folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vucut Geliştirme Hakkında Çok İyi Bilgiye Sahip Arkdaşlar?

Vucut Geliştirme Hakkında Çok İyi Bilgiye Sahip Arkdaşlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    beyler ben 1 yıldır çalışıyorum şişmek için değil güç için. fakat biraz göbek var göbekde değild e yağlanma diyelim ve ne yaptıysam gitmiyor mekik diyeceksiniz günde 300 seferde asılıyorum karın kası çıkıyor ama yağ gitmiyor varmı yardımcı olabilecek ve yağlanma daha çok göbek deliğinin altında çok şekilsiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    az ye :)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------
    az ye :)
    172 boya 63 kiloyum zaten :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

hormanların ile alakalı bi sağlık problemin olabilir hoca... en yakın kısımda belli bi yağ tabakası var,bunu ısıtarak eritebilirsin (1-2 cm civarı) eğer baya bi göbek varsa, sürekli çalışmalısın.. ayrıca göbek dediğin midenin şişmesi mi?

mide bir varil kadar da olabilir bir pinpon topu büyüklüğünde de.. Miden genişlemişse doktora başvurman gerek.. yemekten hemen sonra su içme....

benim tanıdığm göbekli adamlar 3-4 yıl gidiyorlar ve hala pek bi değişme yok.. onlarında kasları var :) belli bi seviyeden sonra değişme olmuyor.. mide genişlemesi ile ilgili sanırm!

Ayrıca bira içiyorsan onu da bırak... bira yağ depolanmasına sebep olur

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu soruyu üstüme alınarak sana göbek eritmenin ilmi yönünden bahsecem şindi

1 yıldır çalışıp göbek eritmediğine göre muhtemelen salona gitmeyip,profesyonel destek almadan kendi çapında evde takılıyorsun. yoksa o göbek 1 yılda 365 kere erirdi=)

napacağna gelince;adına cardio(kardiyo) denilen nabzını çok yükseklere çıkarmadan,çeşitli şeyleri yapacaksın.bunun değişik varyasyonları var.salonda bir sürü alternatif olur bisiklete binme,yürüşyüş bandı yahut şu karıların yaptıkları egzersizler(popoyu kaldır,bacağı indir etc..) ama senin yapacağın en iyi en kolay ve en kestirme kardiyo yürümek.

lakinn!

nasıl bir yürümek? ne tür bir yürümek?

şöyleki;

1-sabahları aç karına

2-40-60 dk arasındaki bir süre en az(vücut azami 25-30 arası bir yürüyüş süresinden sonra vücut yağ yakmaya başlar) 60 yı da geçme vücudun anasını ağlatmaya gerek yok.unutma ki çok çalışmak değil,kararında çalışmak gerek

3-ve en önemli nokta! fakat bu noktada hiç bir tıbb hiç bir sorumluluk kabul etmem şimdiden söyleyim ben sadece yapılandan bahsediyorum.

efenim sabah uyandın yürüyüşe gideceksin mesela.

yürüşten 45 ya da 60 dk önce koyu bir kahve içeceksin,kahvene şeker atmayacaksın,rengini biraz açabilirsin ama bokunu çıkarma o süt tozu proteinli bir ürün oldğndan,aç karna çıkmamış gibi oluverirsin mazallah.dediğim gibi şeker atma ama tatlandırıcı kullabilirsin eczanelerde satılır ondan istedğin kadar koy içine fakat o tatlandırıcı içindeki aspartam kimyasalı zararlıdır onuda hesaba kat.

4-aç karına kahveni içtin. şimdi ardına 1 bardak su ile bir tane ingiliz asprini yahut bebek asprini atacaksın. bak ingiliz yada bebek diyorum normal asprin atma.

5-bu formüle birde zararlı bi kimyasal ekleniyor fakat,o çok tehlikeli mide kanaması riskinin yanında yığınla yan etkisi var o yüzden onu yazmıyorum o ney diye sormada.

şindi uyarılar;

1-kahve+asprin kompelksi her gün uygulanmaz. 1 gün yapılır 1 gün yapılmaz. maksimum 1 ay sürer. sonra 3-4 ay bu zıkkımın yanından dahi geçilmez. yoksa mideyi delersin. o 3-4 ay arada kahvesiz kardiyo yapılır.

2-ilk etapta sadece kahve içer çıkarsın. şayet mide kaldırıyorsa,önce yarım bi asprin sora tam asprin gibi artırırsın ama bana sorarsan asprini hiç alma bile direk kahve yeter.

3- yukardada yazdım kahven koyu şekersiz olacak nescafe olur,türk kahvesi olur ama gold kahve kullanma. o hafif kalır istedğin verimi alamazsın.

