Warez Script Siteleri ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Geçen sene Tbt'den bir arkadaşın warez sitesi vardı orda takılıyordum ama uzun süre oldu site kapandı galiba isminide hatırlamıyorum bildiğiniz script üzerine kurulu warez siteleri varsa paylaşırsanız sevinirim .

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

scriptmafia.org en babası.

enjoy i'm vaccinated
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Buna benzer konu açmayı düşünüyordum. Warez script siteleriyle beraber account paylaşımı yapan siteler var. Mesela rootwarez gibi. Öyle bildiğiniz siteler forumlar varsa paylaşabilir misiniz? warez-bb gibi download sitesi istemiyorum. Sadece account ve script üzerine siteler olursa iyi olur. Zaten çoğu sitede de download bölümü var ama bana acc dağıtan siteler lazım.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aslinda turkce kaynakli warez script sitesi yok, scriptside vardi oda kapanali bir yil oluyor, biryer acip degerlendirebilirsiniz

la liberte ne meurt jamais.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

aslinda turkce kaynakli warez script sitesi yok, scriptside vardi oda kapanali bir yil oluyor, biryer acip degerlendirebilirsiniz

-----------------------------

http://www.script-tr.com/

enjoy i'm vaccinated
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

tr birsürü vardı ya ben takılıyordum ama uzun zaman oldu bırakalı isimlerinide unuttum script li bişeler vardı da simdi hatırlamıyorum aramadığın bi dunya sey vardı da ismini unuttum :(

zzzzzz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Önceden turkddl vardı şimdi aklıma geldi 10 numara siteydi .

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

warez-bb de iyidir.

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam www.amaderforum.com u şiddetle tavsiye ediyorum.

Mükemmel bir null script arşivleri var.Her geçen gün arşivlerine yenisini ekliyorlar.Linkleri sürekli yeniliyorlar.

Ücretli - ücretsiz template arşivleri var.Üstelik joomla için de free templateleri çok fazla.

İstek bölümünden de istediğiniz scripti istiyorsunuz.Cevaplanıyor kısa sürede....

Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptıktan sonra Adult bölümünü de görebilirsiniz.Her gün yenilenen güncel arşivleri var. Caps + Download link şeklinde..

Bu adult bölümü de geçen sene açıldı yanılmıyorsam..

Ben siteyi 4 yıldır takip ediyorum.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

bi bakmak lasim bu sitelere bide oyun siteleri oluyor onlarla ilgili scriptleri nerden bulabiliriz bu şey bir ara mafya oyunu falan yapmıstı tahribattan bi arkadas otür oyunları?

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam film, oyun, script, adult, dizi, ve ayrıca sap isimli programın her bi bokunu bulabileceğin bir site bu.

www.amaderforum.com

Gerçekten yıllardır takip ettiğim güzel bir site.

Arşivlerine ve güncelliğine bayılacaksnız

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 8255 Toplam Mesaj: 21