VX2 Bela Virüs
-
arkadaşlar böyle lanet bir virüs görmedim.
yahu format atınca bile bu virusle vedalaşamıyoruz.
xoftspy ile tarattım. vx2 virüsünü buldu . siliyorum ama restart yapınca gene çıkıyor.
adaawarenin se 1,06r versiyonunda plug in dosyasıyla silindigini okudum yukledim. sisteme yüklü gözüküyor fakat aktif olmuyor. son çare format dedim ikikere format atım. nafile.sistemde norton yüklü.
spybot ilede tarattım
eeee. şimdi ustalar beni bu virusten kurtaracak varmı.
-
formatla gitmemesi tuhaf..
fdisk çak gitsin :).Ama prof değilsen salla bilgisayarcıya götür :) -
sen bide bitdefender veya kaspersky dene :)
-
çok profosyonel degilim. kendi kendime yetecek kadar bilgim var.ama fdisk in nasıl yapıldıgını anlatan bir adres varsa gidip bi bakayım
-
nasıl yapıldığını anlatan bi link vereyim .Ama iyice araştırmadan yapma..
Sonra bana sövme =)
http://www.forumalev.com/forum/fdisk_nasil_yapilir_resimli_anlatim-t4554.html
-
tekrar format atıp kasperskyi yuklemeyi düşünüyorum.
bitdefender key istiyordu sanırım.
-
expolit yardım etmeye çalışıyorsun.
sana teşekkurden başka ne söyleyebilirim.
inan bu virusle savaş içindeyim. geçen senede boyle bir durum olmuştu. tesaduf buya anakartım yanmıştı. powersuplay ile beraber.
anakart degişince butun dertler bitmişti. şimdi gene karşıma çıktı. gene mi anakart degiştirecez.
yani aslında bu virusu silip başarmak iiiçin her yolu deneyecem
-
harddiski sök at
not:şaka
-
format at son bi keZ..
kaspersky yükle..
bi öyle yap oLmazsa bilgisayarcıya götür bence :) -
kdrakk bunu yazdı:
-----------------------------tekrar format atıp kasperskyi yuklemeyi düşünüyorum.
bitdefender key istiyordu sanırım.
-----------------------------eet sıkı tutuolar baya key işini,paso black liste alıolar
bende zor buldum :D ama ihtiyacım vardı kasperin bulupta silemedii bi virusu ucurdu (H)
-
tam basa bela almissin sen, VX2 malware ilk versiyonu Ad-Aware'de siliniyordu, 2. 3. versiyonlari harddiskte kendini saklar + isim degistir Ad-Aware VX2 Plugin eklentisi ile silebilirsin.. http://www.lavasoftusa.com/software/addons/vx2cleaner.shtml
(silmeye baslamadan once plugindeki basamaklari takip et cok onemli, yoksa sildigini sanirsin, bilgisayari kapatip actiginda VX2 isim degistirerek mevcudiyetini korur. ;)