4-diyetsiz bu bi işe yaramaz.cipsi kolayı çikolatayı yağlı yiyecekleri fest fudları kesmeden o göbek gitmez.

5-peki niye kahve?

içindeki kafein,metabolizmanı hızlandıracak daha çok yakacaksın yağı+asprin kan akışını hızlandıracak daha sıcak vücut daha hızlı kan akışı yani oda daha hızlı metabolizmaya neden olacak.

bu dediklerim aşağı yularu %30 metabolizma hızı kazandırır sana. 100 yakacaksan 130 yakarsın.

ama unutma 3 temel kural var

1-kahve+asprin

2-sabah aç karına

3-60 dk kadar.

he bide yürüyüşten gelince metabolizma mala döner öyle bi hızlanırki,baş dönmesi yapar.korkma o baş dönmesinden ölmezsin. ayrıca kahve ilk günlerde ishal yada kabızlık gibi etkilere neden olabilir bende ishal yapar mesela ama başka bi arkadaşı kabız ediyor. hahifte mide bulantısı olabilir. ama bunlar bir süre sora geçer.

ulan dökümana bak beah ne yazmışım:|

kafamda akp ampülü gibi yanıp sönen fikirden dolayı gelen edit:diyet ve kardiyo olmadan günde 250 000 mekikte çeksen bench presste 800 lbs de bassan bi işe yaramaz

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Ben de spor yapıyorum .

Ağırlık vs. hiç uğraşma . Bol bol şınav , mekik çek . Kasların taş gibi olduysa , ama şişik değilse , ağırlığa geç . Zira şınav ve mekik temel oluşturur .

Göbek için moralini hiç bozma . 300 asılıyormuşsun , aynen devam et . Göbek en zor eriyen yerdir , moralini bozmadan devam et , sonucunu alırsın . 1-2 yıl böyle devam et , çivi gibi olursun inşallah . 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    paso koş.Günde 5kmye yakın koş ve bol bol mekik çek:D Tabi çok göbek varsa.;)

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    kantar31 bunu yazdı:

1 yıldır çalışıp göbek eritmediğine göre muhtemelen salona gitmeyip,profesyonel destek almadan kendi çapında evde takılıyorsun. yoksa o göbek 1 yılda 365 kere erirdi=)

napacağna gelince;adına cardio(kardiyo) denilen nabzını çok yükseklere çıkarmadan,çeşitli şeyleri yapacaksın.bunun değişik varyasyonları var.salonda bir sürü alternatif olur bisiklete binme,yürüşyüş bandı yahut şu karıların yaptıkları egzersizler(popoyu kaldır,bacağı indir etc..) ama senin yapacağın en iyi en kolay ve en kestirme kardiyo yürümek.

lakinn!

nasıl bir yürümek? ne tür bir yürümek?

şöyleki;

1-sabahları aç karına

2-40-60 dk arasındaki bir süre en az(vücut azami 25-30 arası bir yürüyüş süresinden sonra vücut yağ yakmaya başlar) 60 yı da geçme vücudun anasını ağlatmaya gerek yok.unutma ki çok çalışmak değil,kararında çalışmak gerek

3-ve en önemli nokta! fakat bu noktada hiç bir tıbb hiç bir sorumluluk kabul etmem şimdiden söyleyim ben sadece yapılandan bahsediyorum.

efenim sabah uyandın yürüyüşe gideceksin mesela.

yürüşten 45 ya da 60 dk önce koyu bir kahve içeceksin,kahvene şeker atmayacaksın,rengini biraz açabilirsin ama bokunu çıkarma o süt tozu proteinli bir ürün oldğndan,aç karna çıkmamış gibi oluverirsin mazallah.dediğim gibi şeker atma ama tatlandırıcı kullabilirsin eczanelerde satılır ondan istedğin kadar koy içine fakat o tatlandırıcı içindeki aspartam kimyasalı zararlıdır onuda hesaba kat.

4-aç karına kahveni içtin. şimdi ardına 1 bardak su ile bir tane ingiliz asprini yahut bebek asprini atacaksın. bak ingiliz yada bebek diyorum normal asprin atma.

5-bu formüle birde zararlı bi kimyasal ekleniyor fakat,o çok tehlikeli mide kanaması riskinin yanında yığınla yan etkisi var o yüzden onu yazmıyorum o ney diye sormada.

şindi uyarılar;

1-kahve+asprin kompelksi her gün uygulanmaz. 1 gün yapılır 1 gün yapılmaz. maksimum 1 ay sürer. sonra 3-4 ay bu zıkkımın yanından dahi geçilmez. yoksa mideyi delersin. o 3-4 ay arada kahvesiz kardiyo yapılır.

