Web İşinde Belli Bir Yere Gelmek
-
HTML bilgim var. Photshop bilgim var ufak birde sitem var fakat derinlemesine öğrenmek istiyorum.
Nette araştırdım her kafadan ayrı bir ses ayrı bir öneri çıkıyor. Hangisinden gitmem gerek ?
HTML 5
JAVASCRIPT
C#
CSS
XMLBirde kaynak istiyorum.
Adam gibi başlayıp serileştirmem kaç ayımı alır ?
-
Hepsine aynı anda başlamayı düşünürsen, belli bir süre sonra seni hepsi sıkar.
-
ontedi bunu yazdı
Hangisine başlayayım.
-
CSS,JQuery,PHP
-
Ka1nsha bunu yazdı
CSS,JQuery,PHP
bende öyle planladım. bu niyetle başladım. hatta tereddütte kaldım php'yi jquery'den önceyemi alsam diye de sonra vazcaydım. gidiyoz bakalım css'de ufak ufak hayırlısı
-
zeybekustasi bunu yazdıontedi bunu yazdı
Hangisine başlayayım.
Javascript jquery ile başla sonra php ye geç dicemde tasarım kısmımı daha çok tatmin eder seni yoksa çekirdek kısmı mı onu denemek istersen asp.net öneririm php ye göre daha kolay öğrenirsin
-
Bununla ilgili bir pdf dosyası var mı w3 schoolu inceledim ancak başı nere sonu nere belli değil gibi.
-
Herşeyin en temelinden başla sağlam sağlam oturt da nerden başlarsan başla. Önerim 1-CSS; 2-Javascript(ve js bittikten sonra şiddetle jquery); 3-HTML5, 4-PHP
Yalnız hocam aman deyim sindire sindire git. Hatta birisi hakkında kusana kadar öğren öyle ötekine geç. İşte ozaman ciddi bir konuma gelirsin. 1 senede günlük 2-3-4-5 saatlik sürekli düzenli çalışmayla hepsini çok rahat bitirirsin. (buarada html 4 bildiğini varsayıyorum bilmiyorsan en tepeye html4 ü koy)
edit: 1 sene olayı ciddi anlamda çok para kazanmak ve ciddi anlamda bir konuma gelmek için bir zaman süreci. yoksa hepsini öğrenip dinamik sohbetli cix üyelik sistemi yazman 2 ayını almaz ama nolur başarı gelmez
by_Tet tarafından 04/Şub/13 22:22 tarihinde düzenlenmiştir -
by_Tet bunu yazdı
Herşeyin en temelinden başla sağlam sağlam oturt da nerden başlarsan başla. Önerim 1-CSS; 2-Javascript(ve js bittikten sonra şiddetle jquery); 3-HTML5, 4-PHP
Yalnız hocam aman deyim sindire sindire git. Hatta birisi hakkında kusana kadar öğren öyle ötekine geç. İşte ozaman ciddi bir konuma gelirsin. 1 senede günlük 2-3-4-5 saatlik sürekli düzenli çalışmayla hepsini çok rahat bitirirsin. (buarada html 4 bildiğini varsayıyorum bilmiyorsan en tepeye html4 ü koy)
edit: 1 sene olayı ciddi anlamda çok para kazanmak ve ciddi anlamda bir konuma gelmek için bir zaman süreci. yoksa hepsini öğrenip dinamik sohbetli cix üyelik sistemi yazman 2 ayını almaz ama nolur başarı gelmez
Her yerini öğrenmek istiyorum CSS hakkında bilgim yoktu bir kaç saattir döküman indirip CSS nedir türünden videolar izlemeye başladım.
Zevk alacağıma eminim. Hem kod kısmını hemde görsel kısmı ilgimi çekiyor.
Şuan bir kaynak arıyorum onun üzerinden gidip bitirmek istiyorum tabii fazladan şeyleride netten bakacağım. Karışık gitmek istemiyorum.
Birde,
CSS i kapatım html 4 bakayım diyorsun yani öylemi ?
edit// Şu videoyu izlediğimde http://www.youtube.com/watch?v=boeDOe6Iql4
HTML 5 in HTML 4 e göre çok daha kısaldığını anlatıyor. Tabii temele önem veriyorum fakat HTML5 in temelden mi alsamdersin HTML4 mü ?
zeybekustasi tarafından 04/Şub/13 22:54 tarihinde düzenlenmiştir -
senin için şu aşamada html4 ile html5 arasında fark yok.
sen önce html ve css öğren. psd dosyasını css e tam olarak dök. ondan sonra javascripti orta seviye kavra ve jquery kütüphanesine giriş.
tatmin edici şeyler ortaya çıkarabildikten sonra php yi yala yut.
sonra rüzgara bırak kendini :p o seni html5 e götürecek.
-
Hybris bunu yazdı
senin için şu aşamada html4 ile html5 arasında fark yok.
sen önce html ve css öğren. psd dosyasını css e tam olarak dök. ondan sonra javascripti orta seviye kavra ve jquery kütüphanesine giriş.
tatmin edici şeyler ortaya çıkarabildikten sonra php yi yala yut.
sonra rüzgara bırak kendini :p o seni html5 e götürecek.
Kaynak olarak bir tavsiyen var mı ?