War Craft Dota Oynamak İstiyorum?
-
Kutikula bunu yazdı:
-----------------------------e2 bunu yazdı:
-----------------------------Kutikula bunu yazdı:
-----------------------------Heroes of Newerth varken dota neymiş.
-----------------------------Hacı oyuna başlamak istiyorum bilgim 0. Oyun paralı mı ? Daş mı doprak mı ? Biraz oyun hakkında açıklama yapsan çok iyi oluverir.
-----------------------------para vermene gerek yok sitesinden direk üyelik alıp indirip yükleyip oynayabilirsin oyunun mantığı dotayla aynı ama grafikler vs dersen dota yanına yaklaşamaz puan sistemi var leave atan fazla olmaz şöyle birşey var eskiden para verip full acc alabiliyordun bende şuan full account var bütün herolar acık senin alıcağın üyelik para vermeden alındığı icin 15 hero acık oluyor ama her hafta acık olan herolar degişiyor zaten şuan paralı üyelik diye birşey kalmadı kaldırıldı rahatlıkla free accountla takılabilirsin.
-----------------------------Yani alacağım free acc ile full acc'dan bir eksiğim olmaz dimi ? Free ile oyunun tadını alabilir miyim ?
-
e2 bunu yazdı:
-----------------------------e2 bunu yazdı:
-----------------------------Heroes of Newerth varken dota neymiş.
-----------------------------Hacı oyuna başlamak istiyorum bilgim 0. Oyun paralı mı ? Daş mı doprak mı ? Biraz oyun hakkında açıklama yapsan çok iyi oluverir.
-----------------------------para vermene gerek yok sitesinden direk üyelik alıp indirip yükleyip oynayabilirsin oyunun mantığı dotayla aynı ama grafikler vs dersen dota yanına yaklaşamaz puan sistemi var leave atan fazla olmaz şöyle birşey var eskiden para verip full acc alabiliyordun bende şuan full account var bütün herolar acık senin alıcağın üyelik para vermeden alındığı icin 15 hero acık oluyor ama her hafta acık olan herolar degişiyor zaten şuan paralı üyelik diye birşey kalmadı kaldırıldı rahatlıkla free accountla takılabilirsin.
-----------------------------Yani alacağım free acc ile full acc'dan bir eksiğim olmaz dimi ? Free ile oyunun tadını alabilir miyim ?
-----------------------------free acc de her hafta 15 heron acık olucak + normal mode da oyun atarken sana silver gelicek her oyunda o silverları biriktirip hero satın alabiliyorsun heroların alt avatarları var announcer ler var tauntlar var indir hepsine bak cok güzel düsünülmüs harbiden. full acc all pickte daha iyi oluyor teamin varsa ama sd de takılmanı öneririm bütün heroları acık kapalı olmadan oynayabilirsin daha iyi olur sıkılmazsın eglenirsin 2-3 gün takıldım mı zaten çözersin az cok oyun mantığını.
-
Tamam hocam sağolasın iyice heveslendim başlıyayım
-
hocam boşver hon ve benzerlerini . dota oynamak istiyosan trdota.com a gir ordaki bölümde garena ve ya eurobattle.net rehberi var hangisinde takılmak istiyosan herşey var
-
Lambo bunu yazdı:
-----------------------------hocam boşver hon ve benzerlerini . dota oynamak istiyosan trdota.com a gir ordaki bölümde garena ve ya eurobattle.net rehberi var hangisinde takılmak istiyosan herşey var
-----------------------------5 sene dota oynadım 1 yıldırda HoN oynuyorum HoN a başladığımdan beri warcraft iconunu görünce kusasım geliyor. HoN gayet süper oyun bende indirimden aldım :D 10$ yaptılar accleri 3 günlüğüne hayatımda ilk defa oyuna para verdim.
@e2
oyun süper. 15 hero varsada diğerlerini oynarsın. Yani o 15 içinden o heroyu seçecekler varsa sorarsın adamlara istediğini seçtirip swaplarsın birçok insan öyle yapıyor daha doğrusu bunu bir Türklerde gördüm :D
Oyuna başladınmı yardımcı olurum sana. Nickini pmlersin.
-
6 yıl dota oynadım, taa beta'sından beri HoN oynuyorum. 2 haftadır tekrar Dota'ya başladım. İkisi birbirinden farklı ve birbirlerinden üstün yönleri var. Boşuna kıyaslamayın.
-
yaw arkadaslar birileri bana sadece nasıl oyuna girecegimi anlatırsa daha makbule gecer ordan oraya ln yönlendirmeyin once sunu kur sonra sunu kur fln? gerena ile girmek dahamı kolay?
-
www.getdota.com Direk güncel map var onu indir veya
Sol tarafta AI MAPS gibisinden birşey var. Gir oraya üye ol.
Botlu mapi indir. Biraz oralarda takıl. Vehayutta eurobattle.net'ten üyelik al. Son patchleri yap. Dota noobs oyunlarına gir :p Oralarda takıl :)
-
Tbt olarak bi dota oynayamadık herkes farklı yerlerde oynuyor.Weplada oynayanlar eurobattle'dan üyelik alsın oynayalım orada olmaz mı?
-
Dotanın diğerleriyle kıyaslanması mantıksızlık.Dotanın her daimi bir farklı havası olmuştur.Okulumu 2 yıl uzatmama sebep olan şeydir kendileri.hiç başlamamanı tavsiye ederim...