2-ilk etapta sadece kahve içer çıkarsın. şayet mide kaldırıyorsa,önce yarım bi asprin sora tam asprin gibi artırırsın ama bana sorarsan asprini hiç alma bile direk kahve yeter.

3- yukardada yazdım kahven koyu şekersiz olacak nescafe olur,türk kahvesi olur ama gold kahve kullanma. o hafif kalır istedğin verimi alamazsın.

4-diyetsiz bu bi işe yaramaz.cipsi kolayı çikolatayı yağlı yiyecekleri fest fudları kesmeden o göbek gitmez.

5-peki niye kahve?

içindeki kafein,metabolizmanı hızlandıracak daha çok yakacaksın yağı+asprin kan akışını hızlandıracak daha sıcak vücut daha hızlı kan akışı yani oda daha hızlı metabolizmaya neden olacak.

bu dediklerim aşağı yularu %30 metabolizma hızı kazandırır sana. 100 yakacaksan 130 yakarsın.

ama unutma 3 temel kural var

1-kahve+asprin

2-sabah aç karına

3-60 dk kadar.

he bide yürüyüşten gelince metabolizma mala döner öyle bi hızlanırki,baş dönmesi yapar.korkma o baş dönmesinden ölmezsin. ayrıca kahve ilk günlerde ishal yada kabızlık gibi etkilere neden olabilir bende ishal yapar mesela ama başka bi arkadaşı kabız ediyor. hahifte mide bulantısı olabilir. ama bunlar bir süre sora geçer.

kafamda akp ampülü gibi yanıp sönen fikirden dolayı gelen edit:diyet ve kardiyo olmadan günde 250 000 mekikte çeksen bench presste 800 lbs de bassan bi işe yaramaz

yuh birader bunlar nasil bilgiler nerelerden ogrendin la bunlari :) helal vallaaaa..  

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    kantar31 bunu yazdı:

ulan ben 40 yıl ugrassam bu kadar kelimeyi bir araya getirip yazamam :D diyetisyen filanmısın :| 

Orman Mühendisi //
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek

mekikle göbeğini eritemezsin tabi. güzel kardeşim mekik çekerken bi bak bakayım neren kasılıyor? mekik üst karın kaslarını geliştirir. sen göbeğimi eritecem diyorsun:)

eğer göbeğini eritmek istiyorsan "çakı" yada "dizleri karna çekiş" hareketlerini yapmalasın. 50 tane çakı 300 tane mekikten daha zordur. ha nedir bu çakı hareketi?  http://www.guresdosyasi.com/P-18.jpg ahan bu resimde gördüğün harekettir. bunu günde 30-40 tane yapsan göbek diye bişey kalmaz. resimdeki gibi de yapabilirsin ya da sırt üstü yatıp gövdeni hiç hareket ettirmeden iki ayağını birleştirip yukarı aşağıda hareket ettirebilirsin. bacaklarını aynı resimdeki gibi oynatacaksın, ama gövden hiç oynamayacak bu daha kolaydır.

ha çakı çok zor diyorsan dizleri karna çekiş yapabilirsin. bu nasıl olacak yine sırt üstü yatacaksın, vücudun dümdüz olacak, sonra dizlerini kıvırıp karnına doğru çekeceksin. yani tuvalette sıcarken aldığın pozisyonu sırtüstü yatarken alacaksıın. bunuda 100 tane yapmaya çalış. bak en fazla 1 ayda tığ gibi olacaksın.

her iki hareketide zorlaştımak istiyosan bu hareketleri yaparken başını havada tutmaya çalış yere koyma böyle yapman daha fazla kasılmaya yol açar.

25 yaşın üstündeysen vücut geliştrmeden önce bi doktora danış değilsen sıkıntı yok. vücut geliştirmeden vazgeçme, milletin sözlerine kulak asma...

yaz gelse iyi bi döküman hazırlayacam bu konuda da hadi hayırlısı...

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

mimar arkadaşın verdiği hareketi yap bakalım işe yararsa yazarsın tahribatda göbekli adam çok gibi :d

bu hareketten sonra sırt üstü yatıp sadece ayaklarını yerden bir karış kaldırarak beklersen( ilk başlarken 30 sn sonra 30*3 ertesi gün 50sn 50*3 gibi yaparsın ) + hergün 10 kere derin nefes al  ver tammdır :) bunlardan sonra şöyle düşün ah ulen şöyle kocaman bi göbeğim yok ki şap diye vurayım bi :D falan

kolay gelsin hocam

Toplam Hit: 4297 Toplam Mesaj: 14