WA Web Plus - Kullanışlı Chrome Eklentisi
-
Yazılım şirketi esenlerde görünüyor ama destek ekibinde türkçe konuşan yok, garip bi oluşum.
Eklenti çok kullanışlı. Bazen çökme yapıyor ama refresh'le halloluyor.
2 dk çevrimiçi göründü diye hayatı zindan edilen kardeşlerim için birebir.
Tam tersi olarak kim kaçta online olmuş kaçta offline olmuş bilgisi de veriyor. Bu da zindan edenler için :)
Web'den durum gönderme özelliği de mevcut.
Benim en çok kullandığım özelliği -sesli mesajları göndereni bilgilendirmeden oynat-
Bazı özellikleri;

Eklenti sayfası: https://chrome.google.com/webstore/detail/wa-web-plus-for-whatsapp/ekcgkejcjdcmonfpmnljobemcbpnkamh
venedikli tarafından 01/May/20 23:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Bunun apk olanlarıda var ama Whatsapp anlayınca önce 3 günlük ban atıyor. Tekrarında komple numarayı banlıyor bir daha Whatsapp kullanamıyorsun. Şakası yok yani.
-
bunların içinde en iyisi jailbreak ve watusi net..
-
harbi esenler :D
-
mkyb bunu yazdı
Bunun apk olanlarıda var ama Whatsapp anlayınca önce 3 günlük ban atıyor. Tekrarında komple numarayı banlıyor bir daha Whatsapp kullanamıyorsun. Şakası yok yani.
Aynen, iPhone’da da jailbreak falan lazım.
Bunda kuruyosun eklentiyi geçiyosun.
Whatsapp toplu mesaj veya merge mesaj atarsan anlıyor. Onun için de zaman aralıklı yapmışlar. Her iki mesaj arasında bekleme süresi tanımlayabiliyosun.
-
belesh mi degil mi bu ben anlamadim :P
-
garga bunu yazdı
belesh mi degil mi bu ben anlamadim :P
çoğu kullanıcı odaklı özelliği ücretsiz.
iş odaklı kullıcaklar için bazı ücretleri var.
-
iOS için App Store'de yer alan bir app vardı ancak artık TR App Store'de bulunmuyor.
Ben bu tarz uygulamaları eş, dost, ilişki üçgeninde kullanılmaması taraftarıyım, zira Pandora'nın kutusunu açınca kötülükler (paranoya) bedeni sarıyor.
Yani ilişkiyi sistematize etmek kişiliğinizden de götürüyor. Derken orta yaş ve üstü dönemlerde sisteminiz (ruhsal) çöküyor.Bunun haricinde iş amaçlı kullanılabilir ama zaten bu iş amaçlı kullanacak kişinin de işinden şüphe etmek lazım.
Belki dolandırılmış biri dolandırıcısını bulmak isterse gibi senaryolarda bir nebze etkili olabilir.
-
Cep telefonu için whatsapp business plus gib birşyer var mı?
-
DevilKingtr bunu yazdı
bunların içinde en iyisi jailbreak ve watusi net..
ios 9dan beri jb ve watusi kullanıyorum daha iyi cidden yok :)
-
yapmayın yapmayın paranoyak olursunuz akıl sağlığınız için uzak durun. Her heyk konusu altına gelip o günah bu haram diyenler gibi hissettim ama cidden akıl sağlığınızı etkiler yahu.