Web Developer Aranıyor
-
Çalıştığım şirkete e-ticaret geliştirmesi yapacak kişiler alınacak. İlgilenenler cv'lerini bana yollayabilirler. Mecidiyeköy'de şirket.
-
-
Bi tanede iş analisti aranıyor.
-
web develoveper dediğin adamlara Türkiye'de yapılan işkenceyi başka ülkede yapıyorlarsa namerdim. Html , javascript css tarzı şeyler için tasarımcı bulun onla ortak çalışsınlar. Yoksa programlama işinin kaşarlanmışları program yazacaklarına tasarımla vakit kaybederler ve kalite düşük olur
-
ETRoot bunu yazdı
web develoveper dediğin adamlara Türkiye'de yapılan işkenceyi başka ülkede yapıyorlarsa namerdim. Html , javascript css tarzı şeyler için tasarımcı bulun onla ortak çalışsınlar. Yoksa programlama işinin kaşarlanmışları program yazacaklarına tasarımla vakit kaybederler ve kalite düşük olur
Hocam html javascript ve css konusunda bilgili diyor. Yani neyi ne olduğunu bilen diyor ilanda. Sanmıyorum ki hem front hem back end coder arasınlar. E-ticaret işi ciddiyet ister.
Bu arada bir ilan gördüm böyle saçma birşey olamaz.
Microsoft DOT.NET
JAVA TOMCAT
PHP ZEND Yii
Akıllarına ne gelirse yazmışlar...
http://www.yenibiris.com/ilan/atilim-universitesi/yazilim-uzmani/388707?q=php&sayfa=3
DrKill tarafından 10/Kas/13 20:01 tarihinde düzenlenmiştir -
ETRoot bunu yazdı
Zaten junior arıyoruz hangi yönde yeteneği varsa o yönde devam edecek. ilanda 2 yıldan az deneyimli yazıyor.
artı olarak büyük şirketlerle çalışılıyor. beraber çalışılan ajanslar var fakat bazen sorun çıkıyor tasarımlarda zırt pırt ajansa düzelttirmektense internal olarak yapmak daha mantıklı oluyor.
-
maaş olarak ne kadar düşünüyosunuz hocam?
-
GUS bunu yazdı
Maaşı insan kaynaklarına sormak lazım bi fikrim yok o konuda :)
-
SinusX bunu yazdıGUS bunu yazdı
vectoranın yeni mezuna vereceği maaş 1500 tl. Kesinlikle bir gelecek düşünmeyin ben 1,5 ay bulundum bir şirket ne kadar küçük olursa olsun bu kadar mı amatör bu kadar mı kendi çıkarları için her birşeyi yapar..
SinusX hocam alınma ama ben pek hoş bir tecrübe yaşamadım vektorada. İnsan kaynakları ayrı bir amatör, bağlı olduğunuz adam ayrı bir amatör.
Hele yönetici diye bir adam var adına gerek yok 3 kişiden biri. Adam senin suratına konuşamıyor selamını almıyor telefonda abuk subuk konuşabiliyor.
Benim tecrübem ve karşılaştıklarım bunlar..
rappermcs tarafından 10/Kas/13 21:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Maaşı söyleyin , okulu bırakıp gelirim. Sigorta falan var mı ? Siz insan kaynaklarıyla görüşün , php ve java develoveper lazımsa maaş alayım
-
rappermcs bunu yazdıSinusX bunu yazdıGUS bunu yazdı
vectoranın yeni mezuna vereceği maaş 1500 tl. Kesinlikle bir gelecek düşünmeyin ben 1,5 ay bulundum bir şirket ne kadar küçük olursa olsun bu kadar mı amatör bu kadar mı kendi çıkarları için her birşeyi yapar..
SinusX hocam alınma ama ben pek hoş bir tecrübe yaşamadım vektorada. İnsan kaynakları ayrı bir amatör, bağlı olduğunuz adam ayrı bir amatör.
Hele yönetici diye bir adam var adına gerek yok 3 kişiden biri. Adam senin suratına konuşamıyor selamını almıyor telefonda abuk subuk konuşabiliyor.
Benim tecrübem ve karşılaştıklarım bunlar..
Yeni başlayan birisi için bence daha iyi olur kötüyse bile kötüden başlayınca iyilere geçiş daha iyi olur tecrübe edinir . Hem benim yanıma gelen kişiyle pek sorun olmaz diğer bölümlere bişey demek bana düşmez :)