selamlar, 2021 Polo aracım var, normalde kilit açma ve kapama tuşlarına basılı tutarak camları açma-kapatma özelliği vardı ne olduysa birden çalışmamaya başladı, internette anlatılanları denedim düzeltemedim var mı bilen eden nasıl düzeltiriz?

Sorun: araç içindeyken arka sağ-sol ve ön sol camlar 2 kademe çekince kendiliğinden çıkıyor iniyor sorun yok, ön sağ cam basılı tutarak inip kalkıyor otomatiği çalışmıyor, kumanda tarafında da basılı tutarak açma kapatma hiç çalışmıyor.

not: yedek anahtarla da denedim yine değişen birşey yok

dcpromo tarafından 23/Eyl/25 17:28 tarihinde düzenlenmiştir

next next next install
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Akü kütüp başlarını çıkart tak yapmışsındır herhalde

genelde bu arızalar akü üstünde değilken akü değişimi yapılınca yazılım kafayı yiyor ve tekrar yazılım attırmak gerekiyor istiyorsan bi tuningcilere anlat derdini çözebilirler

Ignorance is bliss.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

Akü kütüp başlarını çıkart tak yapmışsındır herhalde

genelde bu arızalar akü üstünde değilken akü değişimi yapılınca yazılım kafayı yiyor ve tekrar yazılım attırmak gerekiyor istiyorsan bi tuningcilere anlat derdini çözebilirler

heh bunu da soracaktım iyi hatırlattın hocam, bunu yapınca farklı farklı sorunlar çıkıyordu diye aklımda kalmış(geçen sene bir yerde denk gelmiştim bi yoruma) bir muhabbeti vardı akü ile ilgili de o nedenle onu denemedim, sanayi veya tuningci falan buaşmak istemiyorum, bulunuğum yerde bu işlerde adamı ayakta düdüklüyorlar 1 tane usta yok adam akıllı (servis dahil) Mesela 2 sene önce başka bi aracıma 42K masraf çıkaran kendi servisi yerine antepte 6.5K TL ye işi çözmüştüm 

dcpromo tarafından 18/Eyl/25 08:55 tarihinde düzenlenmiştir

next next next install
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Aracın yakın zamanda aküsü bitti mi veya aküyü değiştirdin mi ? Genelde ondan oluyor. Torpidonun sol yanındaki sigorta kapağını aç. SC18 7.5 amper kahverengi renkli sigortayı kontrol et.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Aracın yakın zamanda aküsü bitti mi veya aküyü değiştirdin mi ? Genelde ondan oluyor. Torpidonun sol yanındaki sigorta kapağını aç. SC18 7.5 amper kahverengi renkli sigortayı kontrol et.

akü ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım, bi bakayım dediğin yere hocam

next next next install
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bboy_kaya
    bboy_kaya's avatar
    Erkek

Şu video otomatiği düzeltmen için işini görür. Belki cam otomatiği düzelince anahtardan aç kapa da yapabilirsin.

https://youtube.com/shorts/L7C8_iQ4-oI?si=p9oM_ghOYdfddNrP

Love is nothing without fucking!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    bboy_kaya bunu yazdı

Şu video otomatiği düzeltmen için işini görür. Belki cam otomatiği düzelince anahtardan aç kapa da yapabilirsin.

bunu denedim hocam, 2 - 3-4-5-10 sn vs. hepsini denedim olmadı, videodaki araç 2022 ve üzeri model, belki onlara özeldir bilemedim ama bende olmadı hatta sorunlu her cam için ayrı ayrı yapmak gerekiyor anlatılan işlemi ama bende işe yaramadı

next next next install
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

benim focus 1 de de aynı muhabbet oluyor. 

aküyü sökünce cam hafızası sıfırlanıyor. cam kapatma tuşuna 15 sn basılı tutunca hafızaya alıyor tekrardan (tüm camları tek tek yapman gerekiyor)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Sifirlama icin far acma dondurme yerinde bir modda olmasi lazimdi sanirim. Istanbuldaysan ender elektornike gotur hocam yada onlara bir sor. 

https://enderelektronik.com.tr/

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek

Vw polo window reset diye yutupta ararsan bir sürü video bulursun hocam hiç para verme kimseye. 

om mani padme hum
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bboy_kaya
    bboy_kaya's avatar
    Erkek
    dcpromo bunu yazdı
    bboy_kaya bunu yazdı

bunu denedim hocam, 2 - 3-4-5-10 sn vs. hepsini denedim olmadı, videodaki araç 2022 ve üzeri model, belki onlara özeldir bilemedim ama bende olmadı hatta sorunlu her cam için ayrı ayrı yapmak gerekiyor anlatılan işlemi ama bende işe yaramadı

Geçmişte bu yöntemle BMW f30, alfa Romeo julyet ve Dacia duster düzelttiğimi hatırlıyorum. Aşağı uzun yukarı uzun tekrar aşağı uzun yukarı uzun tüm kombinasyonları dene banko düzelir.

Love is nothing without fucking!
Toplam Hit: 998 Toplam Mesaj: 15
araba cam ayar araba otomatik volkswagen