Web Developer Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Çalıştığım şirkete e-ticaret geliştirmesi yapacak kişiler alınacak. İlgilenenler cv'lerini bana yollayabilirler. Mecidiyeköy'de şirket.

Si vis pacem para bellum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Bi tanede iş analisti aranıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

web develoveper dediğin adamlara Türkiye'de yapılan işkenceyi başka ülkede yapıyorlarsa namerdim. Html , javascript css tarzı şeyler için tasarımcı bulun onla ortak çalışsınlar. Yoksa programlama işinin kaşarlanmışları program yazacaklarına tasarımla vakit kaybederler ve kalite düşük olur

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı

web develoveper dediğin adamlara Türkiye'de yapılan işkenceyi başka ülkede yapıyorlarsa namerdim. Html , javascript css tarzı şeyler için tasarımcı bulun onla ortak çalışsınlar. Yoksa programlama işinin kaşarlanmışları program yazacaklarına tasarımla vakit kaybederler ve kalite düşük olur

Hocam html javascript ve css konusunda bilgili diyor. Yani neyi ne olduğunu bilen diyor ilanda. Sanmıyorum ki hem front hem back end coder arasınlar. E-ticaret işi ciddiyet ister.

Bu arada bir ilan gördüm böyle saçma birşey olamaz.

Microsoft DOT.NET

JAVA TOMCAT

PHP ZEND Yii

Akıllarına ne gelirse yazmışlar...

http://www.yenibiris.com/ilan/atilim-universitesi/yazilim-uzmani/388707?q=php&sayfa=3

DrKill tarafından 10/Kas/13 20:01 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı

Zaten junior arıyoruz hangi yönde yeteneği varsa o yönde devam edecek. ilanda 2 yıldan az deneyimli yazıyor.

artı olarak büyük şirketlerle çalışılıyor. beraber çalışılan ajanslar var fakat bazen sorun çıkıyor tasarımlarda zırt pırt ajansa düzelttirmektense internal olarak yapmak daha mantıklı oluyor. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

maaş olarak ne kadar düşünüyosunuz hocam?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı

Maaşı insan kaynaklarına sormak lazım bi fikrim yok o konuda :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    SinusX bunu yazdı
    GUS bunu yazdı

vectoranın yeni mezuna vereceği maaş 1500 tl. Kesinlikle bir gelecek düşünmeyin ben 1,5 ay bulundum bir şirket ne kadar küçük olursa olsun bu kadar mı amatör bu kadar mı kendi çıkarları için her birşeyi yapar.. 

SinusX hocam alınma ama ben pek hoş bir tecrübe yaşamadım vektorada. İnsan kaynakları ayrı bir amatör, bağlı olduğunuz adam ayrı bir amatör.

Hele yönetici diye bir adam var adına gerek yok 3 kişiden biri. Adam senin suratına konuşamıyor selamını almıyor telefonda abuk subuk konuşabiliyor. 

Benim tecrübem ve karşılaştıklarım bunlar..

rappermcs tarafından 10/Kas/13 21:05 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Maaşı söyleyin , okulu bırakıp gelirim. Sigorta falan var mı ? Siz insan kaynaklarıyla görüşün , php ve java develoveper lazımsa maaş alayım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    SinusX bunu yazdı
    GUS bunu yazdı

vectoranın yeni mezuna vereceği maaş 1500 tl. Kesinlikle bir gelecek düşünmeyin ben 1,5 ay bulundum bir şirket ne kadar küçük olursa olsun bu kadar mı amatör bu kadar mı kendi çıkarları için her birşeyi yapar.. 

SinusX hocam alınma ama ben pek hoş bir tecrübe yaşamadım vektorada. İnsan kaynakları ayrı bir amatör, bağlı olduğunuz adam ayrı bir amatör.

Hele yönetici diye bir adam var adına gerek yok 3 kişiden biri. Adam senin suratına konuşamıyor selamını almıyor telefonda abuk subuk konuşabiliyor. 

Benim tecrübem ve karşılaştıklarım bunlar..

Yeni başlayan birisi için bence daha iyi olur kötüyse bile kötüden başlayınca iyilere geçiş daha iyi olur tecrübe edinir . Hem benim yanıma gelen kişiyle pek sorun olmaz diğer bölümlere bişey demek bana düşmez :)

Toplam Hit: 1489 Toplam Mesaj: 15