@W.Cn Mail Adresim Açılmıyor..
-
w.cn domaini kapatıldı.
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------
w.cn domaini kapatıldı.
şimdi bir daha giremeyecekmiyiz -
kapatılmıs olma ihtimali yok ama bi sorun oldugu belli :s
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
w.cn domaini kapatıldı.
-----------------------------Hayır kapatılmadı.
biraz önce verdiğim linke tıklarsan yeni bir @w.cn'li mail adresi alabilirsin.
ve Hotmail.com sitesinden de girebilirsin.
bir sorun vardır bence ve bu sorunu çözemiyorlar sanırım..
-
benim ana iki mail adreslerimden biri+msn'im @9.cn 'li 5-6 senedir kullanıyorum bir sorunum yok, olmazda inşallah.
-
sivil bunu yazdı:
benim ana iki mail adreslerimden biri+msn'im @9.cn 'li 5-6 senedir kullanıyorum bir sorunum yok, olmazda inşallah.
-----------------------------sen genede bir yedegini almaya bak hocam..Ben almadım, çok pişmanım..
-
hocalar sizde durum nedir?
biraz araştırdım, önce kilitlenip sonrasında açılan bikaç kişi yazmış forumlara.
açılacağı kesin ama zaman hakkında bilgi yok.
-
DarkFall bunu yazdı:
biraz araştırdım, önce kilitlenip sonrasında açılan bikaç kişi yazmış forumlara.
-----------------------------su an icin bi acılma soz konusu degil en azından benim adresim icin :/ ins acılır yeni bi adres almak zor degil ama kisi listesi uctu ag :s
-
ASLIYUCE bunu yazdı:
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------su an icin bi acılma soz konusu degil en azından benim adresim icin :/ ins acılır yeni bi adres almak zor degil ama kisi listesi uctu ag :s
-----------------------------Hala acilmadi..
Bi burdan bir de r10'dan takip ediyorum..
r10 da bir kisi kendi mail adresinin tekrardan acildigini soyledi..Baska da acildigini soyleyen yok :)
ama bi hata var..bu belli..
Yeni bi @w.cn li mail aldim, hic bi sorun yok..Yani yeni @w.cn'li mail alanlar hotmail.com uzerinden giris yapabiliyor :)
-
bide bu @w.cn li maillerle paypala fln üye olanlar vardı hepsinin gitti tabi kredi kartları