VPS Program Kurmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

1 Adet Windows VM mevcut. Fakat bu VM ye SQL Express .net Servislerimi çalıştırmam için bi kaç pakete ihtiyacım var ve JAVA Exe dosyalarını çalıştırmam için java'ya. fakat internetten herhangi bir indirmeye izin verilmiyor sebebi nedir ? Yani Internet Explorer açıyorum microsoft'un kendi sitesinden SQL Express 2014 indiriyorum. Güvenlik hatası veriyor. Siz nasıl indiriyorsunuz CMD ekrandan mı indiriyorsunuz . Yol gösterecek bi kaynak video vs. varsa yada yardım edecek 1 hayır sever mürit çok makbule geçer :(  Yapamadım bi türlü. Sunucu bulması dert programı yüklemesi entegre etmesi herşey dert. Allah sonumuzu hayır etsin sabır sabır :)

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

1 Adet Windows VM mevcut. Fakat bu VM ye SQL Express .net Servislerimi çalıştırmam için bi kaç pakete ihtiyacım var ve JAVA Exe dosyalarını çalıştırmam için java'ya. fakat internetten herhangi bir indirmeye izin verilmiyor sebebi nedir ? Yani Internet Explorer açıyorum microsoft'un kendi sitesinden SQL Express 2014 indiriyorum. Güvenlik hatası veriyor. Siz nasıl indiriyorsunuz CMD ekrandan mı indiriyorsunuz . Yol gösterecek bi kaynak video vs. varsa yada yardım edecek 1 hayır sever mürit çok makbule geçer :(  Yapamadım bi türlü. Sunucu bulması dert programı yüklemesi entegre etmesi herşey dert. Allah sonumuzu hayır etsin sabır sabır :)

Hocam download edeceğin sitenin linkini explorer'a girmen gerekiyor. Direk chrome indir oradan hallet işini

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

explorer sıkınıt yavv 

chrome kullanırsan indirmede sorun yaşamazsın .

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Chrome indiremiyorum bu arada Kullandığım VPS google ait

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Chrome indiremiyorum bu arada Kullandığım VPS google ait

nasıl indiremiyon :S

hacı kendi pc ne msi dosyasını indir sonra bi şekilde kopyala  serverine.

https://www.google.com/work/chrome/browser/

KaptaN tarafından 14/Mar/16 23:59 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@kaptan bakayım abi o linke yarın :/" beynim yandı bi sonuç elde edemedik

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

bende chrome indirmede sorun yasamistim firefox ile isi halletmistim :D belki seninde isini haleder.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek

Arama: How To Turn Off Internet Explorer Enhanced Security

Bir örnek makale : https://blogs.technet.microsoft.com/chenley/2011/03/10/how-to-turn-off-internet-explorer-enhanced-security-configuration/

buzukatak tarafından 15/Mar/16 02:49 tarihinde düzenlenmiştir

anlıyorum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Girdigin siteleri güvenlik ayarlarindan guvenli site olarak eklersen sorun yaşamazsın. 

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Hocam, iis üzerinde "Web platform yükleyicisi" diye bir şey var. Onun sayesinde gerekli indirmeleri yapabilirsin (Mysql, .net framework vs.. gibi.)

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

exlporeri aç internet seçeneklerine gel güvenliğe gir orda ayarlar gibi bişi olacak ordan downloadı enable yapman lazım java script dosyaları için java yı enable edeceksin. sonra deaulta getirirsin. Ben crome kullanıyorum pek explorer le işim olmuyor.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 1764 Toplam Mesaj: 12
sunucu vps sunucu vm