folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder VW CADDY 2.0 TDI 102 PS (Skandal Sonrası Yeniden TR'de Satışta)

VW CADDY 2.0 TDI 102 PS (Skandal Sonrası Yeniden TR'de Satışta)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Adamlar geri çağırdıkları araçları modifiye etmişler. Rezilliğe gelin.

140 beygir araç 102 beygir olmuş..

donanimhaber bunu yazdı

Tv'de Yeni Caddy reklamı görünce yasaklanan 1.6 TDI aklıma geldi.

Vw web sitesine bakınca Caddy'nin artık 2.0 TDI 102 PS'lik motorla geldiğini gördüm. Jetta'da dizel motor ise hala yok.

Teknik bilgi için: http://ticariarac.vw.co...dline/teknik-bilgi.aspx

Fiyat listesi: http://ticariarac.vw.com.tr/fiyat-listesi.aspx

Caddy Maxi Van 2.0 TDI SCR BMT 102 PS 53.070
    Caddy Maxi Van 2.0 TDI SCR BMT 102 PS DSG 60.070

Caddy 2.0 TDI SCR BMT Trendline 102 PS 65.090
    Caddy 2.0 TDI SCR BMT Trendline 102 PS DSG 72.820

Caddy 2.0 TDI SCR BMT Comfortline 102 PS 72.680
    Caddy 2.0 TDI SCR BMT Comfortline 102 PS DSG 80.860

DHyorumlar bunu yazdı

Hitler dizel motor yapmışlar
    +58 | OnurD7
    Yoruma Git
    Emisyon degerini diger markalarin seviyesine getirince vw nin motor teknolojisini gorduk bu vesile ile
    +37 | individual
    Yoruma Git
    2.000 cc turbo dizelden 102 beygir mi çıkarabilmişler ?

yoksa bu emisyon olayından sonra revize edilmiş hali mi ? 2.0 tdi 102 hpye düştüyse 1.6 tdi 65 hp falan olur heralde :)
    +34 | r0x
    Yoruma Git
    Hobaaa 140hp'den 102hp'ye mi düşürmüşler? Geri çağırmadan sonra güç kaybı olmayacak diyen VW fanatikleri konuya bekleniyor 
    Yoruma Git
    2.0-102?
    Yoruma Git
    Yalnız kimse oradaki SCR ifadesine odaklanmamış.

SCR - Selective Catalytic Reduction yani halk arasındaki ismiyle Adblue sistemi.Kamyon mu lan bu? Ne gereği var?

Artık ne kadar NOx salıyorsa, SCR olmadan dizginleyememişler.
    +24 | xxl567
    Yoruma Git
    haram beygirleri sucuk yapmışlar
    Yoruma Git
    Vergisi bile daha güçlü.
    +19 | Xdian
    Yoruma Git
    2.0 190PS motor olsa mantıklı olurdu. 2.0 102PS Çapulcunun çapulcusu motoru kim ne yapsın????
    +13 | senersongur

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

arkadaşa yeni golf alıcaz yakında ,kullanıcıya hiç bir problem cıkartmayan ve türkiye de emisyon üzerinden vergilendirme olmadıgı için devleti de bağlamayan bir skandal.

dizel tüm araçlar benzinlilere ve gazlılara göre zaten bir kaç kat daha fazla kirletir havayı doğrudur ölçümlerde hile yapılmıştır oda doğrudur fakat pazarda vw satışlarını çok fazla etkilemeyecek 

servis fiyatlarının yüksek olması dışında hiç bir şikayetim yok vw dan.

çevre vs diyenler bu motorların 100 katı doğayı kirleten tır kamyon gemi ve balıkçı teknelerinin motorlarını görsünler. 

not : çözümü bazı araçlarda performansı kısarak çözebildiler oyüzden elektrikli arabalar alınabilir olana kadar benzin rulez.

keşke tüm araçlar elektrikli olsa 10 yıl içinde.

PanxeR tarafından 11/Ara/15 02:25 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

bu VW arabaların fiyatlarına hiç aklım ermiyor arkadaş. bir polo 60 70 bin lira. bir golf 90 100 bin lira bu para neden bu arabalara verilir benim aklım ermiyor. içine adam gibi ekran koymaya bile tenezül etmiyorlar. 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı

bu VW arabaların fiyatlarına hiç aklım ermiyor arkadaş. bir polo 60 70 bin lira. bir golf 90 100 bin lira bu para neden bu arabalara verilir benim aklım ermiyor. içine adam gibi ekran koymaya bile tenezül etmiyorlar. 

arz talep bu kadar tutulduğu tek yer türkiye en çok siktikleri yerde tr

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    Dos_Attach bunu yazdı

arz talep bu kadar tutulduğu tek yer türkiye en çok siktikleri yerde tr

memlekette birşeyin adı çıkmasın. ağa paşa yapıyorlar. polo alacağın paraya üst segment olan auris alabilirsin. keza golf yerine mis gibi corollaya binebilirsin. bir yakınım 65 bin küsüre polo aldı içinde bir ekran var resmen dalga geçiyor. bluetooth yok be arabada. oturdum ben ağladım yerine.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Beyler Almanlar aslında Adolf Hitler'in hayalini gerçekleştirmeye çalışıyor. 10 tane Volkswagen Caddy salsınlar İsrail'e 2 gunde tertemiz Yahudi soykırımı. Artık sabun mu yaparlar çamaşır suyu mu orasını uzunun manitası Merkel hanımcığım bilir. 

Hem böylece Almanlar kazandı diye bizde kazanmış olacağız. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Piston kıran scirocco ya motor tamiri yapildiktan sonra neden yazilim ile 40 hp dusuruyorlar...bunada cevap verseler bari.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    THT2005 bunu yazdı

Piston kıran scirocco ya motor tamiri yapildiktan sonra neden yazilim ile 40 hp dusuruyorlar...bunada cevap verseler bari.

Bir daha kırmasın diye 😂😂😂😂😂😂

Çok sıkılıyom
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Skoda Octavia 1.6 TDI ve Audi A3 1.6 TDI'larda da aynı motorlar kullanılmış. Bunlarda bir değişiklik var mı merak ettim doğrusu. Bilen duyan varsa haber verirse sevinirim :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı

Bir daha kırmasın diye 😂😂😂😂😂😂

nasıl anlayamadım :) tühhh

aracı müşteriye teslim ederken de aynısını söylüyorlar sanırım. siz bir çuval para ödeyip performans için yüksek Hp li araç aldınız ama biz piston kırıyor diye bunu 40 hp düşürüdük. artık böyle idare edeceksiniz :))

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Skoda Octavia 1.6 TDI ve Audi A3 1.6 TDI'larda da aynı motorlar kullanılmış. Bunlarda bir değişiklik var mı merak ettim doğrusu. Bilen duyan varsa haber verirse sevinirim :)

Bazı Audi, Skoda ve Seat araçları da çağırıldı diye biliyorum.

Şafak 1152!
Toplam Hit: 2505 Toplam Mesaj: 12
wv sahtekarlığı sonucu