folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder War Craft Dota Oynamak İstiyorum?

War Craft Dota Oynamak İstiyorum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Kutikula bunu yazdı:
    -----------------------------

e2 bunu yazdı:

Kutikula bunu yazdı:

Heroes of Newerth varken dota neymiş.

Hacı oyuna başlamak istiyorum bilgim 0. Oyun paralı mı ? Daş mı doprak mı ? Biraz oyun hakkında açıklama yapsan çok iyi oluverir.

para vermene gerek yok sitesinden direk üyelik alıp indirip yükleyip oynayabilirsin oyunun mantığı dotayla aynı ama grafikler vs dersen dota yanına yaklaşamaz puan sistemi var leave atan fazla olmaz şöyle birşey var eskiden para verip full acc alabiliyordun bende şuan full account var bütün herolar acık senin alıcağın üyelik para vermeden alındığı icin 15 hero acık oluyor ama her hafta acık olan herolar degişiyor zaten şuan paralı üyelik diye birşey kalmadı kaldırıldı rahatlıkla free accountla takılabilirsin.

Yani alacağım free acc ile full acc'dan bir eksiğim olmaz dimi ? Free ile oyunun tadını alabilir miyim ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

e2 bunu yazdı:

Kutikula bunu yazdı:

e2 bunu yazdı:

Kutikula bunu yazdı:

Heroes of Newerth varken dota neymiş.

Hacı oyuna başlamak istiyorum bilgim 0. Oyun paralı mı ? Daş mı doprak mı ? Biraz oyun hakkında açıklama yapsan çok iyi oluverir.

para vermene gerek yok sitesinden direk üyelik alıp indirip yükleyip oynayabilirsin oyunun mantığı dotayla aynı ama grafikler vs dersen dota yanına yaklaşamaz puan sistemi var leave atan fazla olmaz şöyle birşey var eskiden para verip full acc alabiliyordun bende şuan full account var bütün herolar acık senin alıcağın üyelik para vermeden alındığı icin 15 hero acık oluyor ama her hafta acık olan herolar degişiyor zaten şuan paralı üyelik diye birşey kalmadı kaldırıldı rahatlıkla free accountla takılabilirsin.

Yani alacağım free acc ile full acc'dan bir eksiğim olmaz dimi ? Free ile oyunun tadını alabilir miyim ?

free acc de her hafta 15 heron acık olucak + normal mode da oyun atarken sana silver gelicek her oyunda o silverları biriktirip hero satın alabiliyorsun heroların alt avatarları var announcer ler var tauntlar var indir hepsine bak cok güzel düsünülmüs harbiden. full acc all pickte daha iyi oluyor teamin varsa ama sd de takılmanı öneririm bütün heroları acık kapalı olmadan oynayabilirsin daha iyi olur sıkılmazsın eglenirsin 2-3 gün takıldım mı zaten çözersin az cok oyun mantığını.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Tamam hocam sağolasın iyice heveslendim başlıyayım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

hocam boşver hon ve benzerlerini . dota oynamak istiyosan trdota.com a gir ordaki bölümde garena ve ya eurobattle.net rehberi var hangisinde takılmak istiyosan herşey var

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Lambo bunu yazdı:

hocam boşver hon ve benzerlerini . dota oynamak istiyosan trdota.com a gir ordaki bölümde garena ve ya eurobattle.net rehberi var hangisinde takılmak istiyosan herşey var

5 sene dota oynadım 1 yıldırda HoN oynuyorum HoN a başladığımdan beri warcraft iconunu görünce kusasım geliyor. HoN gayet süper oyun bende indirimden aldım :D 10$ yaptılar accleri 3 günlüğüne hayatımda ilk defa oyuna para verdim.

@e2

oyun süper. 15 hero varsada diğerlerini oynarsın. Yani o 15 içinden o heroyu seçecekler varsa sorarsın adamlara istediğini seçtirip swaplarsın birçok insan öyle yapıyor daha doğrusu bunu bir Türklerde gördüm :D

Oyuna başladınmı yardımcı olurum sana. Nickini pmlersin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

6 yıl dota oynadım, taa beta'sından beri HoN oynuyorum. 2 haftadır tekrar Dota'ya başladım. İkisi birbirinden farklı ve birbirlerinden üstün yönleri var. Boşuna kıyaslamayın.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

yaw arkadaslar birileri bana sadece nasıl oyuna girecegimi anlatırsa daha makbule gecer ordan oraya ln yönlendirmeyin once sunu kur sonra sunu kur fln? gerena ile girmek dahamı kolay?

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

www.getdota.com Direk güncel map var onu indir veya

Sol tarafta AI MAPS gibisinden birşey var. Gir oraya üye ol.

Botlu mapi indir. Biraz oralarda takıl. Vehayutta eurobattle.net'ten üyelik al. Son patchleri yap. Dota noobs oyunlarına gir :p Oralarda takıl :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Tbt olarak bi dota oynayamadık herkes farklı yerlerde oynuyor.Weplada oynayanlar eurobattle'dan üyelik alsın oynayalım orada olmaz mı?

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoso
    whoso's avatar
    Erkek

Dotanın diğerleriyle kıyaslanması mantıksızlık.Dotanın her daimi bir farklı havası olmuştur.Okulumu 2 yıl uzatmama sebep olan şeydir kendileri.hiç başlamamanı tavsiye ederim...

Vardır içmeden de bir köşeye sızmışlıgım. . .
Toplam Hit: 2959 Toplam Mesaj: 23