Web Hosting + Domain Name
-
Arkadaslar php,asp,aspnet v.s herbıseyı desteklıyecek ve hızı guzel bır host lazım bana
250mb host ve bır domaın name yalnız guven veren ucuz bır yer bulamadım.
adamlar yatır gerısı kolay havası verıyo ne sıfrenı nasıl alacaksın ne de bılgılerının dogrulugunu nasıl anlayıp sıfrenı verecegız bahsı gecmıyo a.q
bana tavısye edecegınız bır yer ve banka havbalsıye odemeden sonra nasıl gereklı bılgılerı sıfreyı alacagım konusunda lutfen bılgı verırı msınız...? -
hoja hostcini.coma bi bak istersen havaleyle alınabilo ama diger sorularının cewabını bilmiom ama guvenilir bnce
-
Ben domainimi hostcini nden aldım hostumu bi tanıdıktan. Güvenilri biri . 300 kontöre 3gb alan 50 gb bw sınırsız ftp,email subdomain var. Bana pm at sana ayarlatırım bşeyler
-
masraftan o kadar da kacmıyorum ama paramı da sokaga atmak ıstemem tabı
soyle saglam bır onerısı olan bırı yok mu yaw onrı dısında da odemeden sonrakı ıslemler en cok karıstırıyo kafamı en onemlısı parayı tyatırdıktan sonrakı kısmı??? -
ben host satıyom ama bendekı server linux sadece php ..asp yüklü değil..
ir2 de satıyodu bi de ona danıs bakem -
bana ulaş kardeş çok ucuza 3 gb alan bile veririz.
-
mckıng bıraz rıske gırmemem gereken bır ıs bu
bu kadar alanı ucuza vermen ıcımı rahat ettırmez rıskı dusunecek ne zamanım var ne psıkolojım var
bır onerı arkadaslar ve lutfen bırı banka havalesınden sonrakı ıslerlerı anlatsın yaf cok mu zor sıtesı olan host alan adam yok mu armızda : (((((((( -
ir2 ye başvurun
-
yalandunya merak etme olm bu kadar ınsanın ıcınde dıyorum bak bı pıslık olsa vermem.Cunku bende aynı kısıden aldım cokda memnunum.
-
bak ama benden almak istemiyosan çok daha pahalıya hostcini.com dan al orası çok güvenli bir yerdir. Ben oradan domain aldım havale ile yatırır yatırmaz aktif oldu domainler.
-
www.fullaspsite.com
Toplam Hit: 1839 Toplam Mesaj: 13