VPS Fiyatlarımız
-
ttnetdc den bi cacık olmaz zamanında sempatizan.com sitem ttnetdc sunucusundaydı hakanmıydı sahibi neydi tam anlamıyla destek vermiyor üstüne üstlük insanların scriptini izinsiz çekip kulanan bi insan duyrulur alan arkadaşlara.
-
7/24 MSN ve Telefon desteği var arkadaşlar ve öyle birşey olduğunu zannetmiyorum
-
lazoglu bunu yazdı:
-----------------------------tabi o zamanlar yoktu böle şeyler sadece msn vardı neyse deneyip görün biz yaşadıgımız şeyleri söylüyoruz isteyen alır
-----------------------------
ne kadar zamandan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama şuan bize yaptıkları ters bişey yok bir çok tanıdığımda çok memnun -
ben bana yaptıgını söyledim sana ne yapıyorlar bilemem
-
EntelKoylu bunu yazdı:
ben bana yaptıgını söyledim sana ne yapıyorlar bilemem
-----------------------------Entelim bizi aydınlattığın için teşekkür ederiz :\
-
bana yapıklar ı bişey yok
-
Aslında andy biraz kafaya tecavüz eden bi adam.
Adama o kadar soru sormuştur ki adam kafayı yemiştir. Ceza vermek için böyle bi yöntem seçmiştir :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Aslında andy biraz kafaya tecavüz eden bi adam.
Adama o kadar soru sormuştur ki adam kafayı yemiştir. Ceza vermek için böyle bi yöntem seçmiştir :D
zua belkide :/ :) -
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Aslında andy biraz kafaya tecavüz eden bi adam.
-----------------------------Beni çok iyi tanıyorsun ben kimseye bok atmak için yazmam kimseye ceza vermek içinde buraya kalkıp böle bişey yazmıyorum adamın ne biçim bi insan oldugunu bilin die yazıyorum kendinizi benle karıştırmayın
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------Beni çok iyi tanıyorsun ben kimseye bok atmak için yazmam kimseye ceza vermek içinde buraya kalkıp böle bişey yazmıyorum adamın ne biçim bi insan oldugunu bilin die yazıyorum kendinizi benle karıştırmayın
şaka için yazmıştır alınacak bişe yok bunda