folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vücut Geliştirme(Doğal)

Vücut Geliştirme(Doğal)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    Wine bunu yazdı

Kardeş vucut nasıl bir şekilde ? uzun boylu zayıf veya orta boy kalıplı gibimi anlat 

Orta boy kalıplı gibiyse çok kısa sürede sağlam vücut elde edersin fakat bıraktığındada çabuk gider çabuktan kastım 9 ay demişsin okadar sürede

zayıf uzunboyluyum diyorsan iş biraz zor çünki en zor gelişen ve geliştiğinde en estetik olan vucut bu bayağı bir yiyeceğine önem vermen gerekli bu durumda

Tavuk göğüsü don balığı felan bunlardada protein var kullanabilirsin

Peynir altu suyundan yapılmış protein tozunu kullanabilirsin doğal proteinden farkı yok

DaveReed : Saçmalıyorsun arsenik ne arasın bari steroid felan diyeseydinde attığın yalan tutarlı olsaydı biraz

protein powder arsenic and lead yaz bakalım google a

sen kimsinki amerikalıların test yaptırdığı tozlarda bulduğu maddeye ne arasın diyorsun amk

aynen karaciğerede zararı var

Önce doğru konuşmayı öğren bir çok çeşit protein tozu var adı sanı duyulmamış veya ucuz tozları alırsan öyle olur tabi 

http://www.optimumnutrition.com/news.php?article=874

Bilmediğin konularda milletin kafasını karıştırma ve terbiyesizlik yapıp tanımadığın birisiyle amk lı felan konuşma zaten hepiniz buralarda reis kesiliyorsunuzda neyse...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    Wine bunu yazdı

Kardeş vucut nasıl bir şekilde ? uzun boylu zayıf veya orta boy kalıplı gibimi anlat 

Orta boy kalıplı gibiyse çok kısa sürede sağlam vücut elde edersin fakat bıraktığındada çabuk gider çabuktan kastım 9 ay demişsin okadar sürede

zayıf uzunboyluyum diyorsan iş biraz zor çünki en zor gelişen ve geliştiğinde en estetik olan vucut bu bayağı bir yiyeceğine önem vermen gerekli bu durumda

Tavuk göğüsü don balığı felan bunlardada protein var kullanabilirsin

Peynir altu suyundan yapılmış protein tozunu kullanabilirsin doğal proteinden farkı yok

DaveReed : Saçmalıyorsun arsenik ne arasın bari steroid felan diyeseydinde attığın yalan tutarlı olsaydı biraz

protein powder arsenic and lead yaz bakalım google a

sen kimsinki amerikalıların test yaptırdığı tozlarda bulduğu maddeye ne arasın diyorsun amk

aynen karaciğerede zararı var

Önce doğru konuşmayı öğren bir çok çeşit protein tozu var adı sanı duyulmamış veya ucuz tozları alırsan öyle olur tabi 

http://www.optimumnutrition.com/news.php?article=874

Bilmediğin konularda milletin kafasını karıştırma ve terbiyesizlik yapıp tanımadığın birisiyle amk lı felan konuşma zaten hepiniz buralarda reis kesiliyorsunuzda neyse...

ense traşını beğenmedim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bendede göbek kası var ayda en az 1000 lira harcıyorum, sana 500 yetmez en az 1000-2000 lira harcaman gerek kas yapacağım diyorsun çünkü,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Bendede göbek kası var ayda en az 1000 lira harcıyorum, sana 500 yetmez en az 1000-2000 lira harcaman gerek kas yapacağım diyorsun çünkü,

hahaha :)

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Çok para çok protein çok ürün çok malzeme hiç biri bir boka yaramaz.

