VPS Program Kurmak
-
1 Adet Windows VM mevcut. Fakat bu VM ye SQL Express .net Servislerimi çalıştırmam için bi kaç pakete ihtiyacım var ve JAVA Exe dosyalarını çalıştırmam için java'ya. fakat internetten herhangi bir indirmeye izin verilmiyor sebebi nedir ? Yani Internet Explorer açıyorum microsoft'un kendi sitesinden SQL Express 2014 indiriyorum. Güvenlik hatası veriyor. Siz nasıl indiriyorsunuz CMD ekrandan mı indiriyorsunuz . Yol gösterecek bi kaynak video vs. varsa yada yardım edecek 1 hayır sever mürit çok makbule geçer :( Yapamadım bi türlü. Sunucu bulması dert programı yüklemesi entegre etmesi herşey dert. Allah sonumuzu hayır etsin sabır sabır :)
-
MhmdAlmz bunu yazdı
1 Adet Windows VM mevcut. Fakat bu VM ye SQL Express .net Servislerimi çalıştırmam için bi kaç pakete ihtiyacım var ve JAVA Exe dosyalarını çalıştırmam için java'ya. fakat internetten herhangi bir indirmeye izin verilmiyor sebebi nedir ? Yani Internet Explorer açıyorum microsoft'un kendi sitesinden SQL Express 2014 indiriyorum. Güvenlik hatası veriyor. Siz nasıl indiriyorsunuz CMD ekrandan mı indiriyorsunuz . Yol gösterecek bi kaynak video vs. varsa yada yardım edecek 1 hayır sever mürit çok makbule geçer :( Yapamadım bi türlü. Sunucu bulması dert programı yüklemesi entegre etmesi herşey dert. Allah sonumuzu hayır etsin sabır sabır :)
Hocam download edeceğin sitenin linkini explorer'a girmen gerekiyor. Direk chrome indir oradan hallet işini
-
explorer sıkınıt yavv
chrome kullanırsan indirmede sorun yaşamazsın .
-
Chrome indiremiyorum bu arada Kullandığım VPS google ait
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Chrome indiremiyorum bu arada Kullandığım VPS google ait
nasıl indiremiyon :S
hacı kendi pc ne msi dosyasını indir sonra bi şekilde kopyala serverine.
https://www.google.com/work/chrome/browser/
KaptaN tarafından 14/Mar/16 23:59 tarihinde düzenlenmiştir -
@kaptan bakayım abi o linke yarın :/" beynim yandı bi sonuç elde edemedik
-
bende chrome indirmede sorun yasamistim firefox ile isi halletmistim :D belki seninde isini haleder.
-
Arama: How To Turn Off Internet Explorer Enhanced Security
Bir örnek makale : https://blogs.technet.microsoft.com/chenley/2011/03/10/how-to-turn-off-internet-explorer-enhanced-security-configuration/
buzukatak tarafından 15/Mar/16 02:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Girdigin siteleri güvenlik ayarlarindan guvenli site olarak eklersen sorun yaşamazsın.
-
Hocam, iis üzerinde "Web platform yükleyicisi" diye bir şey var. Onun sayesinde gerekli indirmeleri yapabilirsin (Mysql, .net framework vs.. gibi.)
-
exlporeri aç internet seçeneklerine gel güvenliğe gir orda ayarlar gibi bişi olacak ordan downloadı enable yapman lazım java script dosyaları için java yı enable edeceksin. sonra deaulta getirirsin. Ben crome kullanıyorum pek explorer le işim olmuyor.