Warner Bros.. 1453: The Fall Of Constantinople

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

az önce izledim baya etkileyici geldi paylaşmak istedim :|

gerçekten güzel olmuş fragmanı izleyince baya etkilendim.

İnş tarafsız bir şekilde çarpıtmadan yapmışlardır :) 

gerçi fragmanda yazılanlara göre baya övmüşler fatih sultan mehmet ve ordusunu ama hayırlısı :)

filmin çıkmasını dört gözle bekliyorum :)

http://www.youtube.com/watch?v=5GM_C9qqpWk

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    V1PER
    V1PER's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

warner bros fln değil yahu, biri çıkmış 2 montaj yapmış bazı sahneler 300 filmine ait yapmayın etmeyin hiç mi bişey izlemediniz ...

edit : piyasada 2 tane 1453 fragmanı dolaşıyo sanırım bu daha kötüsü troy ve kingdom of heaven dan almış sahneleri :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

hoca dur yanlıs fragman :) az önce face ten izledim youtube dan da 1453 warner bros diye aratıp izlemeden  koydum :D yanlıs olmus

kusura bakmayın :( 

face lınki bu :| yutup linki bulamadım :|

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1245967591348&ref=nf

edit :

http://www.youtube.com/watch?v=JgasFSd86kQ bir kısmı da burda :| 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Barisates
    Barisates's avatar
    Erkek

Komple yalan hocam inanmayın bunlara ya...

Arada bazı sahneler de bi klip vardı sultanlar aşkınaydı sanırım şarkının adı ordan çalma çok da dandik olmuş:/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    feys linkide mi yalan :( sevinmiştim birde :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    Abi feyste dolanan gerçek mi anlamadım yaw.. Görüntüler her türlü istanbul görüntüleri, 3d bişiler yapılmış belli.. Ama WB ile alakası var mı ben de merak ediorm. Ha bi de aradaki yazılar çok amatör duruyo :S

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Filmin açıklaması:

Yüzlerce yıldır. İstanbul savaş perişan olmuştu, ama onlar kendi duvarlarının arkasında kazandı.

1204 de Kendi insanları (Haçlılar) tarafından harap edildi ve yeni bir savaşçı, Osmanlılar yanı sıra geldi. İstanbul'a savaş hikayesinin düşeceği belliydi...
    Bence objektif yansıtacaklar olayları gemileri yürütmeden felanda bahsediyor...
    Keşke Türkler yapsa böyle filmleri :(( kendi tarihimizi başkalarından öğrenecez belkide yanlış öğrenecez :((

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:
    -----------------------------
    Abi feyste dolanan gerçek mi anlamadım yaw.. Görüntüler her türlü istanbul görüntüleri, 3d bişiler yapılmış belli.. Ama WB ile alakası var mı ben de merak ediorm. Ha bi de aradaki yazılar çok amatör duruyo :S
    -----------------------------

yazıalrda oyle trailer ın sonundaki tuğra da :| ama güzel gibiydi :| heveslenmiştim yav :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

faceteki video daha güzel Fatihten bahsediyor 21 yaşında olduğundan 250.000 asker gönderdiğinden gemileri yürüttüğünden ve başarılarından bashediyor fakat bi yazı var : oklar insanları 240 km hızla vuruyor diyordu...

Savaş 53 gün sürmüş vs. vs. vs. Türkler böle bişeyi hayatta yapamaz aq...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

face deki videonun başında böyle bi uyarı var :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    warner yapımı olduğuna eminmisin face linkinden bahsediyorum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 6440 Toplam Mesaj: 24