→ Protein ağırlıklı beslenme karbonhidratı azaltma, (Kırmızı Et, Orjinal Balık, Orjinal Tavuk)

→ Düzenli çalışma

→ İstikrar

→ En fazla haftada bir gün dinlenme

→ Gereksiz ürün yememek

→ Hareketleri nizamiyetine en uygun şekilde yapmak

→ Kimyasallardan, yağ, tuz,şeker,un,kola,fanta,asitli içecekler,tatlı hepsini terk etmek

→ Ve nihayetinde uzun metrajlı olması

Bu klasmanda gidersen gerisinin hiç bir önemi yok protein miş yok salonmuş yok paraymış.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

→ Protein ağırlıklı beslenme karbonhidratı azaltma, (Kırmızı Et, Orjinal Balık, Orjinal Tavuk)

→ Düzenli çalışma

→ İstikrar

→ Gereksiz ürün yememek

→ Kimyasallardan, yağ, tuz,şeker,un,kola,fanta,asitli içecekler,tatlı hepsini terk etmek

Bu klasmanda gidersen gerisinin hiç bir önemi yok protein miş yok salonmuş yok paraymış.

Eyvallah hocam birde senin dediklerini yapıp yardımcı besin olarak protein tozu aldığım zaman güzel bir vücut olur herhalde.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    Lostgun bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı

→ Düzenli çalışma

→ İstikrar

→ Gereksiz ürün yememek

Eyvallah hocam birde senin dediklerini yapıp yardımcı besin olarak protein tozu aldığım zaman güzel bir vücut olur herhalde.

Protein tozu alan vücudu 50 metreden tanırım, benim bilgime sorarsan, ( şahsiyetim beni dövsen kullanmam param olasada kullanmam orjinal ürün olasada kullanmam) ben doğal yoldan şişmek isterim, yiyebildiğin kadar doğal ürünle beslen, yaz ayı şu an kavun karpuz dediğim gibi et balık tavuk orjinalinden, protein tozuna vereceğin parayı ona ver en iyisi.

Vücudun daha sıkı olur daha orjinal durur ve daha sağlıklı olursun.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    Lostgun bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı

→ Düzenli çalışma

→ İstikrar

→ Gereksiz ürün yememek

Protein tozu alan vücudu 50 metreden tanırım, benim bilgime sorarsan, ( şahsiyetim beni dövsen kullanmam param olasada kullanmam orjinal ürün olasada kullanmam) ben doğal yoldan şişmek isterim, yiyebildiğin kadar doğal ürünle beslen, yaz ayı şu an kavun karpuz dediğim gibi et balık tavuk orjinalinden, protein tozuna vereceğin parayı ona ver en iyisi.

Vücudun daha sıkı olur daha orjinal durur ve daha sağlıklı olursun.

Doğru diyorsunda toza gerek kalmaması için çok sağlam bir beslenme listesi lazım.Bunu nasıl temin edebilirim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    Lostgun bunu yazdı

Doğru diyorsunda toza gerek kalmaması için çok sağlam bir beslenme listesi lazım.Bunu nasıl temin edebilirim

O listeyi kendin oluştur, günlük 100 200 gram arası protein alabileceğin her tür besin yeteri kadar gereklidir, biraz maddiyat işi onu bilmelisin, süzdürülmüş 100 gram ton balığında ortalama 50 gram pro var diyelim, burdan hesapla 1 haşlanmış yumurta 6-7 protein arası.

Haşlanmış tavuk et ve normal ızgara balıkta bu kıvamda ortalama, 100 gram biftekte 35 40 gram arası protein var 250 gram biftek 2 tane ton balığı yada tavuk göğsü vs. yesen gün içinde işini görür sonrası çalışma ama dediğim gibi bunu hep ve istikrarlı yapmalısın 1 gün ara 2 gün ara hiç faydası olmaz en az 1 yıl boyunca full böyle git gör vücudu sonra.

Liste konusunda daha detayını netten bak yeme skalaları mevcuttu daha derin bilgileri ile sonra ordan seç haftaya böl 2-3 tane haftalık yapsan her hafta değişik bir şey yemiş olursun hemde bu düzeyde.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Lostgun bunu yazdı
    Elixiron bunu yazdı

Peki her protein tozu aynımı. arkadas kilo almak içinde var kilo vermek içinde var dedide 

Hocam sanırsam vermek için yok birde kilo aldıran karbonhidrat tozu.

kilo almak için karbonhidrat ağırlıklı whey'ler var , en iyi örneği için gaspari myofusion'ı örnek verebilirim 

dont think twice its all right
Toplam Hit: 5246 Toplam Mesaj: 65