Warez Script Siteleri ?
-
Geçen sene Tbt'den bir arkadaşın warez sitesi vardı orda takılıyordum ama uzun süre oldu site kapandı galiba isminide hatırlamıyorum bildiğiniz script üzerine kurulu warez siteleri varsa paylaşırsanız sevinirim .
-
scriptmafia.org en babası.
-
Buna benzer konu açmayı düşünüyordum. Warez script siteleriyle beraber account paylaşımı yapan siteler var. Mesela rootwarez gibi. Öyle bildiğiniz siteler forumlar varsa paylaşabilir misiniz? warez-bb gibi download sitesi istemiyorum. Sadece account ve script üzerine siteler olursa iyi olur. Zaten çoğu sitede de download bölümü var ama bana acc dağıtan siteler lazım.
-
aslinda turkce kaynakli warez script sitesi yok, scriptside vardi oda kapanali bir yil oluyor, biryer acip degerlendirebilirsiniz
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
aslinda turkce kaynakli warez script sitesi yok, scriptside vardi oda kapanali bir yil oluyor, biryer acip degerlendirebilirsiniz
----------------------------- -
tr birsürü vardı ya ben takılıyordum ama uzun zaman oldu bırakalı isimlerinide unuttum script li bişeler vardı da simdi hatırlamıyorum aramadığın bi dunya sey vardı da ismini unuttum :(
-
Önceden turkddl vardı şimdi aklıma geldi 10 numara siteydi .
-
warez-bb de iyidir.
-
Hocam www.amaderforum.com u şiddetle tavsiye ediyorum.
Mükemmel bir null script arşivleri var.Her geçen gün arşivlerine yenisini ekliyorlar.Linkleri sürekli yeniliyorlar.
Ücretli - ücretsiz template arşivleri var.Üstelik joomla için de free templateleri çok fazla.
İstek bölümünden de istediğiniz scripti istiyorsunuz.Cevaplanıyor kısa sürede....
Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptıktan sonra Adult bölümünü de görebilirsiniz.Her gün yenilenen güncel arşivleri var. Caps + Download link şeklinde..
Bu adult bölümü de geçen sene açıldı yanılmıyorsam..
Ben siteyi 4 yıldır takip ediyorum.
-
bi bakmak lasim bu sitelere bide oyun siteleri oluyor onlarla ilgili scriptleri nerden bulabiliriz bu şey bir ara mafya oyunu falan yapmıstı tahribattan bi arkadas otür oyunları?
-
Hocam film, oyun, script, adult, dizi, ve ayrıca sap isimli programın her bi bokunu bulabileceğin bir site bu.
www.amaderforum.com
Gerçekten yıllardır takip ettiğim güzel bir site.
Arşivlerine ve güncelliğine bayılacaksnız