Web Cam Güvenilirliği...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berkeraaa
    berkeraaa's avatar
    Erkek

Müridler benim sorum iki kişinin herhangi bir anda web cam de sohbet i üzerine... bu web cam görüntüleri an be an microsoft veya 3. şahısların HDD lerine otomatik olarak kaydediliyor olabilirmi ?? böyle bir şey teknik olarak mümkünmüdür ??

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

evine hırsızın girip bir gizli kamera yerleştirmesi mümkünü cevabın neyse bununda cevabı odur.

edit: üstadı geri aldım :D

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

microsoft herşeyi kopyalar çünki p2p programı değil yazdıklarınız gönderdikleriniz vs vs herşey önce microsoft a sora karşıya gidiyor (en basit çevrim dısı göndermeden anlayabilirsiniz)

skype kullan derim yada açık kaynak başkabi messenger kullan , pc ne bulaşan herhangibir yazılım ile de kayıt edilebilirsin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hepsi loglanıyor hoca ama kendi pcinde değil :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Konuşma logları kayıt altında...

Seneler önceki konuşma kayıtlarını büyük bi suc fln olduğunda koyyolar önüne...

Sonc itibari ile text mesajı kaplayacağı bi yer yok...

Ama webcam, ses iletişimi, görüntülü konuşma fln iki pc arasında acılan tunelden gidiyor. Onun kaydı yok yani

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

onun kaydini da yapabilirler isteseler. ama bu kadar buyuk datalari saklamak islerine pek yaramaz

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

big brother

bknz : http://tr.wikipedia.org/wiki/Echelon/

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

demirci bunu yazdı:
    -----------------------------

onun kaydini da yapabilirler isteseler. ama bu kadar buyuk datalari saklamak islerine pek yaramaz

isteseler diye bişi yok hocam, şu anda yapılıp yapılmadığı önemli olan...

Kahvehane dedeleri gibi, bak şu elin gavuruna neler yapıyo tarzında cümlelere gerek yok dimi :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdi diyelim ben seneler evvel bir mail kullanıyordum onu nerden bilecekler herşey loglansa bile sonuça kendi adıma değil

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berkeraaa
    berkeraaa's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

şimdi diyelim ben seneler evvel bir mail kullanıyordum onu nerden bilecekler herşey loglansa bile sonuça kendi adıma değil

hocam oradaki olayda senin hdd üzerinde kalmış olan o eski mail e dair en ufak kırıntı..sonuçta adamlar yarısı yakılmış hdd den bile veri kurtarıyo :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Yer sıkıntısından dolayı   normal olarak online herkesin   webcam görüntülerini çekemezler, ancak bana göre nokta hedefli  yani  istedikleri şahısların kayıtlarını  alabilirler düşüncesi içindeyim. mümkünde.

Mevzu derin | Papikolas Planet
Toplam Hit: 2551 Toplam Mesaj: 13