Web Cam Güvenilirliği...
-
Müridler benim sorum iki kişinin herhangi bir anda web cam de sohbet i üzerine... bu web cam görüntüleri an be an microsoft veya 3. şahısların HDD lerine otomatik olarak kaydediliyor olabilirmi ?? böyle bir şey teknik olarak mümkünmüdür ??
-
evine hırsızın girip bir gizli kamera yerleştirmesi mümkünü cevabın neyse bununda cevabı odur.
edit: üstadı geri aldım :D
-
microsoft herşeyi kopyalar çünki p2p programı değil yazdıklarınız gönderdikleriniz vs vs herşey önce microsoft a sora karşıya gidiyor (en basit çevrim dısı göndermeden anlayabilirsiniz)
skype kullan derim yada açık kaynak başkabi messenger kullan , pc ne bulaşan herhangibir yazılım ile de kayıt edilebilirsin
-
hepsi loglanıyor hoca ama kendi pcinde değil :)
-
Konuşma logları kayıt altında...
Seneler önceki konuşma kayıtlarını büyük bi suc fln olduğunda koyyolar önüne...
Sonc itibari ile text mesajı kaplayacağı bi yer yok...
Ama webcam, ses iletişimi, görüntülü konuşma fln iki pc arasında acılan tunelden gidiyor. Onun kaydı yok yani
-
onun kaydini da yapabilirler isteseler. ama bu kadar buyuk datalari saklamak islerine pek yaramaz
-
big brother
bknz : http://tr.wikipedia.org/wiki/Echelon/
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------
onun kaydini da yapabilirler isteseler. ama bu kadar buyuk datalari saklamak islerine pek yaramaz
-----------------------------isteseler diye bişi yok hocam, şu anda yapılıp yapılmadığı önemli olan...
Kahvehane dedeleri gibi, bak şu elin gavuruna neler yapıyo tarzında cümlelere gerek yok dimi :)
-
şimdi diyelim ben seneler evvel bir mail kullanıyordum onu nerden bilecekler herşey loglansa bile sonuça kendi adıma değil
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi diyelim ben seneler evvel bir mail kullanıyordum onu nerden bilecekler herşey loglansa bile sonuça kendi adıma değil
-----------------------------hocam oradaki olayda senin hdd üzerinde kalmış olan o eski mail e dair en ufak kırıntı..sonuçta adamlar yarısı yakılmış hdd den bile veri kurtarıyo :D
-
Yer sıkıntısından dolayı normal olarak online herkesin webcam görüntülerini çekemezler, ancak bana göre nokta hedefli yani istedikleri şahısların kayıtlarını alabilirler düşüncesi içindeyim. mümkünde.